دوستان میخوام یکسری مطلب بگم خدمت اونایی که مثل خودم تو بازار کریپتو میخوان کار کنن و احیانا میخوان پول زیادی رو اول کار بیارن تو این بازار
واقعا این مطالبی رو که میخوام بگم چکیده نه ماه کارکرد بنده هست تو این بازار که بعنوان شغل و منبع درآمد فعلی من هست و ازش میخوام که کسب سود کنم
اول این واقعیت رو باید در نظر بگیرید که بازار مالی هم سود داره هم ضرر یعنی باید به این درک برسید و تا ضرر ندید و آبدیده نشید نمیتونید از این بازار سود بگیرید
دوم اینکه خواهش میکنم کسانیکه تازه پا به این بازار میزارن واقعا وقت بزارن و مطلب بخونن و رو تحلیل کار کنن از من و بقیه دوستان هم سوالات ابتدایی نپرسید فقط یک استاد بهتن معرفی میکنم که بالاتر از اون تو هیج جای دنیا نیست اونم استاد گوگل هست بله شما با گوگل میتونید به درجه ای از درک بازار مالی برسید که بتونید روزانه چند صد دلار درآمد داشته باشید اما باید اول کار اینقدر تلاش کنید و از خوابتون بزنید تا بتونید به اهداف مالیتون برسید
مطلب بسیار مهمی که تو این زمینه میتونه بهتون کمک کنه یادگیری تحلیل تکنیکال هست یعنی کسی که میخواد شروع کنه به پول درآوردن باید و باید تحلیل تکنیکال یاد بگیره و تمام
به نظر من 4 تا چیز رو اصولی یاد بگیرید اول اندیکاتور RSR دوم فیبوناچی سوم خط روندها (سعودی و نزولی) و چهارم مووینگ اوریج ها یا همون میانگین قیمتها رو تایم فریم های مختلف
ببینید اگر این 4 تا مورد بالا رو درست یاد بگیرید و اینقدر باهاشون کار کنید تا استاد بشید شک نکنید از 5 معامله بین 3 یا 4 تاش با سود بسته میشه
بعنوان مثال میخوام آخرید معامله ایکه هنوز برای من بازه و متاسفانه تو زمانیکه باید میفروختم و نفروختم رو براتون توضیح بدم
ارز DENT رو روی قیمت 0.00612 خرید زدم و این ارز طبق چارت زیر تا قیمت 0.0089 بالا رفت و سود من از این معامله 45.5 درصد و معادل حدود 1600 دلار میشد
مشاهده پیوست 1256230
خب طبق فیبویی که تو تایم فریم روزانه از این ارز رسم کرده بودم؛ پیش بینی قیمت مد نظر من باید تا 0.0129 و با حدود 111 درصد سود بالا میرفت (البته نه بصورت یکدفعه) که با یه مقدار قیمت پایینتر سفارش فروش رو ثبت کردم و بعد از رسیدن قیمت به 0089 متاسفانه به هوای اینکه قیمت بالاتر میره نفروختم و تا اینجا یه اصلاح 33 درصد انجام داده و الآن یه مقدار کم رفتم تو ضرر
مشاهده پیوست 1256233
وقتی میگم اگر تکنیکال رو کامل یاد بگیرید به این خاطره که یکی دورزه دارم موشکافانه چارت رو میبینم به یه موردی بر خوردم که اگر بهش دقت میکردم تو اون نقطه بالا فروش رو میزدم و سودم رو میگرفتم و الآن بازم تو این قمیت پایین خرید بعدیمو مجدد انجام میدادم و اونم این بود که
طبق عکس زیر اومدم RSI رو تو تایم فریم روزانه چک کردم دیدم بیشتری فروشی که صورت گرفته تو اون منطقه هایی که با دو تا خط صورتی مشخص کردم و اوج قیمتی که این ارز تو چند روز گذشته داشت دقیقا تو همون منطقه بود که فروش بسیار زیاد باعث شد قیمت تو پامپ بالاتر نره و به نقطه هدف من نرسه و چون الان که کار از کار گذشته دارم میبینم که اشتباهم چی بوده باید تو اون منطقه خلاصه میفروختم که نفروختم
ببینید با همین تحلیلی که خودم بهش رسیدم اگر زمان خرید بهش توجه بیشتری میکردم و تو لحظه ای که به اوج خودش رسیده بود (خط افقی آبی) که دقیقا همون منطقه ای هست که بیشترین تراکم فروش رو داره و دستم رو دکمه فروش میرفت این سود عالی رو از دست نمیدادم که بسیار باسم این تجربه ارزنده بود و این نشون داد برای معاملات بعدم باید دقت بیشتری بکنم و این مهم بودن تحلیل تکنیکال رو به من نشون میده البته از دید خودم شاید یه تحلیلگر حرفه ای اصلا این تحلیل منو تایید نکنه اما به دید خودم کاملا منطقی به نظر میاد
مشاهده پیوست 1256235
و بعنوان تجربه گرانبهای بعدم اینو بگم اگر ارزی خریدید و تو ضرر بسیاری رفتید به هیچ عنوان اون ارز رو نفروشید تا بالا بره حالا یا یر به یر بشه یا بیاد تو سود بفروشید یا اینکه کلا یه چند ماه ولش کنید به امان خودش این مورد برای من میلیاردها ارزش داره و چندین بار قبلا برای من اتفاق افتاده و حسرت این رو خوردم که ای کاش وقتی رفتم تو ضرر دست بهش نمیزدم و نمیفروختم نمونش ارز دوج و ارز AXS
ببخشید طولانی شد امیدوارم به درد بخور بوده باشه
ارادت