وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
حالا تا اخر مهر فرصت هست عجله نکنید
انگار باید 100-150 دلاری خرج کنیم برای اهراز !!Effective immediately,
all new users are required to complete Intermediate Verification to access Binance products and service offerings, including cryptocurrency deposits, trades and withdrawals.
Existing users who have yet to complete Intermediate Verification will have their account permissions temporarily changed to “Withdraw Only”, with services limited to withdrawal, order cancellation, position close, and redemption. This will be carried out in phases to minimise user-experience disruption, from now through 2021-10-19 00:00 AM (UTC). Existing users will be informed directly with more details. Once users complete the Intermediate Verification, they will be able to resume full access to Binance products and services.
Binance strongly advises users to complete their Intermediate Verification promptly to avoid delays in the verification process and restrictions on their access
احرازانگار باید 100-150 دلاری خرج کنیم برای اهراز !!
ctk در زمینه امنیت پروژه های دیگس و پروژه قویی هست تو زمینه کاری خودش فک کنم رنک یک هستبایننس هم تیر خلاص رو زد
دوستان من یسری ارز دارم نظرتون چیه نگهشون دارم همینها رو یا پیشنهاد میدید عوض کنم بکشم بیرون از بایننس
go - dusk - grs - ctk - iost - pond - drep -xvs - for - mir
از هر کدوم بین 50 تا 100 دلار دارم
من ترید نمیکنم نگه میدارم کوین ها رو اگر جایگزین مناسبی میشناسید پیشنهاد بدید
از وقتی که بیسیک شروع شده منبا اسم رمز "یا پارمیدا" عملیات ورود به کوینکس رو شروع کردیم.
اگه قراره 100 دلار به فاک بره ، بذار بره، صدقه سر من و بچه های تاپیک
بخوام از بایننس ceke بزنم به کوینومی باید bep2 بزنم یا bep20 ?
کلا همه کوینایی که میزنه bep2 یا bep20 کدومو انتخاب کنم؟
اشتباه نوشتم منظورم تراستوالت بود trustwalletمن کوینومی استفاده نمیکنم ولی تا اونجا که میدونم از اسمارت چین پشتیبانی نمیکنه پس احتمالا باید BEP2 بزنی.
اشتباه نوشتم منظورم تراستوالت بود trustwallet
تو خود تراستوالت نمیشه خرید و فروش کرد با همین bep20?تراست میتونی هر دو رو استفاده کنی، میشینه به ولت بسته به شبکه ای که انتخاب کردی، من باشم BEP2 میفرستم یکم کارمزدش ممکنه برای بعضی کوین ها بیشتر باشه ولی بعدا اگه بخوای بفرستی به ولت دیگه ای که از BEP20 پشتیبانی نکنه (که اکثرا نمیکنن) نیاز به سواپ نداری.
تو خود تراستوالت نمیشه خرید و فروش کرد با همین bep20?
یه بخش dex داره که میتونی بیتکوین و اتر و یه سری کوینهای دیگه رو ترید کنی ولی اکثرا کوینهایی هست که در بایننس dex هستتو خود تراستوالت نمیشه خرید و فروش کرد با همین bep20?
تو خود تراستوالت نمیشه خرید و فروش کرد با همین bep20?