سلام
ممنون میشم در مورد سوال بالا اگه براتون مقدوره ی توضیح بفرمایید
------
دوستان من از قبل 20 تا EOS داشتم امروز تبدیلشون کردم به بیت کوین ، به نظرتون کف قیمتش چنده که دوباره 20 تا EOS رو بگیرم بزارم سرجاش؟ (اینها رو برای بلند مدت گرفته بودم فقط خواستم باهاش این وسط ی نوسان گیری هم بکنم) ، ممنون
نه به این ولیل نیست شما اگر ولوم یه کوینو بدونید از قبل حد و حدودشو میفهمید که اومده رو پامپ.
فرضا کوین ایکس در این زمان از بازر ولومش 10 میلیون دلاره که حالا گاهی 5 تا بیشتر و کمتر میشه ولی وقتی شروع کرد به افزایش قیمت با ولوم بالا یعنی تا پریروز همش 10 میلیون بوده الان 200 میلیونه مشخصه که داره پامپ میشه دو حالت پیش میاد در این مواقع یه حالت یه افزایش قیمت ثابت مثلا از یه دلار میشه 3 دلار ولوم برمیگرده ولی قیمت خیلی بر نمیگرده و دیگه ثابت میشه رو همون 2.5 دلار و حالت دیگم اینه که ولوم میاد پایین و قیمت هم همراش به پایین بر میگرده که اغلب اینطوره.
البته شما ولوم رو از قبل ندونید و زیر نظر نداشته باشید یه کوینیو نمیتونید حدث بزنید که داره پامپ میشه و فکر میکنید همراه بازار داره افازیش پیدا میکنه.
البته گاهی هم ممکنه این وس وارد بشید و سود کنید ولی ریسک بالاست در حالت پامپ یا فازایش قیمتی شدتی