• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
به فرموده
دوستان در مورد توکن $CELL و در واقع CELLFRAME یه مقدار تحقیق کنید شنیدم میتونه از اون توکنهایی باشه که در آینده نزدیک 100 برابر بشه :eek:
من خودم 400 دلار از طریق تراست ولت سواپ کردم (با جفت اتر فعلا موجوده) با فی گزاف حدود 30 دلار😁
از طریق صرافی bilaxy که البته با جفت اتر هست و Uniswap میشه خرید و یا تو تراست ولت و متاماسک سواپ کنید فقط حواستون به فی بالاش باشه (برای خرید زیر 400-500 دلار به صرفه نیست)
قیمت خرید دیروز من به تتر 1.45$ بود
لطفا خودتون بررسی کنید توصیه به خرید نیست فقط جهت اطلاع
به امید پولدار شدن همتون :love:

Last edited:

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
به فرموده
دوستان در مورد توکن $CELL و در واقع CELLFRAME یه مقدار تحقیق کنید شنیدم میتونه از اون توکنهایی باشه که در آینده نزدیک 100 برابر بشه :eek:
من خودم 400 دلار از طریق تراست ولت سواپ کردم (با جفت اتر فعلا موجوده) با فی گزاف حدود 30 دلار😁
از طریق صرافی bilaxy که البته با جفت اتر هست و Uniswap میشه خرید و یا تو تراست ولت و متاماسک سواپ کنید فقط حواستون به فی بالاش باشه (برای خرید زیر 400-500 دلار به صرفه نیست)
قیمت خرید دیروز من به تتر 1.45$ بود
لطفا خودتون بررسی کنید توصیه به خرید نیست فقط جهت اطلاع
به امید پولدار شدن همتون :love:

مارکت کپ ۵۳ میلیونی داره! صد برابر یعنی ۵ میلیارد دلار! نمیگم بده اما بعیده به اون حد برسه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
animated-number-image-0020.gif
,
https://www.animatedimages.org/data/media/712/animated-number-image-0015.gif
$
این کلیپ برای زمانی هست که بیت برای اولین بار 50ک شد :دی

Captive

لایک‌ها
16,664
امشب میخوام یه سری اطلاعات خوب و امیدوار کننده براتون بذارم، البته به این معنا نیست که 100% اتفاق بیفته ولی دیتاهایی که به اشتراک میذارم از منابع معتبر و درست هست.

تو اوج نا امیدی...

امیدوارم این پست ها و دیتا ها به دردتون خورده باشه، به هر حال بیت کوین 29 هزار دلاری رو با یک چشم بهم زدن تو کانال 50 هزار دلاری داریم میبینیم، آلت کوین ها هم که دیگه نگو 3 برابر و 4 برابر...

فعلا از نقطه ی ترس عبور کردیم، خوش به حال اونهایی که نترسیدن اما یواش یواش به مرز طمع میرسیم، خوش به حال اونهایی که طمع نمیکنن.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
وقتی این سایت اینجوری تشخیص میده ایران هستی بایننس حتما تشخیص میده دیگه
راهیرو میشناسید که همه اینارو همون فنلاند تشخیص بده؟

مشاهده پیوست 1256829
DNS گوگل استفاده نکنید.
اینا رو تست کنید : 1.1.1.1
9.9.9.9
پ.ن : اینا روهم تست کنید :

cmd>>> run as admin
ipconfig/flushdns
ری استارت سیستم

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
تو اوج نا امیدی...

امیدوارم این پست ها و دیتا ها به دردتون خورده باشه، به هر حال بیت کوین 29 هزار دلاری رو با یک چشم بهم زدن تو کانال 50 هزار دلاری داریم میبینیم، آلت کوین ها هم که دیگه نگو 3 برابر و 4 برابر...

فعلا از نقطه ی ترس عبور کردیم، خوش به حال اونهایی که نترسیدن اما یواش یواش به مرز طمع میرسیم، خوش به حال اونهایی که طمع نمیکنن.
من یه بار ضرر زیادی روی خرید روی 60 هزار تا دادم

به نظر شخصی شما بیت همچنان میره بالا تا 100 هزار بعد اصلاح میده یا نه دیگه روی همین ناحیه ها یه اصلاح میده برای ورود مجدد؟

در کل به نظر شما ورود کنم پله ای الان یا نه صبر کنم

Captive

لایک‌ها
16,664
من یه بار ضرر زیادی روی خرید روی 60 هزار تا دادم

سلام

خب ببینید نقطه ی ورود خیلی مهمه و اینکه نباید با کل موجودی اقدام به خرید کنید، شما اگر روی همون 60ک خرید میزدید و پله ای تا 29ک بقیه موجودی رو تبدیل میکردید وضعیت بهتری براتون ایجاد میشد.

