• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
من مقداری eos در والت اتریومم دارم. بعد از اینکه eos mainnet در اکسچنج ها لانج شد و از اونجایی که توکن eos قرار هست از بلاکچین اتریوم جدا بشه , میتونم توکن هام رو انتقال بدم به اکسچنج؟ الان با توکن های eosم چکار کنم به نظرتون؟

اونایی که داخل والت اگزودوس دارن که میتونند با زدن یه دکمه توکنهاشونو ریجیستر کنند و اونایی دیگم باید از تاریخ معین شده توکنهاشونو وارد اکسچنج میکردند که خودشون تبدیل میکنند و اگر توکنهاتون داخل مای اتر والت هست از تو همون تایپیک بیتکوین تالک سوال کنید ببینید چطوریه راه سومی هم هست یا نه برخی از توکنها خودشون یه صفحه ای هم ارائه میدن و توکنها رو دریافت و چنج میکنند براتون که نمیدونم ای او اس هم اینکارو میکنه یا نه به هر حال هر چ زودتر اقدام کنید البته اگر دیر نشده باشه چون اگر منقضی بشه دیگه توکنهاتون بی ارزش میشن و جایی نیست که بتونید بفروشیدشون

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
wex از کجا بگیریم که ارزون در بیاد ؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
June 4 to forever - Ripple donated $50 ln to Universities to speed up adoption
June 5 to 13 - G7 Summit in Quebec
June 5 - Indonesia approves trading as a Commodity
June 5 to Infinity - USA's SEC approves new crypto chief and it's a woman
June 5 to Infinity - Coinbase launching in Japan
June 5 to Infinity - DHL is joining the blockchain movement
June 5 to infinity - ICO crackdown, big exchanges hailing this as good​

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
سلام ببخشید من زیاد از ارزهای دیجیتال اطلاعی ندارم به نظرتون دوج کوین آنیده خوبی داره؟ چندجت خوندم که ارز خوب و قابل رشدی هست درسته؟

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اقا جواد gate.io مشکلی نداره با ایران میشه راحت خرید و برداشت کرد ازش
حداقل خرید داره؟

تا الان که دوشواری خاصی نداشته من خرید و فروش داخلش انجام میدم
بخش kyc داره که منتهی اجباری نیست فعلا تا خدا چی بخواد

خواستید ثبت نام کنید لینک زیرمجموعه گیری ک https://gate.io/ref/623126

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بچه ها یه راهنمایی،نصیحت هر چی اسمشو بذارید ... همونطور که میدونید کارکردن ایرانی ها تو سایتای اکسچنج خیلی ریسکی شده و هر لحظه ممکنه سایتها حساب ایرانی هارو بلوکه کنن. همونطورم که میدونید بنده مدارک خارجی برای وریفای میفروشم که اگه خواستید در خدمتم . اما حرف من این نیست که بیاید از من خرید کنید . یه وی پی اس حتما بگیرین با آی پی ثابت و تمام حساب هاتون تو همه ی اکسچنج ها رو تو اون و از اول باز کنین بطوریکه هیچوقت با آیپی ایران تو اون سایت ها لاگین نکنین. اینطوری از امکانات بی شمار اکسچنج هایی که ما رو تحریم کردن بهره مند میشین . که سودی که توشونه هم خیلی بیشتر از بایننس و ایناس . من هر 200-300 درصد سودی که تو idex میکنم معادلش تهش بتونم تو بایننس 20-30 درصد سود کنم. پس هرچی زودتر بجنبین تا تجربه ی بیترکس تکرار نشده . یه وی پی اس آلمان درست و حسابی ماهی 30 تومنه . ماهی 30 تومن ارزش نداره که یکی دو بیت سرمایه ی هرکس تو ریسک بخواد باشه . امیدوارم گوش کنید . وظیفه ی ما این بود که هشدار بدیم .
یاحق
این idex کارش چیه؟ اینو متوجه نشدم "من هر 200-300 درصد سودی که تو idex میکنم معادلش تهش بتونم تو بایننس 20-30 درصد سود کنم"
وی پی اس بجز هزینه انگار دردسر نصب و راه اندازی هم داره (پایین ترین قیمتی که دیدم ماهانه 40000 تومن بدون مدیریت - مدیریت شده بالای 100 هزار) + هزینه مدارک وریفای فکر کنم زیاد باشه
wex از کجا بگیریم که ارزون در بیاد ؟
وکس تونستی پیدا کنی؟
جایی نیست بدون وریفای ادوکش یا وکس با قیمت مناسب بفروشن؟

