• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
فرهاد اکسچنج هم خرید و فروش داره مطمئن هم هست.

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
بزرگواران ریزش پرفکت ادامه پیدا میکنه ؟ از 6700 رسید به 5900

کسایی ک کوین کار نمیکنن و مثل ما فقط دلاری کار میکنن به شدت ضرر کردن چون ما این اواخر ک داشت تصاعدی میرفت بالا حسابامونو تا خرخره پر کردیم ک داره میره روی 10 تومن ! الان به شدت ضرر دادیم

خود حساب پرفكت ماني ماهانه به موجودي حساب شما سود ميده. فكر كنم 3 درصد باشه.

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
من با پرفکت کار کردم و مشکلی باهاش ندارم. اکانتم هم وریفای البته .

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
بعضی سایتهای خرید و فروش بیت کوین ف ی ل ت ر شدن !
این به معنی ممنوع بودن خرید و فروش در ایران هست؟

فیلترشکن هم در ایران ممنوعه ولی همه دارن ! تلگرام هم در ایران فیلتره ولی همه ازش استفاده میکنن ! ضمنا صرافی معتبری مثل www.samxchange.ir هنوز بدون فیلترشدن به کار خودش ادامه میده .

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
تو ایران چی ممنوع نیست!؟
هر چی که باعث شادی و احساس رضایت از متولد شدن باشه ممنوعه و در نهایت به این نتیجه میرسید که شانس بدی داشتید تو این کشور بدنیا اومدید.

8030

Registered User
لایک‌ها
465
زیاد حساس نشین رو این موضوعات،راه های زیادی هست برای تبدیل به ریال و دلار،بزارین تو افکار پوچ خودشون شنا کنن و اینقدر فیلتر کنن تا جونشون در بره.زحمتش یه وصل شدن فیلتر شکنه.
فیلترشکن هم در ایران ممنوعه ولی همه دارن ! تلگرام هم در ایران فیلتره ولی همه ازش استفاده میکنن ! ضمنا صرافی معتبری مثل www.samxchange.ir هنوز بدون فیلترشدن به کار خودش ادامه میده .
اسمش رو گذاشتی به بخدمت این هم میرسن.

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
زیاد حساس نشین رو این موضوعات،راه های زیادی هست برای تبدیل به ریال و دلار،بزارین تو افکار پوچ خودشون شنا کنن و اینقدر فیلتر کنن تا جونشون در بره.زحمتش یه وصل شدن فیلتر شکنه.

اسمش رو گذاشتی به بخدمت این هم میرسن.

فک کنم سام اکسچنج زد و بند داره چون خیلی وقته غول های بازار مثل اکسچنجینگ و فرهاد اکسچنج و ... فیلتر شدن .

niazha

Registered User
لایک‌ها
123
اکسچنجینگ سایت خوبی بود که من مدارک هم داده بودم هر چند اخذ مدرک از کاربران خلاف قوانین اینماد و ... است
الان هم در حد 60- 70 هزار تومان بیت کوین لازم دارم! آیدی تلگرام لطفا

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
ماهی 3 درصد سود میده؟ با ایرانیام مشکلی نداره ؟

داداش هیچ کدوم از این شبکه های مالی مثل پرفکت , پایر , وبمانی و ... از کشور خاصی دستور نمیگیرن و پشتوانه ندارن حتی جالبه اکثرا هم با آمریکا مشکل جدی دارن مثلا شما با آیپی آمریکا وارد سایت پرفکت مانی نمیتونید بشید و بزرگ مینویسه ک این سایت برای آمریکایی ها در دسترس نیست امتحان کن .

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
عجب بهم وری شده باید اون موقع که رفته بود بالای 9000 می فروختم.گول تفسیرها رو خورم که می گفت میره بالا :(

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148
عجب بهم وری شده باید اون موقع که رفته بود بالای 9000 می فروختم.گول تفسیرها رو خورم که می گفت میره بالا :(
اینجوریه دیگه میره بالا میاد پایین من تو کف اونام که هزار دلاری خریده بودن بالای 13-14 هزار فروختن واقعآ هرکی این کارو کرد دمش گرم

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
الان بیت کوین خط نزولیشو شکسته . به نظر این خیزی که بعد 7250 ورداشته تا 8 هم برسه ولی باز هم 6800 رو بزنه که یه کف خوب برای صعود محسوب میشه

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
دوستان کسی تو بایننس KYC کرده با پاسپورت ایران؟
2 step verification رو فعال کرده بودم روی گوگل اوتنتیکیتور روی گوشی. گوشی مشکل پیدا کرد یادم نبود بکاپ هم بگیرم از کد بایننس گوشی رو ریست فکتوری کردم پرید. الان برای غیر فعال کردن ورود دو مرحله ای یه مراحلی داره که آخرش میرسه به آپلود پاسپورت و سلفی با پاسپورت و ...
بدبخت شدم رسما. این مراحل رو نرم پولم تو بایننس پریده. برم هم میترسم باز بزنه نابود کنه برای پاسپورت ایرانی بازم پولم بپره.
قبلا KYC نکردم الان این عکس پاسپورت و ... رو میخواد چیکار؟ از کجا میخواد بدونه من خودمم؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوستان کسی تو بایننس KYC کرده با پاسپورت ایران؟
2 step verification رو فعال کرده بودم روی گوگل اوتنتیکیتور روی گوشی. گوشی مشکل پیدا کرد یادم نبود بکاپ هم بگیرم از کد بایننس گوشی رو ریست فکتوری کردم پرید. الان برای غیر فعال کردن ورود دو مرحله ای یه مراحلی داره که آخرش میرسه به آپلود پاسپورت و سلفی با پاسپورت و ...
بدبخت شدم رسما. این مراحل رو نرم پولم تو بایننس پریده. برم هم میترسم باز بزنه نابود کنه برای پاسپورت ایرانی بازم پولم بپره.
قبلا KYC نکردم الان این عکس پاسپورت و ... رو میخواد چیکار؟ از کجا میخواد بدونه من خودمم؟

دوست عزیز نگران نباشید
بایننس روالش همین هست با عکسی سلفی و دست نوشته و... حسابتون رو برمیگردونه
و ازتون موجودی بیت کوین موجود حسابتون و اخرین deposite که داخلحسابتون رو کردید و چیزایی مشابه این میپرسه تا مطمئن شه حساب شماست و در اخر حسابتون رو باز میکنه
ضمنا کد اصلی گوگل اوتنتیکیتور رو مگه ذخیره نکردید؟ اگه ذخیره کردید میتونید با همون کد داخل اپلیکشن گوگل اوتنتیکیتور حسابتون رو برگردونید.نیازی به ارسال مدارک و... نیست

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
ممنون
موجودی بیت کوین چیزی ندارم کوینهای دیگه دارم یه خروار که یادم نیست دقیق از هر کدوم چه مقدار دارم. آخرین دیپازیت هم یادم نیست اصلا چی بود اونقدر متنوع هست کوینهام.
البته مراحلش اینجوری بود که آدرس دیپازیت بیتکوین بایننس رو پرسید که اونو راحت از تاریخچه تراکنشهای والتم درآوردم دادم بعد رسید به مدارک . موجودی اینا رو نپرسید.
حالا سوال من اینه که من این مدارک رو میفرستم وقتی وریفای نکردم از کجا میدونه خودمم که اوکی میکنه؟ و اینکه با مدارک ایرانی به مشکل نمیخورم؟
نه کد اصلی گوگل اوتنتیکیتور رو ذخیره نکرده بودم. نمیدونم چرا

بالا