Handel
Registered User
دوستان کسی کوینکس کار میکنه صرافیش مطمئنه؟
دوستان کسی کوینکس کار میکنه صرافیش مطمئنه؟
خب پس میریزه .
خب پس میریزه .
نسخه ۲ ورم هول، پل ارتباطی بین سولانا و اتریوم عرضه شدتوکن wormhole که مربوط به مجموعه سولانا هست خیلی با ارزش هست ! ( یک چیزی مثل چین لینک ) ولی نتونستم جایی برای پیش فروش پیدا کنم !
اسمش به گوشتون خورد و لینک خریدی دیدید اینجا اطلاع بدید
404: Not Found | Solana
Fast. Decentralized. Scalable. Energy efficient. Solana can power thousands of transactions per second.solana.com
نسخه ۲ ورم هول، پل ارتباطی بین سولانا و اتریوم عرضه شد
ورم هول (Wormhole) که یک اکوسیستم پیشگام با امکان همکاری و ایجاد ارتباط بین بلاکچینهای مختلف است، دومین نسخه خود را معرفی کرده و جزییات انتقال دارایی از V۱ به V۲ را به اشتراک گذاشته است. مهاجرت نقدینگی از نسخه اول به نسخه دوم، اولین قدم در راستای پیشرفت اکوسیستم ورم هول است که در آن حدود ۲۵۰ میلیون دلار دارایی مختلف به پل جدید منتقل خواهد شد.
......
فعلا توکنی عرضه نشده
خیردوستان ICP والت داره ؟ یه والتی تو سایته خودش معرفی کرده ایا KYC میخواد برای استفاده ازش؟
میگن 24 سپتامبر تاریخ سر رسید معاملات آپشن هستتا چند میریزه؟؟
نمودار ها و تحلیل ها رو میخوندم میگفت ۴۲ یا نهایت ۳۸ تهشه
اون بار که به ۲۰ امیدوار بودیم تا ۳۰ بیشتر پایین نیومد
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
خیر برای والت هست یا خیر برای kyc
avax - dot -near - icp - link - Ada - Zil - Tomo - Algo - Sol - Iotaچی بخریم دوستان برای دو سه سال آینده؟
avaxavax - dot -near - icp - link - Ada - Zil - Tomo - Algo - Sol - Iota
اینام فکر کنم خوب باشن
Noia - Akash - Uma - Hbar -Dusk -Pond - Xcad
اگر خودتم پیشنهاد داری بگو دور هم یه سبدی جمع کنیم
یادمه sol حدود 5 یا 6 دلار بود بهت پیشنهاد داده بودم یه مقداری هم گرفته بودی اگر نگه داشته بودی الان وضعت عالی بودشavax
dot
cake
algo
hbar
ctsi
ramp
sol
near
cream
akro
ankr
من از اینا میخرم
ولی دنبال یه چیزی هستم که مثل sol پتانسل داشته باشه یه پول درست و درمانی ازش در بیاد
ornavax
dot
cake
algo
hbar
ctsi
ramp
sol
near
cream
akro
ankr
من از اینا میخرم
ولی دنبال یه چیزی هستم که مثل sol پتانسل داشته باشه یه پول درست و درمانی ازش در بیاد