• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
متوجه نشدی یا من متوجه پیام شما نشدم !

یک اکانت داده دوستش ساخته براش احراز هویت کرده !! ( اون شخص که احراز کرده در اصل مالک خود اکانت میشه )) چهره و مدارک و ادرس خونه اون داده !! بایننس دیگه نفر دوم تو ایران صاحب اکانت نمیدونه !
اگر اون شخصی که میگید با چهره خودش نبوده که درست میتونه اون طرف هرکاری کنه منم منظورم اینه اکانتی که میخوای احراز کنی با پاسپورت خارجیه ولی با چهره خودت
در این صورت نمیتونه کاری کنه

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
دوستان کسانیکه میان با یه پاسپورت خارجی با عکس و مشخصات شما درست میکنن و شما باهاش تو بایننس خودت وریفای میکنی آیا امکان داره بعدا به مشکل بخوریم ؟
دقت کنید یه پاسپورت خارجی (در واقع کار شده با فتوشاپ) با عکس شما درست بشه آیا امکان داره مشکل ساز بشه
البته اینکار خب مشخصه قانونی نیست و اگر بایننس بفهمه اکانت بسته میشه اما آیا بایننس اصلا میفهمه چون شنیدم بعضی ها اینطوری وریفای کردن
برای همین همین مدلی وریفای کردم یه پاس خارجی با عکس خودم ویدئو کال هم خواست که با چهره خودم هست

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان کسانیکه میان با یه پاسپورت خارجی با عکس و مشخصات شما درست میکنن و شما باهاش تو بایننس خودت وریفای میکنی آیا امکان داره بعدا به مشکل بخوریم ؟
دقت کنید یه پاسپورت خارجی (در واقع کار شده با فتوشاپ) با عکس شما درست بشه آیا امکان داره مشکل ساز بشه
البته اینکار خب مشخصه قانونی نیست و اگر بایننس بفهمه اکانت بسته میشه اما آیا بایننس اصلا میفهمه چون شنیدم بعضی ها اینطوری وریفای کردن
بعد ها اگر فرد خواست خارج از کشور بره خیلی مشکل بزرگی میتونه براش ایجاد کنه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
همینجوری وریفای کردم
البته فقط عکس خودمه و مشخصات خودم نیست
چندین اکانت مختلف با واریز و برداشت فراوان روزانه :)

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نمیتونه این کارو بکنه الان احراز هویت با چهره خود ما انجام میشه من با چهره خودم احراز هویت کردم و هیچکسی به جز خود من نمیتونه کاری کنه چون اگه بایننس مدارک بخواد یا حتی ویدئو کال بخواد چون مدارکی که دادم با عکس خودم بوده پس کسی به جز خودم رو تایید نمیکنه

همینجوری وریفای کردم

پاسپورتی که استفاده کردید واقعی بود یا فیک ؟

برگه فیزیکی به دست شما رسوندن یا فقط اسکنش رو براتون فرستادن ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
40هزار دلار safemoon خریده و الان 33هزار دلار پولش از دست داده :))

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/Cno6CpfDu2abztG5rOKvGA--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTQ3OS4xODkxODkxODkxODkxNjtjZj13ZWJw/https://s.yimg.com/uu/api/res/1.2/V_4qa8HQwFQ.oE0oqIZd3Q--~B/aD0xMTgyO3c9MjM2ODthcHBpZD15dGFjaHlvbg--/https://media.zenfs.com/en/Benzinga/69bfe0f4f3339b96009010ec93e00690

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نظر این کاربر هم جالب در خصوص آینده cardano

تمرکز اصلی در بازار خرسی توسعه اکوسیستم اتریوم بود. به همین دلیل است که محبوب ترین dApp ها در حال حاضر به راحتی در شبکه اصلی اتریوم قرار دارند. بله ، قیمت اتریوم در بازار خرسی نیز کاهش یافت ، اما همه توسعه دهندگان چشم خود را بر روی توسعه ای که در اکوسیستم اتریوم اتفاق می افتد متمرکز کردند.

