نههههفورک و هاردفورک همیشه کوین جدید ایجاد میکنن ؟؟
The Ethereum Classic community has grown substantially since its inception in July of 2016. In order to further Ethereum Classic’s vision, the community needs to adopt a monetary policy that balances the long-term interests of investors, developers, and business operators.
The new monetary policy sets a limit for the total ETC issuance. The block reward will be reduced by 20% at block number 5,000,000, and another 20% every 5,000,000 blocks thereafter. Uncle block rewards will also be reduced. Due to variations in the reward rate of ETC, we anticipate the total supply to be approximately 210 million ETC, not to exceed 230 million ETC
http://ecip1017.com
عرضه etc در 18 روز آینده در بلاک 5میلیون 20 درصد کاهش پیدا میکنه [emoji857][emoji857][emoji857]
ما هم دوست داریم بخریم اما کو مایشمن باشم از الان یه 10 تا بیتکوین کش برای ژانویه 2019 ذخیره میکنم چون تا اونموقه قطعا از 3K گذشته
بی بی سی فارسی الان یه گزارش نشون داد در مورد بیترکس ،حتی به بی بی سی فارسی هم جوابیه ایمیل رو بصورت اتومات فرستادن و همون حرفای تکراری و مسخره،یعنی بی بی سی رو هم ادم حساب نکردن ،خخخ
دیگه گندش داره در میاد امروز یه بنده خدایی از کرمانشاه عکسشو دیدم تویتر تو چادر داره زندگی میکنه بعد زلزله ،دو سه هزار دلار تتر داشته ،اعصابم ریخت بهم
من احتمال خیلی زیاد میدم بیترکس بعد از اینکه بازار سنگین ریزش کرد تازه شروع بکنه سرمایه ها رو بده و یا حسابارو باز کنن ،دو سر سود برا بیترکس،طمع بشر پایانی نداره.
اگر تا 2019 بخوای صبر کنی که بهتره همون بیتکوین بخری چون همیشه بیتکوین منفعت بوده . کوین دیسنت هم الان کمتر از 1 دلاره و کوین خیلی اینده دار و خوبیه و تیمش فعال در بستن قراردادها برا شرکتهای گیم موبایلمن باشم از الان یه 10 تا بیتکوین کش برای ژانویه 2019 ذخیره میکنم چون تا اونموقه قطعا از 3K گذشته
اگر تا 2019 بخوای صبر کنی که بهتره همون بیتکوین بخری چون همیشه بیتکوین منفعت بوده . کوین دیسنت هم الان کمتر از 1 دلاره و کوین خیلی اینده دار و خوبیه و تیمش فعال در بستن قراردادها برا شرکتهای گیم موبایل
این کوین رو میگید
https://www.cryptocompare.com/coins/dct/overview/BTc
اره تیم فعالی داره و کف قیمته تقریبا حتما سود توشه برا بالای چند ماه سود خوبی میده مثلا 5 ماه 6 ماه فقط فک کنم والت اندرویدو میتونید فعال کنید چون والت خودش سنگینه و بعید میدونم بشه نصب کرد را انداخت