Miladdarren
Registered User
- نوشتهها
- 417
- لایکها
- 434
فرهاد اکسچنج هم خرید و فروش داره مطمئن هم هست.
بزرگواران ریزش پرفکت ادامه پیدا میکنه ؟ از 6700 رسید به 5900
کسایی ک کوین کار نمیکنن و مثل ما فقط دلاری کار میکنن به شدت ضرر کردن چون ما این اواخر ک داشت تصاعدی میرفت بالا حسابامونو تا خرخره پر کردیم ک داره میره روی 10 تومن ! الان به شدت ضرر دادیم
بعضی سایتهای خرید و فروش بیت کوین ف ی ل ت ر شدن !
این به معنی ممنوع بودن خرید و فروش در ایران هست؟
اسمش رو گذاشتی به بخدمت این هم میرسن.فیلترشکن هم در ایران ممنوعه ولی همه دارن ! تلگرام هم در ایران فیلتره ولی همه ازش استفاده میکنن ! ضمنا صرافی معتبری مثل www.samxchange.ir هنوز بدون فیلترشدن به کار خودش ادامه میده .
زیاد حساس نشین رو این موضوعات،راه های زیادی هست برای تبدیل به ریال و دلار،بزارین تو افکار پوچ خودشون شنا کنن و اینقدر فیلتر کنن تا جونشون در بره.زحمتش یه وصل شدن فیلتر شکنه.
اسمش رو گذاشتی به بخدمت این هم میرسن.
ماهی 3 درصد سود میده؟ با ایرانیام مشکلی نداره ؟خود حساب پرفكت ماني ماهانه به موجودي حساب شما سود ميده. فكر كنم 3 درصد باشه.
نخیر مگه سایت هایپه!!ماهی 3 درصد سود میده؟ با ایرانیام مشکلی نداره ؟
ماهی 3 درصد سود میده؟ با ایرانیام مشکلی نداره ؟
اینجوریه دیگه میره بالا میاد پایین من تو کف اونام که هزار دلاری خریده بودن بالای 13-14 هزار فروختن واقعآ هرکی این کارو کرد دمش گرمعجب بهم وری شده باید اون موقع که رفته بود بالای 9000 می فروختم.گول تفسیرها رو خورم که می گفت میره بالا![]()
دوستان کسی تو بایننس KYC کرده با پاسپورت ایران؟
2 step verification رو فعال کرده بودم روی گوگل اوتنتیکیتور روی گوشی. گوشی مشکل پیدا کرد یادم نبود بکاپ هم بگیرم از کد بایننس گوشی رو ریست فکتوری کردم پرید. الان برای غیر فعال کردن ورود دو مرحله ای یه مراحلی داره که آخرش میرسه به آپلود پاسپورت و سلفی با پاسپورت و ...
بدبخت شدم رسما. این مراحل رو نرم پولم تو بایننس پریده. برم هم میترسم باز بزنه نابود کنه برای پاسپورت ایرانی بازم پولم بپره.
قبلا KYC نکردم الان این عکس پاسپورت و ... رو میخواد چیکار؟ از کجا میخواد بدونه من خودمم؟