• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
تتر موجوده 6100

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
خطاب به دوستان خصوصا دوستان مایه دار . پولهای مازاد رو که بهش کاری ندارید و نیازی بهش ندارید رو تبدیل به کوینهای معتبر کنید که معتبرترینش بیتکوینه و در کنار اون کوینهایی چون کیوتوم خیلی خیلی معتبره و مردن در کارش نیست و کوینهای از این قبیل که خودتون میدونید مردن تو کارش نیست و خیلی معتبرن مثل ای او اس و امیسگو (البته ان دو تکن هسن و والت ویندوز ندادن فعلا )و ادا و امثال اینا که ولومشون بالاست و تیم معتبری دارن .سعی کنید سرمایتونو مازادش رو که نیازی بهش ندارید و راکد مونده تبدیل کنید به اینا و هر کدوم رو در والت خود اون کوین نگه دارید شما دیگه نیازی به بانک ندارید . با این کار هم ارزش پولتونو نگه داشتید هم اگر دلار گرون بشه شما سود کردید و اگر اون کوین هم گرون بشه بازم سود کردید که در دراز مدت حتما کوین معتبر گرون خواهد شد .
پولتونو از بانکها نجات بدید با این وضعیت بد اقتصادی اینکه 7 سال دیگه دلار بشه 100 هزار تومن هم دور از ذهن نیست و غیر قابل باور نیست .
اگر دقت کنید در طول این 40 سال دلار 60 ریالی شده 63000 ریال یعنی حدود 1300 برابر پس اینکه تا 10 سال دیگه یا 5 سال دیگه دلار 63000 ریالی ده برابر بشه چیزی نیست .
پولتونو نجات بدید وگرنه در اینده ای نه چندان دور با 100 میلیون تومن یه ادامس هم نمیشه خرید هر چی میخرید یا نگه میدارید ریال نگه ندارید.
زمین هم با توجه به سرعت خشکسالی ممکنه 10 سال دیه اون منطقه ای ک شما هستید خلی از سکنه بشه و اون مسکن یا زمینتون پششیزی ارزش نداشته باشه پس نگه داشتن یا خرید زمین و ملک هم ریسک داره .

در این تاریخ و در اینده ما دیگر نیازی به پول فیزیکی یا بانکها برای نگه داری پولمون نداریم .
بهترین والت برای نگهداری یه کوین معتبر هم والت خود اون کوین هست که رو ویندوز نصب میکنید که تو سایتش برای دانلود هست و سیید و پسورد و چند جا ذخیره میکنید از جمله تو مغزتون و برید به امان خدا . با توجه به شرایط بد اقتصادی . اول فکر نجات پولتون باشید تا سود . سود خودش میاد بر اثر گذر زمان

hotman1234

Registered User
لایک‌ها
98
خطاب به دوستان خصوصا دوستان مایه دار . پولهای مازاد رو که بهش کاری ندارید و نیازی بهش ندارید رو تبدیل به کوینهای معتبر کنید که معتبرترینش بیتکوینه و در کنار اون کوینهایی چون کیوتوم خیلی خیلی معتبره و مردن در کارش نیست و کوینهای از این قبیل که خودتون میدونید مردن تو کارش نیست و خیلی معتبرن مثل ای او اس و امیسگو (البته ان دو تکن هسن و والت ویندوز ندادن فعلا )و ادا و امثال اینا که ولومشون بالاست و تیم معتبری دارن .سعی کنید سرمایتونو مازادش رو که نیازی بهش ندارید و راکد مونده تبدیل کنید به اینا و هر کدوم رو در والت خود اون کوین نگه دارید شما دیگه نیازی به بانک ندارید . با این کار هم ارزش پولتونو نگه داشتید هم اگر دلار گرون بشه شما سود کردید و اگر اون کوین هم گرون بشه بازم سود کردید که در دراز مدت حتما کوین معتبر گرون خواهد شد .
پولتونو از بانکها نجات بدید با این وضعیت بد اقتصادی اینکه 7 سال دیگه دلار بشه 100 هزار تومن هم دور از ذهن نیست و غیر قابل باور نیست .
اگر دقت کنید در طول این 40 سال دلار 60 ریالی شده 63000 ریال یعنی حدود 1300 برابر پس اینکه تا 10 سال دیگه یا 5 سال دیگه دلار 63000 ریالی ده برابر بشه چیزی نیست .
پولتونو نجات بدید وگرنه در اینده ای نه چندان دور با 100 میلیون تومن یه ادامس هم نمیشه خرید هر چی میخرید یا نگه میدارید ریال نگه ندارید.
زمین هم با توجه به سرعت خشکسالی ممکنه 10 سال دیه اون منطقه ای ک شما هستید خلی از سکنه بشه و اون مسکن یا زمینتون پششیزی ارزش نداشته باشه پس نگه داشتن یا خرید زمین و ملک هم ریسک داره .

