مگه چقد تو ضرری؟من کل موجودی با 12 ایکس لانگ بیت زدم از 55808
هنوز به 20 درصد از کل سرمایه از دست رفته نرسیدم! ولی باز شکر توکل به خودش اونم بخواد اوکی میشه
20 کی بشم سر به سرممگه چقد تو ضرری؟
داداش کل پولتو میزنی فیوچرز ی خبر بد بیاد دوباره 0 میشی خدانکنه .... مدیریت سرمایه داشته باش الان بیت هر لحضه ممکنه بریزه... فقط دارم نظرمو میگم20 کی بشم سر به سرم
هنوز 3 کی هم نشدم!
ولی مبلغ رو بتونم بالای 5-6 کی برسونم دیگه کارم راحت تر میره جلو.
مبلغ کم خیلی طول میکشه حتی سودهای بالایی هم بزنی.
خیلی وقت پیش میشد که ضررم رو برگردونم و خیلی هم سود بکنم ولی !!داداش کل پولتو میزنی فیوچرز ی خبر بد بیاد دوباره 0 میشی خدانکنه .... مدیریت سرمایه داشته باش الان بیت هر لحضه ممکنه بریزه... فقط دارم نظرمو میگم
تقریبا صعود التکوینا این یکی دو ماه اینده قطعی است البته منظور از قطعی 90 درصد چون هیچ چیز 100 درصد نیست سابی بخرید تا رشد نکردن فرصتای اخره
lss هم به نظرم بد نیست جدیده البته با خرید در کنار التکوینهای قلدرتر و معتبرتر. ضمنا خیلی گرفتار بودم دلم تنگ شده بود برا برو بچز
خواستم سواپ کنم این ارور میده برا چیه؟
کسی از دوستان جوابی برای این سوال نداشت ؟یه سوالی برام پیش اومده , وقتی خود شیبا کانتراکت BSC نداره , چطور کوین رو به آدرس ولت تحت بایننس اسمارت چین منتقل میکنن ؟
کسی از دوستان جوابی برای این سوال نداشت ؟
پل بلاک چین یا بلاکچین بریج - Blockchain Bridge چیست؟
پل یا بریج - Bridge بلاک چین ارتباطی را ایجاد میکند که طی آن امکان انتقال توکنها یا دادهها بین دو اکوسیستم مختلف Blockchain فراهم میشود.exchaino.com
حرکت مسخره ای بود بدبخت آمریکایی هایی که لانگ بودن همشون حتی با لورج 2 هم بودن و استاپ نداشتن به فنا رفتن.
ی تراکنش انجام دادم نمیدونم چرا 2.5 دلار کارمزد گرفت bnb معمولیه یا زیاد گرفت؟دلایل:
1. نداشتن BNB لازم برای پرداخت کارمزد
2. اینکه مقدار Decimal زیاد نباشه مثلا: 105.252525252525
3. رمزارزهای جدید (ش*ت کوین های جدید) کارمزد بالایی دارند و شما برای حل مشکل باید عدد درست کارمزدشو را وارد کنید ، برای این کار باید از 2 روش استفاده کنید یا باید از کارمزد رمزارز مورد نظر اطلاع داشته باشید و یا اینکه از عدد ۵ شروع کنید و تا ۳۰ عددها رو تست کنید مثلا اول 5 و 6 و 7 و 8 و 9، 10،11،12 الی 20 … رو امتحان کنید ، مشکلتون حل خواهد.
ممنون
ی تراکنش انجام دادم نمیدونم چرا 2.5 دلار کارمزد گرفت bnb معمولیه یا زیاد گرفت؟
اخه کی 8000 فروخته که اینطوری شده؟ لابد میگن طرف یه صفر کم گذاشته