• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
سلام دوستان
به نظرتون در این حاله بازار ، ارزش داره یک اتریوم رو به EOS یا TRON تبدیل کنم؟ چون این دو کوین حتی در نزولی شدن بازار هم عموما صعودی بودن
صددرصد. ولی صبر کن به کف برسن الان تو اوجن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این banca تو hitbtc چه سودی داشته از 0.5 سنت رسیده به 2.9 سنت. 480 درصد 4 هفته
eos هم 177 درصد |:

میگم اصلا کوین نگیرم ببینم کی باز بیان پایین اون موقع بخرم. کوینی 100 درصد سود بده از ضرر در اومدم تو سود 12 درصدی هستم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
با یکی دیگه از تحلیل های الکی خودم در خدمت شما دوستان هستم
بیتکوین علل حساب در منطقه resistance هستش و فکر میکنم بخوره به 8775 و یه دوری همونجا بزنه و یکم بالا پایین بشه
ولی بعدش میریم برای خط بنفش 7900 و احتمال زیاد 7000

من کلا bearish فکر میکنم

a6d1ad.JPG

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
من 3 روز پیش steem گرفتم 3$ الان رو 4.12$ به بالاست.

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
دقت به ولوم ای او اس کنی الان تو پامپه و ریسکه بالایی داره بزار اروم بگیره
سلام مجدد
خیلی ممنونم از توجهتون ، همیشه فروش برام سوال بوده که چه زمانی باید فروخت ، در coinmarketcap ولوم رو 24 ساعت زده ، اگه اشتباه نکنم معنیش باید بشه خرید و فروش در 24 ساعت گذشته
eos کلا ارزشش 14 میلیارد دلاره و خرید و فروشش در 24 ساعت گذشته نزدیک 3 میلیارد دلار بوده که این دو رقم خیلی به هم نزدیکن ، به همین دلیل نزدیک بودن این دو رقم میفرمایید در پامپ هست و ریسک داره درسته؟
من تازه ترید رو شروع کردم و ی مقدار از کوین هایی که ماین می کنم رو باهاش میخوام ترید کنم تا کمی یاد بگیرم و همچنین سود بهتری داشته باشه چون فعلا ماین سود خاصی نمیده ، اما چیزی از بازار ترید نمی دونم ، ممنون از شما که راهنمایی کردید

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
بچه ها تبدیل ارز ها به هم دیگه تو exodus ارزونتره یا ببریم مثلا تو binance اونجا تبدیل کنیم و دوباره بر گردونیم تو یه wallet؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این banca تو hitbtc چه سودی داشته از 0.5 سنت رسیده به 2.9 سنت. 480 درصد 4 هفته
eos هم 177 درصد |:
الان شده 0.41 سنت ، 20 ساعت، 41 درصد :general710:
(پست دیروز 0.05 سنت و 0.29 سنت درسته)
کاش دیشب میگرفتم.

Last edited:

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
TRX در حال حاضر

7bx_bearvbull_final_feature.jpg

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
دقت به ولوم ای او اس کنی الان تو پامپه و ریسکه بالایی داره بزار اروم بگیره
در coinmarketcap ولوم رو 24 ساعت زده ، اگه اشتباه نکنم معنیش باید بشه خرید و فروش در 24 ساعت گذشته
eos کلا ارزشش 14 میلیارد دلاره و خرید و فروشش در 24 ساعت گذشته نزدیک 3 میلیارد دلار بوده که این دو رقم خیلی به هم نزدیکن ، به همین دلیل نزدیک بودن این دو رقم میفرمایید در پامپ هست و ریسک داره درسته؟
سلام
ممنون میشم در مورد سوال بالا اگه براتون مقدوره ی توضیح بفرمایید
------
دوستان من از قبل 20 تا EOS داشتم امروز تبدیلشون کردم به بیت کوین ، به نظرتون کف قیمتش چنده که دوباره 20 تا EOS رو بگیرم بزارم سرجاش؟ (اینها رو برای بلند مدت گرفته بودم فقط خواستم باهاش این وسط ی نوسان گیری هم بکنم) ، ممنون

