میشه چند تا پلتفرم واسطه مطمئن برای اتصال به بایننس و ترید کردن معرفی کنید که این احراز هویت دور بزنه
به نظرتون میریزه یا 46 47 رد کرد خرید بزنیم؟$4000+
مثل اینکه بیت نمیخواهد کندل ماهانه اش منفی باشه.
به نظرتون میریزه یا 46 47 رد کرد خرید بزنیم؟
چرا بعد از هر ریزش و بالا اومدن بیت کوین خبری درمیاد که این مثلا باعثش بوده؟ این خبر رو چطور میشه زودتر فهمید یا که اصلا شدنی نیست؟
همه ی اتفاق های آینده رو که نمیشه پیش بینی کرد، مگه زمانی که کرونای چینی اومد ما میدونستیم که در آینده کمبود ماسک اتفاق می افتد و باید ماسک انبار کنیم؟ :دی
تاثیر بعضی از خبرها و اتفاقات بر روی بازار کریپتو شاید 1 ماه،1 سال یا چند سال آینده مشخص بشه، بعضی از خبرها هم هست که آنی تاثیر میذاره مثل همین قضیه والمارت و لایت کوین یا پی پل و بیت کوین...
اگر میخواهید با توجه به آخرین اخبار و رویدادها پوزیشن بگیرید 24 ساعته باید بیدار بمونید که خب امکان پذیر نیست، ولی اگر هدفتون دیلی ترید هست تو همون تایمی که آنلاین هستید باید پیج و صفحات افراد و خبرگزاری های مشهور رو فالو کنید، حالا چه در توئیتر و چه در صفحات مجازی دیگر.
اموزش تکنیکال به صورت فشرده هستش زود یادش بگیریم؟به علاوه اینکه بلد بودن تکنیکال به شما اعتماد به نفس میده، هر چند خیلی ها بر این باور هستند که تکنیکال در کریپتو جواب نمیده ولی به نظر من اینطور نیست و بررسی کوین از لحاظ تکنیکال بسیار بسیار مهم هست اما شما قبلش باید کوین رو از لحاظ بنیادی ( پتانسیل رشد، تیم مدیریتی، فعالیتشون در سوشال مدیا و... ) بررسی کنید.
اموزش تکنیکال به صورت فشرده هستش زود یادش بگیریم؟
سلام captive جان خوبیبه نظر شما میشه زبان انگلیسی،چینی یا ترکی رو به صورت فشرده یاد گرفت یا مثلا 3 ماه بریم وردست مکانیک و بعد تعمیرکار بشیم؟ به نظر من منطقی نیست، اما اگر واقعا علاقه دارید ارزش داره واسش وقت و هزینه کنید، چون شما وقتی تکنیکال رو بلد بشی تو بازارهای دیگه هم میتونی ورود و معامله کنی.
حقیقت، من خودم چون دید بلند مدت دارم، بازار کریپتو رو در وهله ی اول از لحاظ بنیادی و روانشناسی بازار بررسی میکنم، تحلیل حسیکال و به قول امروزی ها سنتیمنتال هم میتونه به افراد با تجربه کمک کنه.
پ.ن: اینم در نظر داشته باشید که اگر تکنیکال تنها جواب میداد 90% توی فارک**س متضرر نمیشدن.
سلام captive جان خوبی
تو فارک.س که باید با رباتها و برنامه های هوش مصنوعی بجنگی فرد پشت سیستم که نیست برنامه ها صرافی ها ست
باز خوبی معاملات ارزهای دیجیتالی اینکه چند تا ادم پشت سیستم هست قیمت گذاری کنه و به قیمت خودش خرید و فروش کنه