من شخصاً معتقدم چندین جایگزین محکم برای اتریوم (Polygon ، Avalanche ، Solana) وجود دارد ، اما تا زمانی که چنین شبکه هایی پل ارتباطی با Ethereum ایجاد نکرده باشند ، احتمالاً آنها زنده نخواهند ماند. به همین دلیل است که همه زنجیره هایی که ذکر کردم مجبور به ایجاد پل به اتریوم شدند زیرا توسعه دهنده ای که فکر می کرد اکوسیستم اتریوم را برای یک سایدچین خطرناک یا شبکه لایه 1 دیگر ترک نمی کند. من فکر نمی کنم کاردانو متفاوت باشد

مگر اینکه کسی بتواند چیز دیگری به من بگوید ، من از هیچ برنامه کاربردی dApp که متعهد به مهاجرت از زنجیره های دیگر به کاردانو شده است ، آگاه نیستم. مگر اینکه در مورد مهاجرت به کاردانو مانند Uniswap ، Aave ، Compound ، MakerDAO ، Synthetix ، USDC و Yearn صحبت کنید ، در مورد "کاردانو قاتل اتریوم" حرفی برای گفتن ندارد. نکته: آنها هرگز مهاجرت نمی کنند.

من این پست را ارسال می کنم زیرا از نخ های شیدایی کاردانو خسته شده ام که در آن دارندگان کیف به شدت سعی می کنند دیگران را مجبور به خرید کنند تا قیمت آنها بالاتر برود و آنها بتوانند بفروشند. بله ، آنها قرار است به زودی قراردادهای هوشمند منتشر کنند ، اما بزرگترین سوال باقی می ماند ، چه کسی از پلتفرم آنها استفاده می کند؟ من شاهد پیشرفتهای فوق العاده ابتکاری در Ethereum ، Polygon ، Avalanche ، Solana بوده ام و این اتفاقات یک شبه رخ نداده است و تصور اینکه مردم فقط چمدان خود را بسته و برای کار روی کاردانو ترک کنند ، سخت است.

برای همه کسانی که می خواهند مرا به خاطر ایجاد تیتر "Cardano is overhyped post" فریاد بزنند ، من می خواهم شما خود را در آینه خوب نگاه کنید: آیا تا به حال از اتریوم واقعاً استفاده کرده اید؟ aave؟ avalanch؟ solana؟ آیا تا به حال از مبادله غیر متمرکز ، پروتکل وام دهی ، بازار/بازی NFT استفاده کرده اید یا نقدینگی این شبکه ها را ارائه کرده اید؟ من دارم. من همه آن را انجام داده ام بنابراین آیا واقعاً این دیدگاه را دارید که در مورد "قاتلان اتریوم" بحث کنید و کاردانو چقدر عالی خواهد بود وقتی که حتی تجربه همکاری و تعامل با قراردادهای هوشمند را ندارید؟

همه تبلیغات شما واقعاً از کجا نشأت می گیرد ، اتاقهای پژواک در توییتر من می پرسم زیرا من در همان بازاریابی "رویکرد علمی دانشگاهی" در سال 2017 تمایل داشتم و این چرخه بارها و بارها یکسان بود - کاردانو در کسب درآمد در بازارهای گاو عالی است ، اما در تحویل محصولات وعده داده شده چندان خوب نیست ، اما من واقعاً امیدوارم این بار اشتباه کنم

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
سلام دوستان یعنی مث قبل دیگه نمیشه با ایپی ثابت با بایننس کار کرد؟ چن ماه واردش نشدم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سلام دوستان یعنی مث قبل دیگه نمیشه با ایپی ثابت با بایننس کار کرد؟ چن ماه واردش نشدم
میتونی !

