• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
متامسک روزانه چند هزار دلار تراکنش میزنم 💩 کف دستم نذاشته !
چند وقت پیش حرفشو زد هنوز که ایردراپ نکرده
متامسک و پاراسوپ احتمالا از بقیه زودتر توکن بدن
ولی نظرم اینه که اونایی ناشناخته تر باشن یا کار باهاشون سخت تر باشه ایردراپشون ارزشمندتره
مثل opyn که کارباهاش سخته و foundation که نیاز به دعوتنامه و پرداخت فی سنگینی داره

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
همراهان گرامی
با رشد بیت کوین آلت سیزن شروع شده و رمز ارزهای خفته در حال بیدار شدن هستند.
قبلا اسکرینر من روزی سه چهار تا کوین نشون میداد الان شده ۳۰ تا ۴۰ تا.

یک‌نکته تجربی از آلت سیزن قبلی بگم از این ببعد کم کم روند صعودی اکثر رمز ارزها تا پایان آلت سیزن شروع میشه همینطور بازار تبلیغات در این زمینه هم رونق میگیره و بگم بگم ها آغاز میشه.

این آلت سیزن میتونه رشد خوبی برای سبدهای شما بیاره اگر به موقع وارد و به موقع خارج شین.
اینکه زمان پایان آلت سیزن کی هست هیچ کس نمیدونه ولی هر چه در آلت سیزن قیمتهای کوینها رشد میکنن ریسک برگشت قیمت بیشتر میشه. بررسی سیکل کوینها در آلت سیزنهای قبلی بسیار مهم هست و همینطور کوینهایی که از نظر فاندامنتال کارایی بیشتری دارند سرمایه کمتری ازشون خارج میشه و افت کمتر و پتانسیل رشد بعد از آلت سیزن بیشتری دارند.

بنابراین تا فرصت دارین در مورد آلت کوینها اطلاعات بگیرین. نیاز هم نیست پولی پرداخت کنین خیلی از اساتید هستند قبلا زحمت تحقیقات در مورد کوینها رو کشیدن بهتره اطلاعات رو از اونها بگیرین.

نکته بعدی وقتی آلت سیزن میاد تقریبا اکثر کوینها صعودی میشن با کمی تاخیر نسبت به هم و سر و کله سیگنال فروشها و وعده وعید ها پیدا میشه. خطری که خرید سیگنال داره اینه تمام ریسک بازار رو به شما منتقل میکنه اون هم از طرف کسانی که میخوان از این آب گل آلود ماهی بگیرن و هدفشون درآمد زایی هست و عموما افراد فرصت طلبی هستند که جو داغ بازار رو بهترین فرصت برای بریدن گوش کسانی که حس میکنن از بازار صعودی عقب موندن میبینن.

مورد بعدی اینکه کوینهای جدیدی در هر آلت سیزن بخاطر جو مثبت بازار بوجود میان و سرمایه ای برای خودشون جمع میکنن و سپس میرن. خیلیها الان بدنبال شت کوینها هستند چون مارکت کپ پایینی دارن و احتمال رشد چند صد درصدشون زیاده ولی همین یک‌تله هست برای تازه کارها که بدنبال یک شبه پولدار شدن هستن و عموما توسط سیگنال فروشها با حتی افراد فعال معرفی میشن سوق داده میشن به سمت سلاخ خانه شت کوینها. اینکه چه کسی میدونه یک‌کوین چه آینده ای داره به خیلی اطلاعات نیاز داره تازه باز هم خیلی از کوینهای خوب اومدن رشد خوبی نداشتن. بنابراین همت خود شما برای کسب اطلاعات از پروژه ها رو می‌طلبه نه صرفا قبول یا رد، تبلیغ یا ضد تبلیغ توسط یک نفر.

جدیدا هم‌ مد شده اکثرا چند پروژه رو معرفی میکنن و مدتی بعد که کوین رشد کرد میگن مثلا ۳۰۰ درصد از زمان معرفی ما رشد کرده و اونهایی که رشد نمیکنن یا افت میکنن در موردشون صحبتی نمیشه. کسی که تریدر یا هولدر واقعی هست هیچوقت نمیاد بعد از حرکت بازار سود تعریف کنه مگر اینکه زمان خرید نقطه ورود داده باشه و اعلام کرده باشه دقیقا در چه مظنه ای خودش خریده و از قبلش بگه کجا خارج میشه.

