orn
یه نگاهی بنداز
همه اینا رو دیدم مثلا UMB , DEGO و UMA
ولی از یکی دو هفته پیش که cover جمع کرد و رفت همه ش شک میکنم اینام یه سرمایه ای بریزیم روشون جمع نکنن برن تلاشمون هیچ بشه
orn
یه نگاهی بنداز
avax
dot
cake
algo
hbar
ctsi
ramp
sol
near
cream
akro
ankr
من از اینا میخرم
ولی دنبال یه چیزی هستم که مثل sol پتانسل داشته باشه یه پول درست و درمانی ازش در بیاد
یه مقدارم ftm و celr میخرمLUNA رو هم نگاه کن، به نظرم پتانسیل داره.
ارز AUDIO ب نظرم برا 2.3 سال دیگه خوب رشد کنهیه مقدارم ftm و celr میخرم
یه مقدارم ftm و celr میخرم
علت رشد اخیر CELR رو میدونی؟ توی همین چند روز اخیر بالای 100 درصد کشید بالا.
جواد جان بایننس رو تونستی وریفای کنی؟تو این کانال یه چیزایی نوشته
ولی دنبال یه چیزی هستم که مثل sol پتانسل داشته باشه یه پول درست و درمانی ازش در بیاد
بحث مالیات رو یکی از همین اهراز کنندههای فیک پیشنهادش این بود که کشور امارات باشه که مالیات نمیگیره دیگه صحت این صحبت رو باید دوستان دوبی نشین بگنبعضی جاها گویا گفته شده که بایننس قبول کرده اطلاعات مالی کاربرها رو به سازمانهای مالیاتی بده ، دیروز تو چت پاپلیک تریدینگ ویو یه نگاه کردم ، اکثر کاربرهای خارجی داشتن درباره این موضوع صحبت می کردن ، اونایی که اونور هستن وقتی صحبت از مالیات می شه تن و بدنشون می لرزه و وحشتناک از پرونده های مالیاتی می ترسن
دوستانی که می خوان وریفای بایننس انجام بدن خیلی مراقب باشن ، اینکه الان یسری سایت ها با اسم و مشخصات شما براتون وریفای میکنن ، مشخصه که با یسری تکنیک ها براتون آیدی کارت خارجی جعل می کنن ، اگر قرار بشه بایننس اطلاعات کاربران رو به کشورها بده ، احتمال شناسایی اکانت هایی با مشخصات جعلی زیاده .. هر چند بستگی به اون کشور داره اما به هر حال ریسک بزرگیه ، مگر اینکه اکانتتون رو یه دوست ، فامیل یا آشنای مورد اطمینانی با مسئولیت مالیاتی خودش اکانت رو به نام خودش وریفای کنه که هیچکسی همچین کاری نمی کنه ، من از یکی از دوستای خیلی صمیمی تو هلند خواستم اینکارو برام بکنه ، خیلی راحت آب پاکی رو ریخت رو دستم و گفت اصلا همچین کاری نمی کنم البته من حق رو بهش میدم
بنظر من دیگه با بایننس برای همیشه خداحافظی کنید
کال مارجین ؟؟دوستان من که ورشکست شدم هرچی پس انداز داشتم رفت حتی 100 دلار هم ندارم ترید کنم مواظب سرمایه هاتون باشید...
یک سریی تحلیل تکنیکال میخوندم همگی میگن دوباره میریزه تا آخرای سپتامبر.
می دونید نحوه محاسبه مالیات بایننس تو کشور های مختلف چجوریه؟بعضی جاها گویا گفته شده که بایننس قبول کرده اطلاعات مالی کاربرها رو به سازمانهای مالیاتی بده ، دیروز تو چت پاپلیک تریدینگ ویو یه نگاه کردم ، اکثر کاربرهای خارجی داشتن درباره این موضوع صحبت می کردن ، اونایی که اونور هستن وقتی صحبت از مالیات می شه تن و بدنشون می لرزه و وحشتناک از پرونده های مالیاتی می ترسن
دوستانی که می خوان وریفای بایننس انجام بدن خیلی مراقب باشن ، اینکه الان یسری سایت ها با اسم و مشخصات شما براتون وریفای میکنن ، مشخصه که با یسری تکنیک ها براتون آیدی کارت خارجی جعل می کنن ، اگر قرار بشه بایننس اطلاعات کاربران رو به کشورها بده ، احتمال شناسایی اکانت هایی با مشخصات جعلی زیاده .. هر چند بستگی به اون کشور داره اما به هر حال ریسک بزرگیه ، مگر اینکه اکانتتون رو یه دوست ، فامیل یا آشنای مورد اطمینانی با مسئولیت مالیاتی خودش اکانت رو به نام خودش وریفای کنه که هیچکسی همچین کاری نمی کنه ، من از یکی از دوستای خیلی صمیمی تو هلند خواستم اینکارو برام بکنه ، خیلی راحت آب پاکی رو ریخت رو دستم و گفت اصلا همچین کاری نمی کنم البته من حق رو بهش میدم
بنظر من دیگه با بایننس برای همیشه خداحافظی کنید
می دونید نحوه محاسبه مالیات بایننس تو کشور های مختلف چجوریه؟
فرمول هر کشور رو جایی نوشته؟