• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Maans

Registered User
لایک‌ها
179
توی کوینکس کسی میدونه چه جوری باید حد ضرر گذاشت؟
close position رو میزنم یه عددی میزنم واسه حد سود ولی برای حد ضرر نمیدونم باید چی کار کنم؟خیلی مزخرفه این کوینکس
الان باید بیدار بمونم لیکویید نشم.
چون حجم معاملات کمه اگر اسبایک بزنه اوردرت کار نمیکنه و میری تو ضرر
بهتره هوشیار باشی ولی معمولا کار میکنه

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام
سعی کنید از فیوچرز دوری کنید
ولی اگر میگید که میتونم
لوریج پایین بگیرید
لوریج پونزده زیاده
البته سرمایه کم گذاشتین
با سرمایه بالا به هیچ عنوان همچین لوریجی استفاده نکنید
فعلا با سرمایه خیلی کم فقط دارم اون استراتزی که یاد گرفتم رو تست میکنم و معمولا هم جواب داده
کلا یه چیزی حدود 100 دلار که بهش نیاز ندارم رو میخوام برای فیوچرز بزارم هر چی شد شد

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
توکن wormhole که مربوط به مجموعه سولانا هست خیلی با ارزش هست ! ( یک چیزی مثل چین لینک ) ولی نتونستم جایی برای پیش فروش پیدا کنم !

اسمش به گوشتون خورد و لینک خریدی دیدید اینجا اطلاع بدید

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اگه کسی از خدمات وریفای تو وب یا هرجایی استفاده کرد راضی بود بگه مام استفاده کنیم

دیگه احراز هویت ویدیویی شده به هیچ عنوان به کسی نده غریبه اصلا ! یکی حتی مثلا دوست داده این کارو کرده بود 15هزار یورو داخل بایننس داشت بالا کشید و رفت پی کارش

این که میگفت تقریبا دوست بودن..

اشنا نزدیک پیدا کن حتی اروپا که بیشترین مالیات داره ! نهایت مالیات میپذیری بدی دیگه ماهی 20درصد سود میکنی دیگه .. سالی 30درصدش مالیات میدی اگر بخوره

( من وریفای المان هستم فعلا مالیات نخورده ! ولی گفتن بالای 600یورو داره ) نمیدونم کی میخواد لحاظ بشه !

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دیگه احراز هویت ویدیویی شده به هیچ عنوان به کسی نده غریبه اصلا ! یکی حتی مثلا دوست داده این کارو کرده بود 15هزار یورو داخل بایننس داشت بالا کشید و رفت پی کارش

این که میگفت تقریبا دوست بودن..

اشنا نزدیک پیدا کن حتی اروپا که بیشترین مالیات داره ! نهایت مالیات میپذیری بدی دیگه ماهی 20درصد سود میکنی دیگه .. سالی 30درصدش مالیات میدی اگر بخوره

( من وریفای المان هستم فعلا مالیات نخورده ! ولی گفتن بالای 600یورو داره ) نمیدونم کی میخواد لحاظ بشه !
برای تسویه حساب تایید ایمیلی و 2fa لازمه
یارو چطوری حساب اونو خالی کرده؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
برای تسویه حساب تایید ایمیلی و 2fa لازمه
یارو چطوری حساب اونو خالی کرده؟

چیزی که تعریف کرده بود دسترسی گوگل داده بوده براش چون وریفای 10روز زمان میبره و چندین مرحله میخواست کار انجام بده

پ.ن

خالی به این معنا نه که برداشت کرده باشه ! دسترسی به اکانت رو گرفته بود

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یه سوال خارج از تاپیک , یه قندشکن دارم با پلاگین کروم کار میکنه و کانکت میشه ولی با نرم افزار ویندوزیش کانکت نمیشه !
s0430.gif

چوطو میشه ؟
283.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
یه سوال خارج از تاپیک , یه قندشکن دارم با پلاگین کروم کار میکنه و کانکت میشه ولی با نرم افزار ویندوزیش کانکت نمیشه !
s0430.gif

چوطو میشه ؟
283.gif

باید از قندشکن فروشت بپرسی :D

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
چیزی که تعریف کرده بود دسترسی گوگل داده بوده براش چون وریفای 10روز زمان میبره و چندین مرحله میخواست کار انجام بده

