بهترین و امن ترین اینه که خودتون DNS سرور راه بندازید با آی پی اختصاصی برای خودتون.
یک رتبه پایین تر به نظر من 1.1.1.1 هست خودم هم استفاده میکنم.
80 درصد مواقع هم بدون هیچ تغییر آی پی یوتیوب رو باز میکنه در ویندوز 10 البته .
پس هیجی مشکلی نیست.چون گفتی خودت انجام ندادی . فقط اعتماد کردی برای این گفتم....اگر خودت راه اندازی کرده یه چیزی.
سرور هست 4 سوکت CPU داره با 128 کور ، ویرچوال مشین روش نصب میکنند میفروشند به n نفر.
روی همون vps که میخری هم میتونی نصب کنی باز به همین شکل ادامه داره...
چرا سرور رو خریدم بعد کریو نصب شد روش و منم تو نت خوندم آموزش *** بعد خودم تو مدیریت سرور ساختم و استفاده میکنم
این dns اختصاصی چطوریه؟ آموزش داره که بتونم انجام بدم یا باید بدم به کسی انجام بده؟ تو پنل مدیریت اینو dns داره
یه دونه هم بود اینو داشت که من همون 8.8.8.8 وارد کردم
چرا سرور رو خریدم بعد کریو نصب شد روش و منم تو نت خوندم آموزش *** بعد خودم تو مدیریت سرور ساختم و استفاده میکنم
این dns اختصاصی چطوریه؟ آموزش داره که بتونم انجام بدم یا باید بدم به کسی انجام بده؟ تو پنل مدیریت اینو dns داره
سر در نمیارم در ساخت سرور DNS .ست کردنش رو که درست ست کردی دیگه...
ولی یه سرچ راحت داخل یوتیوب همه چیز مشخص میشود.در مورد ساخت DNS سرور.
سیستم عاملی که روی وی پی///اس هست چیه؟ لینوکس؟ ویندوز؟نکنه میکروتیکه؟
سر در نمیارم در ساخت سرور DNS .ست کردنش رو که درست ست کردی دیگه...
ولی یه سرچ راحت داخل یوتیوب همه چیز مشخص میشود.در مورد ساخت DNS سرور.
سیستم عاملی که روی وی پی///اس هست چیه؟ لینوکس؟ ویندوز؟نکنه میکروتیکه؟
مدارک اشناس نمیشه !
چندروز صبر کن به یک فتوشاپ کار اشنا بدم اسم فامیل و .. خالی کنه برات تو قسمت پاسپورت :: میفرستم که عکس پاسپورتی خودتو جایگزین کنی
و سلفی هم بفرستی وریفای بشی
یعنی میشه با یه پاس چند تا حساب ساخت؟ همین یه دونشم میگن میفهمه فیک هست اگر 2 تا بشه نمیفهمه؟
قبلا به خاطر اینکه ip یه دونه بود ولی 2 نفر استفاده کرده بودن حساب مسدود شده بود مدارک هم مثل همون میشه؟ فکر کنم رو مدارک بیشتر حساس باشن درسته؟
و یک سوال اگر 2 تا حساب باز کردیم و فهمید حسابو بست میشه بازش کرد؟ یا مثلا میگه تقلب کردی دیگه نمیدم؟
اگر بشه با یه پاس 2 تا حساب وریفای کرد و نفهمه بایننس خیلی خوب مکیشه یه بار پول دادیم دیگه نمیدیم
یعنی میشه با یه پاس چند تا حساب ساخت؟ همین یه دونشم میگن میفهمه فیک هست اگر 2 تا بشه نمیفهمه؟
قبلا به خاطر اینکه ip یه دونه بود ولی 2 نفر استفاده کرده بودن حساب مسدود شده بود مدارک هم مثل همون میشه؟ فکر کنم رو مدارک بیشتر حساس باشن درسته؟
و یک سوال اگر 2 تا حساب باز کردیم و فهمید حسابو بست میشه بازش کرد؟ یا مثلا میگه تقلب کردی دیگه نمیدم؟
اگر بشه با یه پاس 2 تا حساب وریفای کرد و نفهمه بایننس خیلی خوب مکیشه یه بار پول دادیم دیگه نمیدیم
اون موقع از بین چندتا کیف پول نصب شده اتمیک پشتیبانی میکرد فکر نمیکردم مشکلی باشه؛دیروز هم رو gui نتونستم بازیابی کنم ولی رو exdous بالا آوردم موجودی مونرو رو صفر نشون میداد و صفحه پیغام همگام سازی بلاکچین رو میداد که هی رفرش میشد
اون موقع از بین چندتا کیف پول نصب شده اتمیک پشتیبانی میکرد فکر نمیکردم مشکلی باشه؛دیروز هم رو gui نتونستم بازیابی کنم ولی رو exdous بالا آوردم موجودی مونرو رو صفر نشون میداد و صفحه پیغام همگام سازی بلاکچین رو میداد که هی رفرش میشد