نظرات خوندم سابقه داره اما ظاهرا خیلی ها مشکل برداشت دارن و هشدار اسکم دادنددوستان از صرافی lbank.info استفاده کردید؟ وریفای میخواد یا نه؟ و در کل چطوره؟
تازه پیداش کردم، لیست ارزهای فیوچرزشو که دیدم حتی از کوکوین هم بیشتره.
منظورتون چی هست یعنی به هم مرتبط نیست؟ خب منظورش اینه بیت به همه ارزا تاثیر گذار هستشمشاهده پیوست 1257375
بعله دیگه همینا
لطفا دوستان همتون به این نکته توجه داشته باشید :دی
( عکس از توئیتر لطفا اینارو بولد نکنیم )
خب پس چه باید کرد باینانس که تعطیل کوینکس هم که مزخرفهکوکوین واقعا صرافی مزخرفی هست که یک روز بیشتر نتونستم توش کار کنم
چطور میشه یه صرافی موقع خرید و فروش نشه توش مقدار تتر رو بصورت دستی (غلطکی یا نوشتاری) وارد کرد یا باید تعداد بزنیم یا باید بصورت درصدی بزنیم!
تازه محیطش هم به نظرم خیلی بیخوده صف خرید و فروش رو ببینید با اون رنگهای کم رنگ پررنگش کاملا متوجه میشید
راستی این توکن MBOX توکن بازی هست دیگه آیا میتونه راه AXS رو بره ؟
تو این چند روزه خیلی حجمای خوبی خورده
من اوایل باهاش کار میکردم , جدیدا هم دوتا خرید زدم که یکیش همین چند دقیقه قبل بود , همچین مشکلی نداشتم تا الانچطور میشه یه صرافی موقع خرید و فروش نشه توش مقدار تتر رو بصورت دستی (غلطکی یا نوشتاری) وارد کرد یا باید تعداد بزنیم یا باید بصورت درصدی بزنیم!
یحتمل تایم زونز برام فارسی اومده !! من همیشه با هیتلرشکن میرم , چطور تشخیص داده ایرانم ؟از روی جی میل ؟
آخه نکته اینجاست که 1 دقیقه قبلش لاگین کردم , ایمیل لاگین انگلیسی بود , حتی ایمیل پندینگ واریز هم انگلیسی بود !یحتمل تایم زون
من اوایل باهاش کار میکردم , جدیدا هم دوتا خرید زدم که یکیش همین چند دقیقه قبل بود , همچین مشکلی نداشتم تا الان
پیش بینی میکنم یک پول گنده ای از ایرانی ها بخوره کوینکس در آینده !!!الان به کوینکس واریز داشتم که ایمیل واریز برام فارسی اومده !! من همیشه با هیتلرشکن میرم , چطور تشخیص داده ایرانم ؟از روی جی میل ؟
من اوایل باهاش کار میکردم , جدیدا هم دوتا خرید زدم که یکیش همین چند دقیقه قبل بود , همچین مشکلی نداشتم تا الان
من با هلند میرم , سرعت به اندازه کافی داغون هست که دیگه نمیشه دوتا قندشکن زد !با آی پی کدوم کشور؟فقط یه قند شکن کفایت میکنه؟تغییر ساعت ویندوز یا افزونه ای چیزی نمیخواد دیگه؟
منم جدیدا حس خوبی بهش ندارم , در اولین فرصت خریدهام به سود مورد نظر برسه میکشم بیرونپیش بینی میکنم یک پول گنده ای از ایرانی ها بخوره کوینکس در آینده !!!
وقتی قوانین مالی دنیا رو نادید میگیره - یعنی قراره پول و سرمایه ایرانیا هم یک روزی نادیده بگیره و پول بالا بکشه
شما وقتی میخوای یه خرید بزنی میتونی مثلا 500 تتر خرید بزنی یا بفروشی ؟ نه نمیشه باید بصورت درصدی فقط بزنی یا تعداد بزنیالان به کوینکس واریز داشتم که ایمیل واریز برام فارسی اومده !! من همیشه با هیتلرشکن میرم , چطور تشخیص داده ایرانم ؟از روی جی میل ؟
خب پس چه باید کرد باینانس که تعطیل کوینکس هم که مزخرفه
اون که درستهمنظورتون چی هست یعنی به هم مرتبط نیست؟ خب منظورش اینه بیت به همه ارزا تاثیر گذار هستش
چون با گوشی رفتید یحتمل لوکیشن رو هم رهگیری کنن .الان به کوینکس واریز داشتم که ایمیل واریز برام فارسی اومده !! من همیشه با هیتلرشکن میرم , چطور تشخیص داده ایرانم ؟از روی جی میل ؟
اون که درسته
منظور اینه که طرف میاد بدیهیات بازار رو میگه بعد خیلیم حال میکنه باهاش و به عنوان یه نکته خیلی عجیب تو پاچه ملت میکنه .