• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
بیت کوین فعلا نزدیک کف کاناله حواسا بهش باشه ممکنه مثل فلش قرمزه بیاد روی کف و با حمایتش درگیر بشه یا ممکنه مثل فلش سبز بره بالا
خودم بشخصه فکر میکنم میتونه تا سقف کانال بره بالا (البته پیش بینیه)
BTC_2018.05.13.jpg

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
coinexchange.io مشکل لاگین کسی داره؟

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
دیروز یه مقدار زیکش داشتم
ساعت ۵غروب فروختم رووی ۳۰۰ ساتوشی
در عرض کمتر از ۹۰ دقیقه شد ۴۰۰ !!
عجب شانسی. والا آدم شاخ درمیاره

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
یعنی دیگه ایرانی ها رو مسدود نمیکنه ؟
فک کنم نظور ایشون کوین اکسچنجه کریپتو پیا که رسما اعلام کرده تحریمیم جدیدا
کوین اکسچنج وقتی لاگین نشد کش هیستوری مرورگرتونو پاک کنید بعد لاگین میشید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
فک کنم نظور ایشون کوین اکسچنجه کریپتو پیا که رسما اعلام کرده تحریمیم جدیدا
کوین اکسچنج وقتی لاگین نشد کش هیستوری مرورگرتونو پاک کنید بعد لاگین میشید

سلام

اقا من 1 سبدی چیدم که 70 دلار بیت کوینه بقیش رو با الت کوین هایی که اینده دار هست و تحقیق کردم چیدم. الت هایی که بالای 1 دلار هستن در حد 1 و2 تا و الت هایی که زیر 1 دلار هستن با تعداد 100 تا کم یا بیشتر( الت کوین هایی مثل ark lisk qtum wave ont ...
نظرتون برای بلند مدت برای این سبد چیه؟

ممنونم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سلام

اقا من 1 سبدی چیدم که 70 دلار بیت کوینه بقیش رو با الت کوین هایی که اینده دار هست و تحقیق کردم چیدم. الت هایی که بالای 1 دلار هستن در حد 1 و2 تا و الت هایی که زیر 1 دلار هستن با تعداد 100 تا کم یا بیشتر( الت کوین هایی مثل ark lisk qtum wave ont ...

ممنونم
من هم تقریبا همینطور هستم خوب میشه دوستان با تجربه تر نظر بدن اینجوری خوبه از کوین های مثل مثال دوستمون از هر کدوم حدود 4 یا 5 تا دونه داشته باشیم یا نه جمع کنیم رو یک یا 2 تا کوین

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سلام

ممنونم
بلند مدت منظورت چند سال؟ (به نظر من این بازار به این شکل بدون افسار دوامی نخواهد داشت نهایتا 1-2 سال دیگه)
شما در نظر بگیر ارزهایی با supply بالای 1 میلیارد بعد از یکسال امکان رسیدن به 1-5 دلار دارن (در صورت داشتن برنامه, تیم فعال و پشتوانه مالی بالا)
امثال این مجموعه در خوشبینانه ترین حالت ark lisk qtum wave ont امکان رسیدن به 50-70 دلار
ارزهایی که تیم روس دارن به هیچ عنوان طرفش نرید

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
پرفکت مونی رو هم فیلتر کردن واقعا دولت امید ک شعار ازادی داشت رکورد فیلترینگ رو تو تاریخ 40 سال زد لااقل دولتای قبل هیچ وقت بانکهایی مثل پرفکت مونی و لیبرتی و صرافیایی اینترنیتی رو فیلتر نمیکردند انگار دولت افسار پاره کرده یکی بیاد بندتش یه جا

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
پرفکت مونی رو هم فیلتر کردن واقعا دولت امید ک شعار ازادی داشت رکورد فیلترینگ رو تو تاریخ 40 سال زد لااقل دولتای قبل هیچ وقت بانکهایی مثل پرفکت مونی و لیبرتی و صرافیایی اینترنیتی رو فیلتر نمیکردند انگار دولت افسار پاره کرده یکی بیاد بندتش یه جا
کشوری که با همه دنیا سر جنگ داره باید شبیه کره شمالی باشه فضای خفقان و بسته فقط رده بالاهای حکومتی باید در رفاه باشن با تصمیم ترامپ که از برجام خارج شد مهاجرت و خروج سرمایه شدت گرفته

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
بلند مدت منظورت چند سال؟ (به نظر من این بازار به این شکل بدون افسار دوامی نخواهد داشت نهایتا 1-2 سال دیگه)
شما در نظر بگیر ارزهایی با supply بالای 1 میلیارد بعد از یکسال امکان رسیدن به 1-5 دلار دارن (در صورت داشتن برنامه, تیم فعال و پشتوانه مالی بالا)
امثال این مجموعه در خوشبینانه ترین حالت ark lisk qtum wave ont امکان رسیدن به 50-70 دلار
ارزهایی که تیم روس دارن به هیچ عنوان طرفش نرید

بلند مدت منظورم همین حدود ۱ سال تا ۲ اساله

نظرتون در مورد این چیدمان به شکلی که گفتم چیه؟

ممنون از نظرتون

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
وب مسترها و ماینرها و تریدرهایی که ارز آوری میکنن با پرفکت مانی و بیت کوین و ... حتی چین و روسیه هم براشون شرایط خوبی فراهم میکنن

8030

Registered User
لایک‌ها
465
وب مسترها و ماینرها و تریدرهایی که ارز آوری میکنن با پرفکت مانی و بیت کوین و ... حتی چین و روسیه هم براشون شرایط خوبی فراهم میکنن
اینا شعورشون در همین حد هست.قادر به درک خیلی مسائل نیستن.
دیگه دارن به ته خط نزدیک میشن.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
کشوری که با همه دنیا سر جنگ داره باید شبیه کره شمالی باشه فضای خفقان و بسته فقط رده بالاهای حکومتی باید در رفاه باشن با تصمیم ترامپ که از برجام خارج شد مهاجرت و خروج سرمایه شدت گرفته

سلام
درسته، تایید میکنم

ولی خدایی من یکی موندم تو کار اینا، فکر میکنن با پرفکت مانی و ... ملت سرمایه هاشون رو از کشور خارج می کنن؟
1000000 مدل سیستم و راه انتقال پول هست تو همین نت

خوشبختانه ما پولی نداریم که خارج کنیم :D
تا آخرش همینجا می مونیم :)

همین پرفکت مانی رو میشه با قند شکن باهاش کار کرد ;)

Last edited:
بالا