در کل اگر میخواین روی کوینی سرمایه گذاری کنین راجع بهش حسابی تحقیق کنین و تحت تاثیر جو شبکه های اجتماعی قرار نگیرین خصوصا وقتی حرف از سودهای چند صد درصدی میشه بدونین این ققط حرفه و معرفی یک کوین دلیل نمیشه که معرفی کننده هم حتما خودش خریده باشه یا اگر هم خریده تا اون موقع نگه داشته.

من خودم بسیار محتاطانه در مورد کوینهای جدید عمل میکنم چون تو این سالها دیدم چه تعداد کوین اومدن و رفتن و سرمایه های زیادی از دست رفته.

برای همین ترجیح میدم کوینهایی رو داشته باشم و معامله کنم که مارکت کپ و سابقه زیادی دارند. خصوصا که تحلیل قرار میدم و این‌مسئولیت اجتماعی زیادی داره.
پیشنهاد میکنم تو آلت سیزن از همین‌کوینهای معتبر موجود که مدتهاست توسط افراد باتجربه در این زمینه معرفی کردن یا خودتون تحقیق کردین استفاده کنین و نیازی نیست ریسک سرمایه گذاری تون رو با شت کوینها زیاد کنین چون بهر حال اکثر کوینها رشد خواهند کرد.

در پایان برای دوستانیکه اطلاعات و تجربه در بازار رمز ارزها دارن این بازار به اندازه کافی بزرگ هست که با کمک شما بتونه برای هموطنان تو این وضعیت منفعت داشته باشه و فقط کمک و همت شما رو می‌طلبه.دست بوس شمایی این همت رو رایگان میکشین هستم.

برکت برای همه رضا گلشاهیان

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
نمیدونم ادرس کانال اقای گلشاهیان دارید یا خیر ولی قرار میدم
ایشون جز بهترین اساتید چه از نظر علمی و چه از نظر اخلاقی هستند
کل اموزشهایی که قرار میدن رایگان
کانالشون ارز هم معرفی داره

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
نمیدونم ادرس کانال اقای گلشاهیان دارید یا خیر ولی قرار میدم
ایشون جز بهترین اساتید چه از نظر علمی و چه از نظر اخلاقی هستند
کل اوزشهایی که قرار میدن رایگان
کانالشون سیگنال رایگان هم میده
تو تویتتر هم بودن ولی مثل اینکه پیجشون رو بستن خودشون

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
تو تویتتر هم بودن ولی مثل اینکه پیجشون رو بستن خودشون
مصداق قضیه خوبی که از حد بگذرد ... هستش.
متاسفانه کسانی هم که مثل ایشون کار میکنند و آموزش و ... تهیه و رایگان در اختیار عموم میزارن. با فیدبکهای نامناسب دلزده میشن/
فعلا کانال تلگرامش فعال هست تا ببینیم این رو کی میبندد از دست چنین رفتارهایی.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مصداق قضیه خوبی که از حد بگذرد ... هستش.
متاسفانه کسانی هم که مثل ایشون کار میکنند و آموزش و ... تهیه و رایگان در اختیار عموم میزارن. با فیدبکهای نامناسب دلزده میشن/
فعلا کانال تلگرامش فعال هست تا ببینیم این رو کی میبندد از دست چنین رفتارهایی.
منتها فیدبک ها بخاطر اینه که فکر میکنن یک نفر خداست که هرچی گفت سود ده باشه😑
خود گلشاهیان شاید از 20 تا تریدش 4-5تاش استاپش بخوره
جالب اینه استاپش میخوره یا تو سود میفروشه تو کانالش اعلام هم میکنه
بازم ابلهان معترضن ....اخه چرا معترضی احمق ؟:confused:
دیگه طرف باید یه ذره حالیش باشه که کجا بخره بفروشه ...

یوتویوب هم فعاله

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
دوستان کانال vip استاد رمز علی
تازه رااه اندازی کرده
کاملا رایگان
اولین ارزو از نظر فانتا.بتیادی. داده درون شبکه... برسی کرده ارز سلر
اگه همینطور پیش خیلی میتونه خوب باشه
از نظر من حتما عضو بشین
@ramzali_sc

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
عزیزان و سروران گرامی، بزرگان مجلس:

2.زدن هر گونه تاپیک اعم از ارائه سیگنال (چه رایگان و چه پولی) یا تشویق دیگر کاربران به عضویت در کانال های سیگنال دهی مجاز نمی باشد.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
چین امریکارو تهدید کرد بیت زد بالا
uy37w17mluf0881bcp6c.gif

