نه من الان وارد شدم برداشت هم زدمcoinexchange.io مشکل لاگین کسی داره؟
اطلاعیه ی خود کریپتوپیاتشکر از خبرتون
میشه منبع خبر رو بگید
فایروال مسخرش Incapsula مشکل داشت الان حل شدهنه من الان وارد شدم برداشت هم زدم
یعنی دیگه ایرانی ها رو مسدود نمیکنه ؟فایروال مسخرش Incapsula مشکل داشت الان حل شده
فک کنم نظور ایشون کوین اکسچنجه کریپتو پیا که رسما اعلام کرده تحریمیم جدیدایعنی دیگه ایرانی ها رو مسدود نمیکنه ؟
فک کنم نظور ایشون کوین اکسچنجه کریپتو پیا که رسما اعلام کرده تحریمیم جدیدا
کوین اکسچنج وقتی لاگین نشد کش هیستوری مرورگرتونو پاک کنید بعد لاگین میشید
من هم تقریبا همینطور هستم خوب میشه دوستان با تجربه تر نظر بدن اینجوری خوبه از کوین های مثل مثال دوستمون از هر کدوم حدود 4 یا 5 تا دونه داشته باشیم یا نه جمع کنیم رو یک یا 2 تا کوینسلام
اقا من 1 سبدی چیدم که 70 دلار بیت کوینه بقیش رو با الت کوین هایی که اینده دار هست و تحقیق کردم چیدم. الت هایی که بالای 1 دلار هستن در حد 1 و2 تا و الت هایی که زیر 1 دلار هستن با تعداد 100 تا کم یا بیشتر( الت کوین هایی مثل ark lisk qtum wave ont ...
نظرتون برای بلند مدت برای این سبد چیه؟
ممنونم
بلند مدت منظورت چند سال؟ (به نظر من این بازار به این شکل بدون افسار دوامی نخواهد داشت نهایتا 1-2 سال دیگه)سلام
اقا من 1 سبدی چیدم که 70 دلار بیت کوینه بقیش رو با الت کوین هایی که اینده دار هست و تحقیق کردم چیدم. الت هایی که بالای 1 دلار هستن در حد 1 و2 تا و الت هایی که زیر 1 دلار هستن با تعداد 100 تا کم یا بیشتر( الت کوین هایی مثل ark lisk qtum wave ont ...
نظرتون برای بلند مدت برای این سبد چیه؟
ممنونم
کشوری که با همه دنیا سر جنگ داره باید شبیه کره شمالی باشه فضای خفقان و بسته فقط رده بالاهای حکومتی باید در رفاه باشن با تصمیم ترامپ که از برجام خارج شد مهاجرت و خروج سرمایه شدت گرفتهپرفکت مونی رو هم فیلتر کردن واقعا دولت امید ک شعار ازادی داشت رکورد فیلترینگ رو تو تاریخ 40 سال زد لااقل دولتای قبل هیچ وقت بانکهایی مثل پرفکت مونی و لیبرتی و صرافیایی اینترنیتی رو فیلتر نمیکردند انگار دولت افسار پاره کرده یکی بیاد بندتش یه جا
بلند مدت منظورت چند سال؟ (به نظر من این بازار به این شکل بدون افسار دوامی نخواهد داشت نهایتا 1-2 سال دیگه)
شما در نظر بگیر ارزهایی با supply بالای 1 میلیارد بعد از یکسال امکان رسیدن به 1-5 دلار دارن (در صورت داشتن برنامه, تیم فعال و پشتوانه مالی بالا)
امثال این مجموعه در خوشبینانه ترین حالت ark lisk qtum wave ont امکان رسیدن به 50-70 دلار
ارزهایی که تیم روس دارن به هیچ عنوان طرفش نرید
خوبه, ارزهای جدید که با قیمت پایین و برنامه عرضه میشن بیشتر در نظر بگیرید مثلا zilliqa, storiqaنظرتون در مورد این چیدمان به شکلی که گفتم چیه؟
اینا شعورشون در همین حد هست.قادر به درک خیلی مسائل نیستن.وب مسترها و ماینرها و تریدرهایی که ارز آوری میکنن با پرفکت مانی و بیت کوین و ... حتی چین و روسیه هم براشون شرایط خوبی فراهم میکنن
کشوری که با همه دنیا سر جنگ داره باید شبیه کره شمالی باشه فضای خفقان و بسته فقط رده بالاهای حکومتی باید در رفاه باشن با تصمیم ترامپ که از برجام خارج شد مهاجرت و خروج سرمایه شدت گرفته