به نظر شخصی شما بیت همچنان میره بالا تا 100 هزار بعد اصلاح میده یا نه دیگه روی همین ناحیه ها یه اصلاح میده برای ورود مجدد؟

ببینید اینطوری نیست که دقیقا تا 100 هزار دلار بره بعد همه بخوان روی 100ک بفروشن و موفق به فروش هم بشوند، استراتژی، کل موجودی شما، موچودی درگیر شما و.... رو من نمیدونم متاسفانه و نمیتونم جای شما تصمیم بگیرم.

الان به نظر من افرادی که توی سود هستند میتونن مقداری رو تا قبل از 51 حتما بفروشن و به قول معروف سیو سود کنن، حالا یا اون مقدار رو کلا بکشن بیرون یا بذارن برای نوسان گیری.

افرادی هم که تو ضررن و پول لازم هستند باز نباید ریسک کنن و الان میتونن مقدار کمی رو نقد کنن، اگر رفت بالا که خوشا به سعادتشون :دی، اگرم ریخت که نگران نیستند.

نظر شخصی خودمم قبلا گفتم من بعد از اینکه ATH زده بشه یه سری کوین ها رو اقدام میکنم برای فروش پله ای، اگرم تاچ نشد نگه میدارم تا قرن 22 :دی

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
حالا با فرض این که مارکت کرش کنه 50درصد دوباره

چه کاری انجام میدید ؟

بیشتر میخرید؟
میترسید ، میفروشید؟
میرید تو تاپیک کذایی ترول میکنید مارکت رو ؟
یا هیچ کاری نمیکنید و فقط حرص میخورید؟

Last edited:

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
سلام

خب ببینید نقطه ی ورود خیلی مهمه و اینکه نباید با کل موجودی اقدام به خرید کنید، شما اگر روی همون 60ک خرید میزدید و پله ای تا 29ک بقیه موجودی رو تبدیل میکردید وضعیت بهتری براتون ایجاد میشد.

ببینید اینطوری نیست که دقیقا تا 100 هزار دلار بره بعد همه بخوان روی 100ک بفروشن و موفق به فروش هم بشوند، استراتژی، کل موجودی شما، موچودی درگیر شما و.... رو من نمیدونم متاسفانه و نمیتونم جای شما تصمیم بگیرم.

الان به نظر من افرادی که توی سود هستند میتونن مقداری رو تا قبل از 51 حتما بفروشن و به قول معروف سیو سود کنن، حالا یا اون مقدار رو کلا بکشن بیرون یا بذارن برای نوسان گیری.

افرادی هم که تو ضررن و پول لازم هستند باز نباید ریسک کنن و الان میتونن مقدار کمی رو نقد کنن، اگر رفت بالا که خوشا به سعادتشون :دی، اگرم ریخت که نگران نیستند.

نظر شخصی خودمم قبلا گفتم من بعد از اینکه ATH زده بشه یه سری کوین ها رو اقدام میکنم برای فروش پله ای، اگرم تاچ نشد نگه میدارم تا قرن 22 :دی
من هرچی داشتم رو فروختم تو ضرر نگه نداشتم
فقط کاردانو رو تو سود فروختم 1.3 بود که اونم الان بالای 2.5 شده :cry:

الان حدودا یه 40 50 میلیون میخوام خرید کنم ولی ترس زیادی دارم میترسم مثل اون سری بخرم و بریزه
البته سری قبل پله ای نخریدم همرو روی همون قیمت بالا خریدم این سری حتما پله ای میخرم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
حالا با فرض این که مارکت کرش کنه 50درصد دوباره

چه کاری انجام میدید ؟

بیشتر میخرید؟
میترسید ، میفروشید؟
میرید تو تاپیک کذایی بین **** ترول میکنید مارکت رو ؟
یا هیچ کاری نمیکنید و فقط حرص میخورید؟
من که پولی ندارم بخوام بیشتر بخرم . مگر اینکه یکی از کوین هام پامپه زیادی کنم یه مقدارش بفروشم و از کوین های دیگه خرید کنم
در غیر اینصورت همچنان صبر پیشه میکنیم

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
دوستان این ربات های pancakeswap چطور کار می کنن و چرا اینقدر گرون هستن؟ میتونم بدم یکی برام بسازن ولی خب کارایی داره؟ چون خیلیارو دیدم میگن که اوکیه

