به نظرم باز هم میریزه. تتراتو حاظر کن.چرا نمیریزه بخریم ؟
اینو کسی نمیدونه چی کارش کنم ارور نده؟سلام
ارزی رو میخوامتوی پنکیک سواپ بخرم ارورمیده باید چیکار کنم
سلام
تا چند تست کردی باز نشد؟ برای ارزهای جدید 6 کافیه ولی نقدینگی کافی نداشته باشه تا 12 الی 16 کارساز هست و اگر مشکل حل نشد تنها راه حل تغییر عدد درخواستی ارز هست که مثلا تعداد اعشار رو حذف کنید یا آخرش عدد 1 رو جایگزین کنید و اگه امکانش بود از سواپ متامسک استفاده کنیداینو کسی نمیدونه چی کارش کنم ارور نده؟
اگه موف بشم اسم ارزش رو میگم پولدار میشید
با این روش هم نشد
انشالله مشکلتون حل بشه :دی
موجودی زیاد نیست حدود 20 دلار یه ارزی میخوام بگیرم که قیمتش 10 سنت هست اعضار رو درست کردم تلورانس رو هم هر عددی میزنم نمیشه از تراست والت استفاده میکنمتا چند تست کردی باز نشد؟ برای ارزهای جدید 6 کافیه ولی نقدینگی کافی نداشته باشه تا 12 الی 16 کارساز هست و اگر مشکل حل نشد تنها راه حل تغییر عدد درخواستی ارز هست که مثلا تعداد اعشار رو حذف کنید یا آخرش عدد 1 رو جایگزین کنید و اگه امکانش بود از سواپ متامسک استفاده کنید
فک کنم نوشته بود ۲ بیتکوین میشه بدون kyc خارج کرددوستان کسی با این صرافی کار کرده
AscendEX (Bitmax)
وضعیتش چجوریه بدون kyc میشه استفاده کرد ازش؟
بیشتر میخواستم بدونم صرافیه معتبری هستش؟ برداشت ازش راحته اذیت نمیکنه ؟ فی برداشت هاش چجوریه؟فک کنم نوشته بود ۲ بیتکوین میشه بدون kyc خارج کرد
موجودی زیاد نیست حدود 20 دلار یه ارزی میخوام بگیرم که قیمتش 10 سنت هست اعضار رو درست کردم تلورانس رو هم هر عددی میزنم نمیشه از تراست والت استفاده میکنم
اسمش رو بگید راحت تر نیست؟ زودتر به جواب میرسید
فکر کنم BNB نیاز دارید برای کارمزدسلام
میخواهد فقط خودش سود کنه
آهان فکر کنم از همینه من همه موجودی بی ان بی رو میزنم شاید واسه همین چیزی واسه کارمزد نمیمونه الان تست میکنمفکر کنم BNB نیاز دارید برای کارمزد
نه بابا از خدامه همه با هم سود کنیم از این وضعیت خلاص بشیم نگفتم یه وقت کسی نره بگیره بعد ضرر کنه بیفته گردن ما
ارز metahero هست اگر هم کسی خواست بخره در موردش تحقیق کنه
سنگین بخریدTo the moon