در این تاریخ و در اینده ما دیگر نیازی به پول فیزیکی یا بانکها برای نگه داری پولمون نداریم .
بهترین والت برای نگهداری یه کوین معتبر هم والت خود اون کوین هست که رو ویندوز نصب میکنید که تو سایتش برای دانلود هست و سیید و پسورد و چند جا ذخیره میکنید از جمله تو مغزتون و برید به امان خدا . با توجه به شرایط بد اقتصادی . اول فکر نجات پولتون باشید تا سود . سود خودش میاد بر اثر گذر زمان
حرف های شما کاملا درسته.
اما این وسط چیزی که مردم رو الان میترسونه از اینکار اینه که کارمزد تبدیل کوین ها به ریال خیلی بالاست. مثلا بیت کوین رو یه سایتی 6300 میفروخت کمی بیشتر از معادل اسکناس اما برای روی 5500 خرید میکرد. خوب این مقدار تفاوت با نرخ اصلی اسکناس یه ضرری رو داره.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
پروژه برای سرمایه گذاری بالای یکسال:
https://coinmarketcap.com/currencies/holo/
اقا ممنون بابت معرفی

کدوم اکسنچ هایی که توش موجوده مطمئن تره و با ایرانی ها مشکلی نداره؟

تجربه کار با کدوم یکی از این اکسچنجارو دارید که با ایرانی ها مشکل خاصی نداشته باشه؟

OKEx

CoinEgg

Allcoin

ممنونم

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
سلام
حرفتون کاملا درسته و اتفاقا خودم هم به چنین نتایجی رسیدم اما ی مشکل همین هست که دوستمون بالا اشاره کردن ، ای کاش ی مقدار کامزد ها رو کمتر کنن ، الان تتر خرید و فروشش 400-500 تفاوت داره
البته خب ی راه اینه از دوستان همینجا بخریم و از سایت نخریم
اما چیزی که نگران کننده هست اینه که همه ی مردم به همین نتیجه برسن..... فرض کنید هر کس که پول داره بیاد ی بخشش رو دلار کنه و بخشی که کمتر بهش نیاز داره رو کوین بده ، پولی هم که در میاره رو به اندازه ی خرج ماهانش ریال نگه داره و مابقی رو دلار کنه ، خب در این حالت دیگه کی ریال رو میخواد؟ دیگه ریال هیچ ارزش نداره و سرعت بی ارزش شدنش چند برابر میشه ، افراد حقوق بگیر جامعه متاسفانه بدترین ضربه رو میخورن ، البته میدونم کاری از دست ماهایی که تو این فرومیم بر نمیاد ،اما ای کاش که ریال ثباتش رو حفظ میکرد ، ای کاش بانک مرکزی خودش رو بد نام نکرده بود و مردم بیشتر به بانک ها اعتماد داشتن (من خودم یکی از افرادی بودم که در کاسپین حساب داشتم)
---
در مورد والت ، نظرتون در مورد لجر نانو اس چی هست؟ میخوام یک عدد تهیه کنم
منظورتون از والت خود کوین ، والت پیپر های هر کوین هست؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
حرف های شما کاملا درسته.
اما این وسط چیزی که مردم رو الان میترسونه از اینکار اینه که کارمزد تبدیل کوین ها به ریال خیلی بالاست. مثلا بیت کوین رو یه سایتی 6300 میفروخت کمی بیشتر از معادل اسکناس اما برای روی 5500 خرید میکرد. خوب این مقدار تفاوت با نرخ اصلی اسکناس یه ضرری رو داره.
درسته برا همین گفتم مازاد پولتونو . فرضا تا همین یه هفته 10 روز پیش اکسچنج دات ای ار بیتکوین میخرید 42 میلیون میفروخت 48 میلیون اگر شما 48 خریده بودید الان 53 میفروختی به خودش اینم هست .

