چند وقت پیش حرفشو زد هنوز که ایردراپ نکردهمتامسک روزانه چند هزار دلار تراکنش میزنم کف دستم نذاشته !
تو تویتتر هم بودن ولی مثل اینکه پیجشون رو بستن خودشوننمیدونم ادرس کانال اقای گلشاهیان دارید یا خیر ولی قرار میدم
ایشون جز بهترین اساتید چه از نظر علمی و چه از نظر اخلاقی هستند
کل اوزشهایی که قرار میدن رایگان
کانالشون سیگنال رایگان هم میده
آموزه های مالی رضا گلشاهیان
Financial advisor - Canadian securities institute هشدار ریسک: بازارهای مالی دارای ریسک هستند مطالب اینکانال پیشنهاد سرمایه گذاری نیست ادمین مسئولیتی در قبال استفاده از مطالب برای سرمایه گذاری ندارد. www.youtube.com/rzgtrader www.instagram.com/rzgtradert.me
مصداق قضیه خوبی که از حد بگذرد ... هستش.تو تویتتر هم بودن ولی مثل اینکه پیجشون رو بستن خودشون
منتها فیدبک ها بخاطر اینه که فکر میکنن یک نفر خداست که هرچی گفت سود ده باشهمصداق قضیه خوبی که از حد بگذرد ... هستش.
متاسفانه کسانی هم که مثل ایشون کار میکنند و آموزش و ... تهیه و رایگان در اختیار عموم میزارن. با فیدبکهای نامناسب دلزده میشن/
فعلا کانال تلگرامش فعال هست تا ببینیم این رو کی میبندد از دست چنین رفتارهایی.
2.زدن هر گونه تاپیک اعم از ارائه سیگنال (چه رایگان و چه پولی) یا تشویق دیگر کاربران به عضویت در کانال های سیگنال دهی مجاز نمی باشد.
چین امریکارو تهدید کرد بیت زد بالا
ممنون میشم با توجه به روند پیشرو راهنمایی کنید روی چه ارزی سرمایه گذاری کنم ؟
و در آخر در صرافی ایرانی بهتره ریال رو تتر تبدیل کنم یا مستقیم ارز بخرم ؟
و یه سوال اینکه تتر اتریوم بگیرم یا تتر ترون که بعدا" در نقد شوندگی کارمزد زیادی پرداخت نکنم ؟
چه کیف پولی رو توصیه میکنید ؟ تراست ولت کیف پول خوبی هست و از تتر ترون پیشتیبانی میکنه ؟
صرافی بین المللی کدوم رو توصیه میکنید و نظرتون در مورد کوکوین چی هست و آیا نیاز هست با ای پی استاتیک ورود بزنم ؟
تفاوت صرافی هایی بین المللی با صرافی هایی مثل نوبیتکس در چیست ؟ البته به غیر از تبدیل از ریال به ارز
پیشاپیش از پاسخ ها تشکر فراوان دارم
بازار الان در شرایط حساسی هست اگر قصد ورود دارید باید به این نیت باشه که تا 3-4 سال حتی نیازی به پولتون نداشته باشید.
اگر تجربه ندارید همون کوین رو بخرید و انتقال بدید.
ترون
کیف پول زیاد هست، مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن، حدالامکان سعی کنید از تراست استفاده نکنید.
شنیدم با تغییر آی پی فعالیت میکنند ایرانی ها ولی خب ایران تحریمه.
تفاوت هایِ زیادی دارن، مزایا و معایب خاص خودشون رو.
خواهش میکنم
شرایط حساس رو ممنون میشم واضح تر توضیح بدید
دلار کاغذی؟ تتر؟ متوجه نشدم.به نظرتون بهتر از تبدیل ریال به دلار کاغذی نیست ، منظورم اینه که نهایتا" به صورت تتر نگهداری کنم داخل کیف پول
چرا تراست رو توصیه نمیکنید و چه کیف پولی رو توصیه میکنید ؟
هدفم کوتاه و میان مدت هست
من میخوام بخشی از سرمایه گذاریم رو هولد کنم و میخواستم پیشنهاد بدید روی چه ارزی سرمایه گذاری کنم ؟
چند روز هست مطالعه میکنم و تا حدودی به کاردانو علاقمند شدم.
همچنین بخشی از سرمایه رو برای ترید کردن میخوام هزینه کنم و باز هم در این مورد میخواستم راهنمایی بفرمایید.
من تایپک کیف پول رو قبل از این پست مطالعه کردم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم چون انواع کیف پول ها توصیه شده بودن ، فقط کیف پول سایت بلاک چین توصیه نشده بود ...
شما خودت چه کیف پولی رو توصیه میکنید .
در مورد دلار کاغذی و تتر منظورم استیبل کوین بودنش بود که باعث میشه همیشه در اندازه یک دلار باشه.
شما میتونید سبد تشکیل بدید و سبدتون رو به 3 دسته تقسیم کنید.
1. ریسک پایین ( کوین های بالای کوین مارکت کپ )، معمولا ریسک پایین همراه با سود کمتر
2. ریسک متوسط ( 100 کوین برتر )
3. های ریسک که میشه همون ****ت کوین ( معمولا ریسک بسیار بسیار بالا همراه با سود بالاتر )
خب سوال های مربوط به کیف پول رو در همون تاپیک بپرسید عزیز شاید سوال بقیه هم باشه.
اگر ترید کردن بلد هستید که خب مشکلی نیست ولی اگر میخواهید یاد بگیرید اول به صورت تئوری جلو برید و بعد با مقدار پایین و کوین های کم ریسک شروع کنید.
برای ترید موفق تر باید تکنیکال هم بلد باشید.
تتر شبکه ی ترون
ببخشین معرفی کانال های ک میتونه مفید باشه ممنوعه؟