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان میخوام ریال به رمزارز تبدیل کنم ؟
ممنون میشم با توجه به روند پیشرو راهنمایی کنید روی چه ارزی سرمایه گذاری کنم ؟
آیا کاردانو گزینه خوبی برای سرمایه گذاری هست ؟

و در آخر در صرافی ایرانی بهتره ریال رو تتر تبدیل کنم یا مستقیم ارز بخرم ؟
و یه سوال اینکه تتر اتریوم بگیرم یا تتر ترون که بعدا" در نقد شوندگی کارمزد زیادی پرداخت نکنم ؟
چه کیف پولی رو توصیه میکنید ؟ تراست ولت کیف پول خوبی هست و از تتر ترون پیشتیبانی میکنه ؟
صرافی بین المللی کدوم رو توصیه میکنید و نظرتون در مورد کوکوین چی هست و آیا نیاز هست با ای پی استاتیک ورود بزنم ؟
تفاوت صرافی هایی بین المللی با صرافی هایی مثل نوبیتکس در چیست ؟ البته به غیر از تبدیل از ریال به ارز

پیشاپیش از پاسخ ها تشکر فراوان دارم

Captive

لایک‌ها
16,664
ممنون میشم با توجه به روند پیشرو راهنمایی کنید روی چه ارزی سرمایه گذاری کنم ؟

بازار الان در شرایط حساسی هست اگر قصد ورود دارید باید به این نیت باشه که تا 3-4 سال حتی نیازی به پولتون نداشته باشید.

و در آخر در صرافی ایرانی بهتره ریال رو تتر تبدیل کنم یا مستقیم ارز بخرم ؟

اگر تجربه ندارید همون کوین رو بخرید و انتقال بدید.

و یه سوال اینکه تتر اتریوم بگیرم یا تتر ترون که بعدا" در نقد شوندگی کارمزد زیادی پرداخت نکنم ؟

ترون

چه کیف پولی رو توصیه میکنید ؟ تراست ولت کیف پول خوبی هست و از تتر ترون پیشتیبانی میکنه ؟

کیف پول زیاد هست، مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن، حدالامکان سعی کنید از تراست استفاده نکنید.

صرافی بین المللی کدوم رو توصیه میکنید و نظرتون در مورد کوکوین چی هست و آیا نیاز هست با ای پی استاتیک ورود بزنم ؟

شنیدم با تغییر آی پی فعالیت میکنند ایرانی ها ولی خب ایران تحریمه.

تفاوت صرافی هایی بین المللی با صرافی هایی مثل نوبیتکس در چیست ؟ البته به غیر از تبدیل از ریال به ارز

تفاوت هایِ زیادی دارن، مزایا و معایب خاص خودشون رو.

پیشاپیش از پاسخ ها تشکر فراوان دارم

خواهش میکنم

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
بازار الان در شرایط حساسی هست اگر قصد ورود دارید باید به این نیت باشه که تا 3-4 سال حتی نیازی به پولتون نداشته باشید.

اگر تجربه ندارید همون کوین رو بخرید و انتقال بدید.

ترون

کیف پول زیاد هست، مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن، حدالامکان سعی کنید از تراست استفاده نکنید.

شنیدم با تغییر آی پی فعالیت میکنند ایرانی ها ولی خب ایران تحریمه.

تفاوت هایِ زیادی دارن، مزایا و معایب خاص خودشون رو.

خواهش میکنم

شرایط حساس رو ممنون میشم واضح تر توضیح بدید

به نظرتون بهتر از تبدیل ریال به دلار کاغذی نیست ، منظورم اینه که نهایتا" به صورت تتر نگهداری کنم داخل کیف پول

چرا تراست رو توصیه نمیکنید و چه کیف پولی رو توصیه میکنید ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
شرایط حساس رو ممنون میشم واضح تر توضیح بدید

حساس هست چون من شرایط و استراتژی شما رو نمیدونم، هدفتون از خرید چیه؟ ترید هودل و یا...

یک هفته؟ یک ماه؟ 1 سال؟ 10 سال؟

چون امکان داره برای کوتاه مدت ضرر کنید و اگر کوین اشتباهی رو انتخاب کنید ضررتون همیشگی بشه.

به نظرتون بهتر از تبدیل ریال به دلار کاغذی نیست ، منظورم اینه که نهایتا" به صورت تتر نگهداری کنم داخل کیف پول
دلار کاغذی؟ تتر؟ متوجه نشدم.

