منتظریم برای رتبه 2 tomochain شبکش خیلی خوبه هم سریعه هم فی تراکنش هاش خیلی پایین هستش . فقط تیمش خیلی کند و با حوصله کار میکنن وگرنه باید الان بالایه 100 دلار قیمتش بودش
مونرو باید صبر کنید نتورکش سینک بشه . اگر میخواد انی ببینید باید از وب والتش استفاده کنیدمونرو اول خریدم تا چند وقت ٠ نشون میداد اما تراکنش پیگیری میکردم درست بود !! بعد از یکی دو هفته نمایش داده شد
https://www.iranjib.ir/shownews/86390/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%DA%A9%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D9%82%D9%88%D8%B7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF/
https://www.khabaronline.ir/news/1548394/%D8%B3%D9%82%D9%88%D8%B7-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%84-%DB%B4%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C
سینک که بعد از هرخروج انجام میشهمونرو باید صبر کنید نتورکش سینک بشه . اگر میخواد انی ببینید باید از وب والتش استفاده کنید
خروج منظورم نیست . ورود منظورمه من خودم تو اگزودوس دارم هر بار وارد میشم شروع میکنه به سینک کردن که گویا بلاک چینش رو دانلود میکنهسینک که بعد از هرخروج انجام میشه
غیر ازاون منظورته?
خروج منظورم نیست . ورود منظورمه من خودم تو اگزودوس دارم هر بار وارد میشم شروع میکنه به سینک کردن که گویا بلاک چینش رو دانلود میکنه
برای نگهداری یا ترید؟در حال مال اندوزی near , atom , snx , srm
توشه آخرتبرای نگهداری یا ترید؟
من کیف پولم رو روی اگزودوس هم بالا آوردم ولی نشون نمیده موجودی رو و طبق جستجویی که داشتم ظاهرا مشکل خیلیا هست که موجودی مونرو صفر نشون داده میشه مخصوصا تو اتمیکخروج منظورم نیست . ورود منظورمه من خودم تو اگزودوس دارم هر بار وارد میشم شروع میکنه به سینک کردن که گویا بلاک چینش رو دانلود میکنه
اگر فقط کانترکت اتریوم داره , خیر راهی نیستکارمزد یونی سواپ خیلی بالاست میخوام ده دلار از یک شت کوین را بخرم ۱۵۰ دلار ازم کارمزد میخواد . راهی هست کارمزدش کمتر بشه ؟
من کیف پولم رو روی اگزودوس هم بالا آوردم ولی نشون نمیده موجودی رو و طبق جستجویی که داشتم ظاهرا مشکل خیلیا هست که موجودی مونرو صفر نشون داده میشه مخصوصا تو اتمیک
نرم افزار خود مونرو هم که دانلود کردم میخواد بلاکچین رو دانلود کنه ۷۵ گیگ حجم نوشته برای دانلود .
خستم کرد این چند روزخ این قضیه ..
باید صبر کنید سینک بشه نتورکش تو اگزودوس شاید یه چند دقیقهای یا بیشتر طول بکشهمن کیف پولم رو روی اگزودوس هم بالا آوردم ولی نشون نمیده موجودی رو و طبق جستجویی که داشتم ظاهرا مشکل خیلیا هست که موجودی مونرو صفر نشون داده میشه مخصوصا تو اتمیک
نرم افزار خود مونرو هم که دانلود کردم میخواد بلاکچین رو دانلود کنه ۷۵ گیگ حجم نوشته برای دانلود .
خستم کرد این چند روزخ این قضیه ..
اگر دانلود بلاکچین رو انجام بده جیگرتون خووون میشه کلی هم حجم نت رو میخوره
درستهخروج منظورم نیست . ورود منظورمه من خودم تو اگزودوس دارم هر بار وارد میشم شروع میکنه به سینک کردن که گویا بلاک چینش رو دانلود میکنه