راستش در مورد ERC20 چیزی نمیدونم ، اما برای اتریوم رو چک کردم برای انتقال ، مالیاتش 0.00042 هست;کارمزدش برای کوین های ERC20 چقدره ؟
راستش در مورد ERC20 چیزی نمیدونم ، اما برای اتریوم رو چک کردم برای انتقال ، مالیاتش 0.00042 هست;کارمزدش برای کوین های ERC20 چقدره ؟
لینک رجیستر غیرفعالهچه خطایی میده؟ نه نیازی به لینک دعوت نیست.
اوپن سورس نیست . مشکلش فقط همینهبه نظرتون exodus چقدر امنیت داره ؟
میخوام کوین هام رو اونجا ذخیره کنم
دوشواری داشته باشه صد در صد توی reddit یه چیزی در موردش نوشته باشنلینک رجیستر غیرفعاله
اوپن سورس نیست . مشکلش فقط همینه
ادعا میکنه به جز تراکنش ها هیچی رو سرور ذخیره نمیشه ولی قابل اثبات نیست
دشواری که نداره . خطرش اینه که از کدهای خصوصی یه نسخه به سرور بفرسته یه روز هوس دزدی کنهدوشواری داشته باشه صد در صد توی reddit یه چیزی در موردش نوشته باشن
والت کاغذی رو من هنوز نحوه استفاده ش رو دقیق نفهمیدمدشواری که نداره . خطرش اینه که از کدهای خصوصی یه نسخه به سرور بفرسته یه روز هوس دزدی کنه
اینو هیچکس نمیتونه بفهمه چیکار میکنه
کاربراش میگن صرفا به سازنده اش اطمینان کردن . مثل کاربران ویندوز
برای کوین هایی که والت مناسبی ندارن یا اصلا ندارن خوبه
مگر اینکه به والت های کاغذی راضی باشین
فقط برای نگه داشتن هست . آدرس با کد خصوصی میدهوالت کاغذی رو من هنوز نحوه استفاده ش رو دقیق نفهمیدم
اترکلاسیک 25 دلار
ما خریده بودیم به خاک سیاه می نشست
سلاملینک رجیستر غیرفعاله
اوپن سورس نیست . مشکلش فقط همینه
ادعا میکنه به جز تراکنش ها هیچی رو سرور ذخیره نمیشه ولی قابل اثبات نیست
اونم کد بسته استسلام
jaxx رو هم خبر دارید که به همین حالت هست یا خیر؟ (ی جا دیدم اون هم زده بود اپن سورس نیست)
نه اندازه بیت کوینی که تو والت داری، اونقدر از کوین فورک شده میدن.این فورک ینی 2 برابر میشه کوین هات؟
ببین الان فورک جدیدی برای اثریوم کلاسیک داره میاد.وقتی مثلا 4 تا داشته باشه در موقع فورک این همون 4 تا هست به علاوه 4 تا که فورک شده .پس مجموعا 8 تا کوین داری؟ بعد قیمت فورک شده بر چه اساسی هست؟وقتی بیت کوین اومد روی 5600 بعد یکم کشید بالا حس میکردم بیت کوین با سرعت بیشتری میره بالا . مثل یه فنر که میزنی سرش. این مدتم چند بار خرید و فروش کردم اما نگه نداشتم
نه اندازه بیت کوینی که تو والت داری، اونقدر از کوین فورک شده میدن.
بله 4 تا کوین خودت . 4 تا هم فورک شده میدن.ببین الان فورک جدیدی برای اثریوم کلاسیک داره میاد.وقتی مثلا 4 تا داشته باشه در موقع فورک این همون 4 تا هست به علاوه 4 تا که فورک شده .پس مجموعا 8 تا کوین داری؟ بعد قیمت فورک شده بر چه اساسی هست؟
لزوما هر فورکی قرار نیست شبکه رو اسپایلت کنه!فکر نمیکنم قرار باشه کوین جدیدی بیاد روی شبکش.فرق فورک و هارد فورک و سگویت چیه
الان ااتریوم کلاسیگ رو کدوم والت ها و یا صرافی ها بهش کوین میدن ؟؟
سلاماونم کد بسته است
مشکل اساسی دیگه این 2 نرم افزار نداشتن Encrypt برای فایلها در ویندوز هست
نرم افزار رو که باز میکنی کل زندگیت باز میشه بدون درخواست رمز !!
jaxx کد 4 رقمی ست میشه که به درد عمش میخوره
مگر اینکه کل درایو و یا پوشه نرم افزار رو Encrypt کرده باشی با یه چیزی مثل VeraCrypt
و حداقل بعد از خاموش شدن سیستم خیالت راحت باشه
v p n رو فعال کن. قسمت کپچا فیلتر شده![]()
لینک رجیستر برای من غیر فعاله
کسی علتشو میدونه؟؟؟