اگر میخواهید تتر داشته باشید، تتر بر روی شبکه ی ترون استفاده کنید.

چرا تراست رو توصیه نمیکنید و چه کیف پولی رو توصیه میکنید ؟

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
هدفم کوتاه و میان مدت هست

من میخوام بخشی از سرمایه گذاریم رو هولد کنم و میخواستم پیشنهاد بدید روی چه ارزی سرمایه گذاری کنم ؟
چند روز هست مطالعه میکنم و تا حدودی به کاردانو علاقمند شدم.

همچنین بخشی از سرمایه رو برای ترید کردن میخوام هزینه کنم و باز هم در این مورد میخواستم راهنمایی بفرمایید.

من تایپک کیف پول رو قبل از این پست مطالعه کردم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم چون انواع کیف پول ها توصیه شده بودن ، فقط کیف پول سایت بلاک چین توصیه نشده بود ...
شما خودت چه کیف پولی رو توصیه میکنید .

در مورد دلار کاغذی و تتر منظورم استیبل کوین بودنش بود که باعث میشه همیشه در اندازه یک دلار باشه.

Captive

لایک‌ها
16,664
هدفم کوتاه و میان مدت هست

من میخوام بخشی از سرمایه گذاریم رو هولد کنم و میخواستم پیشنهاد بدید روی چه ارزی سرمایه گذاری کنم ؟

شما میتونید سبد تشکیل بدید و سبدتون رو به 3 دسته تقسیم کنید.

1. ریسک پایین ( کوین های بالای کوین مارکت کپ )، معمولا ریسک پایین همراه با سود کمتر

2. ریسک متوسط ( 100 کوین برتر )

3. های ریسک که میشه همون ****ت کوین ( معمولا ریسک بسیار بسیار بالا همراه با سود بالاتر )

چند روز هست مطالعه میکنم و تا حدودی به کاردانو علاقمند شدم.

همچنین بخشی از سرمایه رو برای ترید کردن میخوام هزینه کنم و باز هم در این مورد میخواستم راهنمایی بفرمایید.

اگر ترید کردن بلد هستید که خب مشکلی نیست ولی اگر میخواهید یاد بگیرید اول به صورت تئوری جلو برید و بعد با مقدار پایین و کوین های کم ریسک شروع کنید.

برای ترید موفق تر باید تکنیکال هم بلد باشید.

من تایپک کیف پول رو قبل از این پست مطالعه کردم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم چون انواع کیف پول ها توصیه شده بودن ، فقط کیف پول سایت بلاک چین توصیه نشده بود ...
شما خودت چه کیف پولی رو توصیه میکنید .

خب سوال های مربوط به کیف پول رو در همون تاپیک بپرسید عزیز شاید سوال بقیه هم باشه.

در مورد دلار کاغذی و تتر منظورم استیبل کوین بودنش بود که باعث میشه همیشه در اندازه یک دلار باشه.

تتر شبکه ی ترون

Last edited:

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
ببخشین معرفی کانال های ک میتونه مفید باشه ممنوعه؟

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
شما میتونید سبد تشکیل بدید و سبدتون رو به 3 دسته تقسیم کنید.

1. ریسک پایین ( کوین های بالای کوین مارکت کپ )، معمولا ریسک پایین همراه با سود کمتر

2. ریسک متوسط ( 100 کوین برتر )

3. های ریسک که میشه همون ****ت کوین ( معمولا ریسک بسیار بسیار بالا همراه با سود بالاتر )

کدوم کوین رو پیشنهاد میدید ؟
کاردانو جزو کوین های بالا حساب میشه ؟ و خوشحال میشم نظرتون رو در موردش بدونم.

خب سوال های مربوط به کیف پول رو در همون تاپیک بپرسید عزیز شاید سوال بقیه هم باشه.

ممنون حتما"

اگر ترید کردن بلد هستید که خب مشکلی نیست ولی اگر میخواهید یاد بگیرید اول به صورت تئوری جلو برید و بعد با مقدار پایین و کوین های کم ریسک شروع کنید.

برای ترید موفق تر باید تکنیکال هم بلد باشید.

ممنون میشم اگه امکانش هست چند منبع کاربردی برای فراگیری اصولی معرفی کنید.

تتر شبکه ی ترون

پس به نظرتون در نوبیتکس ریال به تتر ترون تبدیل کنم و بعد به کیف پولم انتقال بدم ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
بالا