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
سلام دوستان
کسی اینجا DASH برای فروش داره ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام دوستان
کسی اینجا DASH برای فروش داره ؟
از این ورا. راه گم کردی؟
باز برای دوست پسرت میخوای؟
بعضی اکسچنجرها حواله سپا قبول میکنن البته اول باید وریفای بشی. بعد میتونی دش یا هر چیز دیگه بخری

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
از این ورا. راه گم کردی؟
نه :general503:
باز برای دوست پسرت میخوای؟
بله:general503:
بعضی اکسچنجرها حواله سپا قبول میکنن البته اول باید وریفای بشی. بعد میتونی دش یا هر چیز دیگه بخری
الان میخوام

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نه :general503:
بله:general503:
الان میخوام
این دوس پسرت داره خرج رو دستت میزاره ها.
حتماً لازم نیست دش بگیری. میتونی کد وکس بگیری مستقیم باهاش دش بخری، یا لایت کوین - اتریوم اینا بخری تبدیل کنی به دش.

حواله یورو الان چطوره؟ هر یورو چند تومنه ...

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
این دوس پسرت داره خرج رو دستت میزاره ها.
حتماً لازم نیست دش بگیری. میتونی کد وکس بگیری مستقیم باهاش دش بخری، یا لایت کوین - اتریوم اینا بخری تبدیل کنی به دش.
با پرفکت مانی هم میشه خرید. هر کوفتی که هست، یه نفر می شناسی که بدون مسخره بازی و ثبت نام، مثل بچه آدم به من بفروشه ؟:general208: من عجله دارم
حواله یورو الان چطوره؟ هر یورو چند تومنه ...
7900
7800

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
با پرفکت مانی هم میشه خرید. هر کوفتی که هست، یه نفر می شناسی که بدون مسخره بازی و ثبت نام، مثل بچه آدم به من بفروشه ؟:general208: من عجله دارم

7900
7800
نه کسی سراغ ندارم. یکی دو نفر چون از قبل ازشون خرید می کردم وریفای نمی خواستن، مثل اینکه الان فعالیتی ندارن. خودم هم یه مقدار ادوکش یا وکس کد لازم دارم اون بالا پست زدم. شاید جواد کسی رو بشناسه یا کسی از بچه های تاپیک داشته باشه.

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
این idex کارش چیه؟ اینو متوجه نشدم "من هر 200-300 درصد سودی که تو idex میکنم معادلش تهش بتونم تو بایننس 20-30 درصد سود کنم"
وی پی اس بجز هزینه انگار دردسر نصب و راه اندازی هم داره (پایین ترین قیمتی که دیدم ماهانه 40000 تومن بدون مدیریت - مدیریت شده بالای 100 هزار) + هزینه مدارک وریفای فکر کنم زیاد باشه

وکس تونستی پیدا کنی؟
جایی نیست بدون وریفای ادوکش یا وکس با قیمت مناسب بفروشن؟
idex یک صرافیه مثل بایننس ولی ارزهایی که توشه ارزهای بهتر و درست حسابی تری هستن. . هزینه ی vps هم بنده سراغ دارجایی که ارزون تر در حد 20-30 تومن باشه و مدیریت ارزون هم سراغ دارم . اینجا نمیتونم اعلام کنم که انگ بازاریابی بهم زده نشه . ولی در هرصورت به نفعتونه از vps استفاده کنید . ماهی تهش 100 تومن ارزش اینو نداره که کل سرمایتونو تو ریسک بذارید

بالا