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
من صاحب نظر نیستم مبتدیم اما طبق چیزی که توی چارت دامیننس تتر دارم میبینم الان توی یک محدوده مقاومتی هست که طی 60 روز گذشته محدوده مقاومتی سنگینش بوده
اگر ریجکت بشه ریزش دامیننس و رشد توتال کل رو داریم که مارکت هم تای اون رشد میکنه این محدوده مقاومتی علاوه بر این که مقاومت دو ماهه دامیننس تتر بوده
در سپتامبر 2020 هم محدوده ایی بوده که اینجا ریجکت شده و باعث رشد مارکت شده
از نظر ایچی موکو هم مارکت طی چند روز اینده باید تعیین تکلیف کنه که چه سمتی میخواد بره
چارت بیت کوین و توتال با ولومشون تو تایم فریم دیلی واگرایی مثبت دادن
بنظر من ممکنه توی چارت چهار ساعته ریزش داشته باشیم اما طی چند روز آینده صعود رو تجربه میکنیم
البته اضافه کنم که #نظر_شخصی :)
1629709309434.png
اپدیت نظرشخصی :
همونطور که مشاهده میکنید ابر ویکلی به سمت پایین شکسته شده
تکنسن کیجونسن چیکواسپن و سنکو A نزولی شدن
یه وج صعودی بلند مدت شکسته شده و این ریزشی که طی این سه ماه تجربه کردیم به عنوان یه پولبک به این وج در نظر گرفته شده طبق این تحلیل
تارگت ها با رنگ آبی توسط خطوط افقی مشخص شده
دو خط زرد رنگ رو میبینید توی این زون بین این دو خط احتمالا ما نوسان قیمتی رو دارم توی تایم فریم هفتگی
بنظر من احتمالا روی اون خط افقی بنفش که عدد 2.65 رو نشون میده تو تایم فریم هفتگی یه بالا جزئی بزنه
هنوز تنکنسن و کیجونسن کراس نکردن و باید کراس کنن
کراسشون معمولا و در اکثر مواقع که به صورت تجربی مشاهده کردم باعث کشیده شدن کندل ها به سمت خودشون میشه ( که حدس میزنم با تاچ خط افقی بنفش همزمان باشه )
به اون خط عمودی و خط افقی و نقطه هایلاتی که این دو کراس شدن دقت کنید .
این نقطه اغاز محاسبه دامیننس تتر بوده که مصادف با ریزش تا 6000 هزار و رشد تا 9400 هست
دقت کنید دامیننس تتر احتمالا توی سقف 2017 عدد های پایین نیم درصد رو دیده
اگر بخوایم تعمیم بدیم برای سایکل صعودی که از 2020 شروع شده ما هنوز ATH نزدیم
نکته : ریزش دامیننس تتر افزایش تزریق تتر به بازار و رشد مارکت کپ کل بازار رو به همراه داره و رشدش برعکس .
نکته 2 : از نظر من باید منتظر باشیم بیت به 57 واکنش بده البته هنوز زوده بگیم قطعا یه واکنش رو به پایین و زیاد داریم چون کندل های چهار ساعته به بالا رو تو اون ناحیه باید مشاهده کنیم تا از قدرت روند مطمئن بشیم .
#نظر_شخصی

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اکنون ۸۶ درصد آدرس‌های بیت کوین در سود هستند

🔸 پس از رسیدن بهای هر واحد بیت کوین به ۵۰,۰۰۰ دلار، ۸۶ درصد آدرس‌های شبکه آن به ناحیه سود وارد شده‌اند. کمترین تعداد آدرس‌های در سود برای بیت کوین در ماه ژوئن اتفاق بود که این رقم به ۷۰ درصد رسید. داده‌های درون‌زنجیره‌ای نشان می‌دهند که بیشتر دارندگان بیت کوین در سود هستند؛ چراکه متوسط بهای خرید بیت کوین توسط آن‌ها اکنون ۴۵,۰۰۰ دلار است. تعداد زیاد آدرس‌های در سود می‌تواند نشانه اصلاح قریب الوقوع قیمت باشد. / منبع (https://u.today/86-of-all-bitcoin-holders-are-now-in-profit-after-bitcoin-hits-50000)

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
خبر خوب که رو مارکت تاثیر میزاره

بعد از امریکا ، در بریتانیا میشه کریپتو خرید با پیپال

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
پیلترشکنتو از ایرانی خریدی؟
تو پست قبل گفتم فیلترشکن نیست سرور خریدم دادم روش کریو نصب کردن که شخصی باشسه چون بایننس اگر از وی پی ان استفاده کنی چون عمومی هستش و کسایی دیگه هم ممکنه از اون ip استفاده کنن حسابو میبنده چون میگه یه نفر با چندتا حسابه

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
DNS گوگل استفاده نکنید.
اینا رو تست کنید : 1.1.1.1
9.9.9.9
پ.ن : اینا روهم تست کنید :

cmd>>> run as admin
ipconfig/flushdns
ری استارت سیستم
دستت درد نکنه dns گوگل اصلا نبود اون 8.8.8.8 وارد کردم الان درست شد و دیگه تشخیص نمیده
این جدیدا که گفتید برای کجاست؟ از گوگل بهتره؟

iii.jpg

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
اینا رو داره رو گوشی نشون میده؟؟
درست شد dns گوگلو هم تو گوشی هم کامپیوتر هم تو سرور رفتم تو مدیریت کریو گذاشتم 8.8.8.8 دیگه ایرنو تشخیص نمیده
ببین چقدر خار و ذلیل شدیم که باید همه کار کنیم ایرانی بودنمونو پنهان کنیم

بالا