پ.ن

خالی به این معنا نه که برداشت کرده باشه ! دسترسی به اکانت رو گرفته بود
نمیتونه این کارو بکنه الان احراز هویت با چهره خود ما انجام میشه من با چهره خودم احراز هویت کردم و هیچکسی به جز خود من نمیتونه کاری کنه چون اگه بایننس مدارک بخواد یا حتی ویدئو کال بخواد چون مدارکی که دادم با عکس خودم بوده پس کسی به جز خودم رو تایید نمیکنه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نمیتونه این کارو بکنه الان احراز هویت با چهره خود ما انجام میشه من با چهره خودم احراز هویت کردم و هیچکسی به جز خود من نمیتونه کاری کنه چون اگه بایننس مدارک بخواد یا حتی ویدئو کال بخواد چون مدارکی که دادم با عکس خودم بوده پس کسی به جز خودم رو تایید نمیکنه
متوجه نشدی یا من متوجه پیام شما نشدم !

یک اکانت داده دوستش ساخته براش احراز هویت کرده !! ( اون شخص که احراز کرده در اصل مالک خود اکانت میشه )) چهره و مدارک و ادرس خونه اون داده !! بایننس دیگه نفر دوم تو ایران صاحب اکانت نمیدونه !

Captive

لایک‌ها
16,664
تو یکی از گروه ها که هیچوقت پیامی نمیذارم این پیام رو دیدم، بعد کلی متن نون و آب دار نوشتم برای طرف، اینتر زدم دیدم ارسال نمیشه و ازم میخواهد که عضو کانالش بشم :D قسمت بود بن نشم از گروه

1629569616651.png

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
تو یکی از گروه ها که هیچوقت پیامی نمیذارم این پیام رو دیدم، بعد کلی متن نون و آب دار نوشتم برای طرف، اینتر زدم دیدم ارسال نمیشه و ازم میخواهد که عضو کانالش بشم :D قسمت بود بن نشم از گروه

مشاهده پیوست 1256665
حالا این میتونه کلاهبرداری باشه. ولی من یکی دیدم واقعا ناراحت کننده بودش دنبال کسی برای سرپرستی 2 کودک 5 ساله و 1 ساله که پدر و مادر بر اثر کرونا فوت کرده بودن میگشت

Captive

لایک‌ها
16,664
حالا این میتونه کلاهبرداری باشه. ولی من یکی دیدم واقعا ناراحت کننده بودش دنبال کسی برای سرپرستی 2 کودک 5 ساله و 1 ساله که پدر و مادر بر اثر کرونا فوت کرده بودن میگشت

این میگه فلانی رفته کوین خریده ضرر کرده بیاین ضررش رو بدید حتی اگر راست هم گفته باشه باید یک لایک از نوع (y) بهش داد فقط، یعنی چی؟ هر کسی پول گذاشت ضرر کرد بقیه جمع بشن ضررش رو جبران کنند؟

ولی خب کمک کردن به اونایی که خارج از این موارد و بحث ها هستند کار درست و پسندیده ای هست.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان کسانیکه میان با یه پاسپورت خارجی با عکس و مشخصات شما درست میکنن و شما باهاش تو بایننس خودت وریفای میکنی آیا امکان داره بعدا به مشکل بخوریم ؟
دقت کنید یه پاسپورت خارجی (در واقع کار شده با فتوشاپ) با عکس شما درست بشه آیا امکان داره مشکل ساز بشه
البته اینکار خب مشخصه قانونی نیست و اگر بایننس بفهمه اکانت بسته میشه اما آیا بایننس اصلا میفهمه چون شنیدم بعضی ها اینطوری وریفای کردن

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوستان کسانیکه میان با یه پاسپورت خارجی با عکس و مشخصات شما درست میکنن و شما باهاش تو بایننس خودت وریفای میکنی آیا امکان داره بعدا به مشکل بخوریم ؟
دقت کنید یه پاسپورت خارجی (در واقع کار شده با فتوشاپ) با عکس شما درست بشه آیا امکان داره مشکل ساز بشه
البته اینکار خب مشخصه قانونی نیست و اگر بایننس بفهمه اکانت بسته میشه اما آیا بایننس اصلا میفهمه چون شنیدم بعضی ها اینطوری وریفای کردن
بله اگر بخوان پیگیری کنن مشکل پیش میاد. خارج از کشور میتونن به جرم جعل اسناد دادگاهی کنن.
الانم که شنیدم بایننس بازرس سابق خزانه داری امریکا رو استخدام کرده احتمالا همه اطلاعاتو میدن به امریکا و اینترپل.

بالا