اکانتت قدیمی تا اخر مهر فرصت وریفای داری ! اما این بار دیگه وریفای کامل سطح 1 video kyc

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
درود به همه ی دوستان.
برای یکی از دوستان من در صرافی بایننس مشکل پیش اومد و اکانتش معلق شد.
ایشون سالها با IP ثابت آمریکا کار میکرد. بعد از ساسپند شدن اکانتش به اونها پیام میده که چه مشکلی پیش اومده و ...
پشتیبانی پاسخ میده که شما ایرانی هستید و ...
توضیح بدم که ایشون همواره موارد امنیتی رو رعایت میکنن و امکان اشتباه و لاگین با IP ایران 0% هست.
بهش میگن با IP فنلاند متصل شو و دارایی هات رو خارج کن و بعدش دسترسی به اکانتت مسدود خواهد شد.
ایشون هم همین اقدام رو میکنه و دارایی هاش رو منتقل میکنه و تمام.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
درود به همه ی دوستان.
برای یکی از دوستان من در صرافی بایننس مشکل پیش اومد و اکانتش معلق شد.
ایشون سالها با IP ثابت آمریکا کار میکرد. بعد از ساسپند شدن اکانتش به اونها پیام میده که چه مشکلی پیش اومده و ...
پشتیبانی پاسخ میده که شما ایرانی هستید و ...
توضیح بدم که ایشون همواره موارد امنیتی رو رعایت میکنن و امکان اشتباه و لاگین با IP ایران 0% هست.
بهش میگن با IP فنلاند متصل شو و دارایی هات رو خارج کن و بعدش دسترسی به اکانتت مسدود خواهد شد.
ایشون هم همین اقدام رو میکنه و دارایی هاش رو منتقل میکنه و تمام.

سلام ارادت

خود آی پی آمریکا هم تقریبا محدود هست و یکم حساسیت روش وجود داره، منتهی سوالم اینه که دوست شما با اَپ لاگین میکرده یا ویندوز و یا وی پی *س ؟

بعد حسابشون وریفای بوده یا نه؟

سپاس

reza152

Registered User
لایک‌ها
87
دوستان اگه با چیز پی ان ، فقط از یه کشور کانکت شیم مثلا انگلیس ، مشکلی برای استفاده از سایت کوکوین پیش نمیاد درسته ؟
یا حتما باید آیپی ثابت تهیه کنیم ؟

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
همینجوری وریفای کردم

کانالی، سایتی، ... برای شما انجام داد؟ در این صورت اگه امکانش هست برای بنده هم بفرستید.

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
سلام ارادت

خود آی پی آمریکا هم تقریبا محدود هست و یکم حساسیت روش وجود داره، منتهی سوالم اینه که دوست شما با اَپ لاگین میکرده یا ویندوز و یا وی پی *س ؟

بعد حسابشون وریفای بوده یا نه؟

سپاس
ایشون با اپلیکیشن گوشی لاگین میکرده و حسابش هم وریفای شده بوده.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
پاسپورتی که استفاده کردید واقعی بود یا فیک ؟

برگه فیزیکی به دست شما رسوندن یا فقط اسکنش رو براتون فرستادن ؟
نمیدونم
اره عکس 3*4 دادم بهشون بعد یه پاسپورت برام فرستادن به ادرس خونه مثل پاسپورت واقعیه حتی کیفم داره ولی برگه توش برگه گلاسه هستش پرس شده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نمیدونم
اره عکس 3*4 دادم بهشون بعد یه پاسپورت برام فرستادن به ادرس خونه مثل پاسپورت واقعیه حتی کیفم داره ولی برگه توش برگه گلاسه هستش پرس شده
جدیدا وریفای کردید یا مال قبل هستش
چقدر هزینه برد از کدوم شرکت و یا کدوم سایت خریدید
بایننس هیچ سوال اضافه‌ای نپرسید؟

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
من یه سرور *** گرفتم برای تغییر آی پی ولی تو این سایت https://whoer.net/ قسمت آی پی رو میزنه درست برای کشور خارجی ولی dns رو میزنه ایران
اینو بایننس میفهمه؟ چجوری میشه ایران رو مخفی کرد؟

ip.jpg

بالا