siavash-61
Registered User
- نوشتهها
- 868
- لایکها
- 444
اینترنت مختل شده من همین پی تی رو باز نمیشه برام با قند شکن اومدمدوستان سایت های coinmarketcap و tradingview برای شما باز میشه؟
عجب وضعیتی شده
اینترنت مختل شده من همین پی تی رو باز نمیشه برام با قند شکن اومدمدوستان سایت های coinmarketcap و tradingview برای شما باز میشه؟
عجب وضعیتی شده
سلام.
به نظرتون بهترين راه تبديل ارزهاى ديجيتال از بايننس به ريال چيه؟ بيت كوين و اتريوم و ... كه كارمزدشون بالاس!! بهترين ارز واسه تبديل چيه و اينكه چه سايت مطمئنى واسه اين كار هست؟ ممنون ميشم كسى راهنمايى كنه.
آخه نميخوام مقدار زياد تبديل كنم چون اين وسط مسطا ميترسم چيزى بپره،neo کارمزدش صفره!
آخه نميخوام مقدار زياد تبديل كنم چون اين وسط مسطا ميترسم چيزى بپره،
بهترين سايت ايرانى واسه تبديل اين ارزا به ريال چيه؟
آقا با توجه به فیلتر شدن صرافی های معتبر , حالا به کی اعتماد کنیم و ارزهامون رو بفروشیم ؟ از اونجایی ک کار غیرقانونی تلقی میشه پس اگه دلاری واسش بفرستی و ریالی واست نفرستاد جای هیچ گونه اعتراض و شکایتی وجود نداره چون اصل کار غیرقانونی تلقی میشه !!! پیشنهاد دوستان چیه ؟
بچه ها چرا روی گروههای تلگرامی airdrop ها کلیک میکنیم چند هزار تا عضو داره ولی user not found میزنه . علتش چیه ؟
فکر کنم این خبر باعث گرون شدن الکترونیوم بشه.چه شانسی اوردم antminer x3 نخریدم.
https://electroneum.com/2018/04/25/blockchain-update/
سلام هنوز قیمتش خیلی پایینه فک کنم حداقل ی 20 درصدی هنوز سود بده ، من روی 330 اوردر میزارم اگه بهش رسید میگیرمدیروز مطلب شما رو دیدم و سریع رفتم 1500 تا etn خریدم و امروز 36 درصد سود کردم
ولی کاش هر چی داشتم etn میخریدم