iranescence
Registered User
شبکه رو فکر کنم اشتباه زدید، کوینکس فقط شبکه ی اصلی رو ساپورت میکنه.
خب الان تراکنش برمیگرده یا پولم میره
شبکه رو فکر کنم اشتباه زدید، کوینکس فقط شبکه ی اصلی رو ساپورت میکنه.
خب الان تراکنش برمیگرده یا پولم میره
برگشتی که نداره باید به کوینکس ایمیل بدید شاید اکی کنن واستون، تجربه ی همچین مشکلی رو نداشتم.. خیلی باید دقت کنید خدایی نکرده مقدار بالا باشه دیگه...
این قانون رو از کوینکس خوندم
به نظرتون راه میان؟
2. If you mistakenly deposit via smart contract, please submit a ticket for assistance.
ببینید مثلا اگر شما بیت کوین رو اشتباهی به آدرس بیت کوین کش بزنید امکان بازیابی موجودی شما هست و باید همکاری کنه شخص و یا سایت گیرنده، اما در این مورد من دقیق اطلاع ندارم که اگر روی شبکه ی بایننس باشه کوینکس میتونه کاری انجام بده یا نه...
تنها مورد مشابهی که داشتم دلار TUSD بود که حدودا بعد از 10 روز واسم اکی کردن، حالا شما ایمیل رو بزن توضیح هم بده کامل، امیدوارم که حل بشه.
نه اتریوم رو از شبکهی بایننس چین برای کوینکس فرستادم (چون فی کمتر بود)
برام جالب بود که چرا امکانش وجود داشت
حالا 10 روز خیلیه
What happens when I send a BEP-20/ERC-20 token to the wrong blockchain? If you send an ERC-20 token to BSC or a BEP-20 token to Ethereum, the token will land in the same wallet address on the chosen network. Your BSC and Ethereum wallet addresses are identical and are accessible with the same private key
50 کا را تبریک میگم ابتدا به استاد captive که ایمان داشت به سبز بودن و بعد ملت بول پرور پرشین تولز.
شیبا هم که داره مون میشه. ایییییول
اخ که شما گفته بودین ولی من فروختم و دوباره تو 47 وارد شدم دیگه بهتون ایمان اوردم
اگه دقت کنید اول من گفتم اکتبر صعودیهاخ که شما گفته بودین ولی من فروختم و دوباره تو 47 وارد شدم دیگه بهتون ایمان اوردم
فقط بایننس هست که شبکه bep20 داره و بقیه صرافی ها فقط از شبکه اصلی شیب پشتیبانی میکنندسلام . من مقداری ارز شیب از بایننس خریدم و با استفاده از شبکه beb20 منتقلش کردم به تراست ولت و الان همون شبکه اسمارت چین دارم . الان میخوام بفرستمش تو صرافی دیگه . با توجه به اینکه شبکش اتریوم نیست مشکلی برای ارز توی انتقال ایجاد نمیشه ؟
یعنی با این حساب اصلا امکان تبدیل به ارز دیگه ای هم نداره ؟فقط بایننس هست که شبکه bep20 داره و بقیه صرافی ها فقط از شبکه اصلی شیب پشتیبانی میکنند
از اونجا که نمیتونید از شبکه bep20 به شبکه اتریوم بزنید , پس امکان ارسالش نیست و اگر بفرستید سوخت میشه
دوستان ارز برای هولد خیلی بلند مدت حدود 10 تا 20 سال چی پیشنهاد میدین، ایا ارزایی مثل شیبا و فلوکی و کلا شت کوینا آینده ایی دارن؟
کلا بازار آینده دار هست یا دولت ها به مرور جلوشو میگیرن؟
میخوام برای بچه کوچیکم بجای پس انداز ارز بگیرم
از اونجا که شما از طریق شبکه bep20 انتقال دادید به تراست ولت برای هر کاری باید مجددا بفرستید بایننس ,یعنی با این حساب اصلا امکان تبدیل به ارز دیگه ای هم نداره ؟
اخ که شما گفته بودین ولی من فروختم و دوباره تو 47 وارد شدم دیگه بهتون ایمان اوردم
سلام.سلام . من مقداری ارز شیب از بایننس خریدم و با استفاده از شبکه beb20 منتقلش کردم به تراست ولت و الان همون شبکه اسمارت چین دارم . الان میخوام بفرستمش تو صرافی دیگه . با توجه به اینکه شبکش اتریوم نیست مشکلی برای ارز توی انتقال ایجاد نمیشه ؟
اگه دقت کنید اول من گفتم اکتبر صعودیه