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام
ممنون میشم در مورد سوال بالا اگه براتون مقدوره ی توضیح بفرمایید
------
دوستان من از قبل 20 تا EOS داشتم امروز تبدیلشون کردم به بیت کوین ، به نظرتون کف قیمتش چنده که دوباره 20 تا EOS رو بگیرم بزارم سرجاش؟ (اینها رو برای بلند مدت گرفته بودم فقط خواستم باهاش این وسط ی نوسان گیری هم بکنم) ، ممنون

نه به این ولیل نیست شما اگر ولوم یه کوینو بدونید از قبل حد و حدودشو میفهمید که اومده رو پامپ.
فرضا کوین ایکس در این زمان از بازر ولومش 10 میلیون دلاره که حالا گاهی 5 تا بیشتر و کمتر میشه ولی وقتی شروع کرد به افزایش قیمت با ولوم بالا یعنی تا پریروز همش 10 میلیون بوده الان 200 میلیونه مشخصه که داره پامپ میشه دو حالت پیش میاد در این مواقع یه حالت یه افزایش قیمت ثابت مثلا از یه دلار میشه 3 دلار ولوم برمیگرده ولی قیمت خیلی بر نمیگرده و دیگه ثابت میشه رو همون 2.5 دلار و حالت دیگم اینه که ولوم میاد پایین و قیمت هم همراش به پایین بر میگرده که اغلب اینطوره.
البته شما ولوم رو از قبل ندونید و زیر نظر نداشته باشید یه کوینیو نمیتونید حدث بزنید که داره پامپ میشه و فکر میکنید همراه بازار داره افازیش پیدا میکنه.
البته گاهی هم ممکنه این وس وارد بشید و سود کنید ولی ریسک بالاست در حالت پامپ یا فازایش قیمتی شدتی

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
صرافی exchanging را مسدود کردن
فرهاد هم مسدود شده انگار
پ ن: فرهاد و اکسچنجینگ الان باز هست هردوش برای من. چند دقیقه قبل باز نمیشد. نمیدونم چیکار دارن میکنن!!!

Last edited:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
تو کشوری که مردم صداشون در نیاد و متحد نباشن یه اخوند بیسواد به خودش جرات میده تمام حق و حقوق شما رو زیر پاش له کنه از ف ر تلگرام بگیر تا بستن صرافیها و مسدود کردن راههای درامد جوانان .تو این کشور بیسوادها بیشترین امتیاز را دارن .(و نیز بسته شدن میلیاردها پول ادم معمولی و خیلیام بدبخت تو بیترکس بازم به خاطر این جونورا)

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
فرهاد هم مسدود شده انگار
پ ن: فرهاد و اکسچنجینگ الان باز هست هردوش برای من. چند دقیقه قبل باز نمیشد. نمیدونم چیکار دارن میکنن!!!
net. فرهاد فیلتر شده
صرافی ها رو دارن می بندن + خودشون سایت رو غیرفعال میکنن . احتمالا اخطار میفرستن
دیگه پرفکت و بیت و ... گیرنمیاد

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
امیدوارم May آلتها تکون اساسی بخورن طبق خبرهایی که خوندم سرمایه عظیمی میخواد وارد این بازار بشه
بازار خیلی تکون خورد. گل کاشتی با این پیشبینی هات dibi.jpg

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بستن تلگرام توی روسیه هم مشکل ساز شده بود خیلی از کاربرای روسی اینترنتشون مختل شده بود. صرافیهارو ببندن که چی این بازار قابل کنترل نیست توی چین و هند و ... بسته شده کاربرا کار خودشون میکنن

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
دوستان سایت های coinmarketcap و tradingview برای شما باز میشه؟
عجب وضعیتی شده

بالا