Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
اخه کی 8000 فروخته که اینطوری شده؟ لابد میگن طرف یه صفر کم گذاشته
صفر هم کم بذاره باز روی بالاترین قیمت حساب میکنن مگر اینکه خریداری نباشه که بعیده.
اخه کی 8000 فروخته که اینطوری شده؟ لابد میگن طرف یه صفر کم گذاشته
یعنی واقعا این قیمت خرید و فروش شده بوده یا باگ بیشتر نیست ؟متاسفانه خیلی از ایرانی های تازه وارد قبل از اینکه با معاملات در اسپات آشنا بشن، فیوچرز کار میکنن، خدا آخر و عاقبتشون رو به خیر کنه.
فتوشاپهیعنی واقعا این قیمت خرید و فروش شده بوده یا باگ بیشتر نیست ؟
این که خیلی ناجوره حالا اگر واقعا بخواد افت کنه نهایت ۲۰ تا ۳۰ درصد هم داشتیم ولی این دیگه خیلیه
کسی مطلبی نداره در موردش ؟
آخرین خبری که من دارم اینه:یعنی واقعا این قیمت خرید و فروش شده بوده یا باگ بیشتر نیست ؟
این که خیلی ناجوره حالا اگر واقعا بخواد افت کنه نهایت ۲۰ تا ۳۰ درصد هم داشتیم ولی این دیگه خیلیه
کسی مطلبی نداره در موردش ؟
به گفته Binance US، جفت معاملاتی BTC/USD در این پلتفرم به طور غیر معمولی سقوط کرد و قیمتش به 8200 دلار کاهش یافت.
حجم معاملات آن 592 بیتکوین در یک دقیقه بود؛ مشخص نیست که این مشکل فنی بوده یا یک خطای عملکرد شخصی.
من صبح توی پنکیک سواپ 150 هزار تا bitup خریدم روی قیمت 0.00009
الان قیمتش 0.004 شده ولی تعداد موجودی من 965 تاست.
توی transaction هم نگاه کردم بعد از اینکه خرید کردم دیگه نفروختمش
12دلاری که خریده بودم باید الان 700 دلار بشه ولی 4 دلار هست
کسی میدونه چرا این طوریه
فقط برای امتحان شانس بودچجوری پیداش کرده بودی که یهو قبل از رشد تونستی بخری، به ما هم بگو پولدار بشیم
از این مدلی ها زیاده , سر منم یه بار رو یکی از اینا کلاه رفت و 20$ رفت تو پاچم ,فقط برای امتحان شانس بود
که خوب شانس ما هم همیشه ر ی د ه و این ارز هم کلاه برداری بود
این مورد وقتی پیش میاد که لیکوییدیتی نداشته باشهمن صبح توی پنکیک سواپ 150 هزار تا bitup خریدم روی قیمت 0.00009
الان قیمتش 0.004 شده ولی تعداد موجودی من 965 تاست.
توی transaction هم نگاه کردم بعد از اینکه خرید کردم دیگه نفروختمش
12دلاری که خریده بودم باید الان 700 دلار بشه ولی 4 دلار هست
کسی میدونه چرا این طوریه
میشه بگی دقیقا چیکار کنم؟این مورد وقتی پیش میاد که لیکوییدیتی نداشته باشه
روی تراکنش خریدت بزن ببین همون 150 هزارتا خریده برات
سلام دوستان راهی هست که در لحظه لیست شدن یه کوین در بایننس متوجه شد مثال کانال تلگرامی binance announcement هست ولی یکم دیر پیام میده ؟
https://www.binance.com/en/support/announcement/c-48?navId=48
عزیزان آیا "ارزجو" قابل اعتماده؟
گشتم نبود نگرد نیست.عزیزان آیا "ارزجو" قابل اعتماده؟
در مورد مارکت هم انگیار خداروشکر! دامیننس بیت کم شد. منتظر آلت ها باشیم یکمی جون بگیرن. مخصوصا ایتر
تا 100 دلار هم رفته!توکن طرفداری لاتزیو که با قیمت 1$ در بایننس پیش فروش شده بود , امروز معاملاتش باز شد و در حال حاضر با قیمت 20$ در حال معامله هست !
مشاهده پیوست 1265592