عشقا این trading bot kucoin رو تا حالا باهاش کار کردید ؟
متامسک شبکه اترش bnb یا bcs هست یا فقط اتره ؟ میخوام انتقال بدم به رونین برای خرید اکسی
سلامآقا من خیلی تازه کارم و در واقع از همین امروز تازه میخوام وارد دنیای کریپتو بشم. سوال اول اینکه دیر نشده؟! چیزی به ما میرسه یا همه رو شما درو کردید؟
سوال دوم اینکه، توی نوبیتکس ثبتنام کردم و میخوام یه مبلغی رو تتر بگیرم و با توجه به بودجۀ کمی که دارم هدفم این هست که برم شانسم رو توی ایردراپها امتحان کنم.
الآن بهترین کار که بتونم مبلغ رو با فی کم منتقل کنم به کیف پول چی هست؟ از نوبیتکس تتر بگیرم و چطوری و تحت چه شبکهای منتقلش کنم به متامسک؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که با کمک شما بتونم منم این مسیر رو شروع کنم به رفتن. مرسی.
یکشنبه حدود ۴ دلار بودمشاهده پیوست 1260613
همینجور پیش بره فیش هم قیمت خودش میشه[emoji28][emoji23]
با سلام خدمت اساتید خوب بنده نیاز به راهنمایی دارم.
من رمزمو در بلاکچین فراموش کردم ایمیل و شماره کیف پولمو دارم.اون رمز دومم فعال نکردم برام زده ما نمیتونیم بلا فاصله فعال کنیم اکانتو باید اجبارا یه مدت صبر کنی تا ما ایمن ترین راهو خودمون بفرسیم برات.ایا برم پشتیبانیش کارمو راه میندازن لطفا راهنمایی بفرمایید.
الآن بهترین کار که بتونم مبلغ رو با فی کم منتقل کنم به کیف پول چی هست؟ از نوبیتکس تتر بگیرم و چطوری و تحت چه شبکهای منتقلش کنم به متامسک؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که با کمک شما بتونم منم این مسیر رو شروع کنم به رفتن. مرسی.
سلام دوستان.یه سوال... من BSC رو به متامسک اضافه کردم. آدرس کیف پول وقتی روی BSC هستیم، مگه نباید با آدرس وقتی روی اتریوم مین نت هستیم فرق کنه؟
من آدرس کیف پول رو از بخش که Account رو زده که کپی میکنم، برای هر 2 شبکه آدرس یکسان میده. آدرسها یکسان هست یا من دارم اشتباه میکنم؟
سلام .با سلام خدمت اساتید خوب بنده نیاز به راهنمایی دارم.
من رمزمو در بلاکچین فراموش کردم ایمیل و شماره کیف پولمو دارم.اون رمز دومم فعال نکردم برام زده ما نمیتونیم بلا فاصله فعال کنیم اکانتو باید اجبارا یه مدت صبر کنی تا ما ایمن ترین راهو خودمون بفرسیم برات.ایا برم پشتیبانیش کارمو راه میندازن لطفا راهنمایی بفرمایید.
برای انتقال تتر از شبکه ترون یا بایننس اسمارت چین استفاده کنید فی فکر میکنم نود سنت تا یک دلار باشه .سلام دوستان.
لطف میکنید ما تازهکارها رو هم راهنمایی کنید.
قربون یه رمز دارم شبیه عددهای والت هست چینشش چون بنده در این امور وارد نیستم مانند اساتید اینجا لطفا راه حلی چیزی اگر میشه بفرمایید سپاسها.سلام
به مشکل میخورید اگر رمز عبور و یا seed رو نداشته باشید، بک آپ نگرفتید از اکانتتون؟
قربون یه رمز دارم شبیه عددهای والت هست چینشش چون بنده در این امور وارد نیستم مانند اساتید اینجا لطفا راه حلی چیزی اگر میشه بفرمایید سپاسها.