گفتم مازاد پولتون منظورم پولی که کلا راکد دارید . مثلا من از مقدار پولی که داشتم حدود 100 میلیون پولمو دیدم به هیچ وجه کاریش ندارم حتی تا 5 سال دیگه خوب چکاریه این پولو 5 سال تو بانک بزارم وقتی کوین باشه خواناخواه ارزشش بالا میره و من علاوه بر حفظ شدن ارزش پولم سودم کردم .

اون چیزی که شما میگید برا کسیه ک الان میخره اخر ماه حتما باید بفروشه چون بهش نیاز داره خوب این نمیشه مازاد پول این پولیه که بهش نیاز داشته پس نباید وارد کوین کنه چون ممکنه اخر ماه پولش نصف شده باشه. ولی اگر نیازش نداشته باشه حالا حالاها و اینو هر کسی خودش میدونه بهتره از حالت ریال خارجش کنه چاره ای نیست به نفعم هست.
سلام
حرفتون کاملا درسته و اتفاقا خودم هم به چنین نتایجی رسیدم اما ی مشکل همین هست که دوستمون بالا اشاره کردن ، ای کاش ی مقدار کامزد ها رو کمتر کنن ، الان تتر خرید و فروشش 400-500 تفاوت داره
البته خب ی راه اینه از دوستان همینجا بخریم و از سایت نخریم
اما چیزی که نگران کننده هست اینه که همه ی مردم به همین نتیجه برسن..... فرض کنید هر کس که پول داره بیاد ی بخشش رو دلار کنه و بخشی که کمتر بهش نیاز داره رو کوین بده ، پولی هم که در میاره رو به اندازه ی خرج ماهانش ریال نگه داره و مابقی رو دلار کنه ، خب در این حالت دیگه کی ریال رو میخواد؟ دیگه ریال هیچ ارزش نداره و سرعت بی ارزش شدنش چند برابر میشه ، افراد حقوق بگیر جامعه متاسفانه بدترین ضربه رو میخورن ، البته میدونم کاری از دست ماهایی که تو این فرومیم بر نمیاد ،اما ای کاش که ریال ثباتش رو حفظ میکرد ، ای کاش بانک مرکزی خودش رو بد نام نکرده بود و مردم بیشتر به بانک ها اعتماد داشتن (من خودم یکی از افرادی بودم که در کاسپین حساب داشتم)
---
در مورد والت ، نظرتون در مورد لجر نانو اس چی هست؟ میخوام یک عدد تهیه کنم
منظورتون از والت خود کوین ، والت پیپر های هر کوین هست؟

والت خود کوین والتهایی هست که تو سایت خود کوین معرفی میشه مثلا استراتیس یا کیوتوم برید تو سایتشون والت ویندوز لینوکس اندروید که به درد مبالغ بالا نمیخوره اندروید . دارن شما دانلود میکنید و نصب میکنید و کوینتونو داخل همون والت خود اون کوین معرفی کرده و ساخته میریزید که امنیتش بهتر از هر والتی هست چون اورجیناله.

ولی مثلا والت بیتکوین و اتریوم و اینا رو سخته دانلود کرد مثلا از الکتروم میتونید جاش استفاده کنید برا بیتکوین و یا همون والت لجر نانو اس . البته مراقب باشید والت نانو رو از جاهایی معتبری بخرید چون همونم یه سری اشکالات داره . کوین ایران فک کنم اگر داشته باشه مورد اعتماده فرضا برای خرید .حالا دوستانی که استفاده میکنند و قبلا خریدند میتونند راهنماییتون کنند .

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
اقا ممنون بابت معرفی

کدوم اکسنچ هایی که توش موجوده مطمئن تره و با ایرانی ها مشکلی نداره؟

تجربه کار با کدوم یکی از این اکسچنجارو دارید که با ایرانی ها مشکل خاصی نداشته باشه؟

OKEx

CoinEgg

Allcoin

ممنونم
دوستان کسی تجربه و اطلاعاتی از این اکسچنجا نداره؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کسی از دوستان کد دعوت IQB داره ؟

این کد من هستش : LN3HS

6a4da3d.JPG

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
نه این یکی سایتش رو میگم https://www.iqb.com/

قراره 200هزار تا tnb قرعه کشی کنن هر کی امتیاز بیشتری داشته باشه شانسش هم بیشتره
سلام
فقط باید داخل سایتش ثبت نام کنیم؟
والت خود کوین والتهایی هست که تو سایت خود کوین معرفی میشه مثلا استراتیس یا کیوتوم برید تو سایتشون والت ویندوز لینوکس اندروید که به درد مبالغ بالا نمیخوره اندروید . دارن شما دانلود میکنید و نصب میکنید و کوینتونو داخل همون والت خود اون کوین معرفی کرده و ساخته میریزید که امنیتش بهتر از هر والتی هست چون اورجیناله.

ولی مثلا والت بیتکوین و اتریوم و اینا رو سخته دانلود کرد مثلا از الکتروم میتونید جاش استفاده کنید برا بیتکوین و یا همون والت لجر نانو اس . البته مراقب باشید والت نانو رو از جاهایی معتبری بخرید چون همونم یه سری اشکالات داره . کوین ایران فک کنم اگر داشته باشه مورد اعتماده فرضا برای خرید .حالا دوستانی که استفاده میکنند و قبلا خریدند میتونند راهنماییتون کنند .
ممنون ، البته مطمعنن بهترین والت، والت کاغذی هست اما چون مشکل دانلود بلاک چین هست زیاد کسی سمتش نمیره
من ی فکر دیگه هم کردم ، مثلا میخوام یک اتریوم رو 6 ماه نگه دارم خب میام ی والت کاغذی میسازم بعد هر زمان خواستم ریالش کنم جای اینکه کل بلاکچین رو دانلود کنم private key رو داخل سایت هایی مثل مای اتر والت میزنم و از اون طریق بهش دسترسی پیدا می کنم و اگه دوباره خواستم اتر یا هر ارز دیگه ای رو ی مدت نگه دارم ی والت کاغذی دیگه میسازم (چون والت قبلی رو دیگه اطلاعاتش داخل مای اتر والت ثبت شده و اگه مای اتر والت هک شه حساب من هم هک میشه)
البته فک برای مقادیری که بیشتر مورد استفاده قرار میگیرن یا بخواییم دردسر کمتری داشته باشیم همون لدجر نانو اس بهتر باشه ، البته زیاد هم تحقیق نکردم و نمیدونم ایا پریوت کی رو اصلا در اختیار خودمون میزاره یا خیر و اینکه چقد مورد اعتماده و امکان تحریم و یا هک چقد وجود داره ، که این سوالات رو هم دارم اگه کسی بتونه پاسخ بده ممنون میشم

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
باینانس دپوزیت بایت کوین را بسته وگرنه راحت میشد اربیتراژ کرد هر چند قیمتش داره میاد پایین
خرید این کوین از باینانس فعلا بسیار پر ریسکه

Last edited:

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
کسی میدونه چرا صرافی های داخلی مثل اکسچنجینگ، دبلیو ام ایران، iranbtc.com و... فیلتر شدن؟
الان کسی بخواد سکه هاشو بفروشه باید چیکار کنه؟

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
دلیل اینکه بایت کوین امروز پامپ کرد چی بود؟

بالا