• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
متاسفانه درگیر جبران ضرر شدم که این فاز از ترید به شدت خطرناک هستش که تریدهای بد همین فاز زده میشه.
متاسفانه بعد جایی وارد شدم البته با تحلیل بود فقط لورج رو اشتباه بالا زدم باید 3 میزدم که 5 زدم
دقیقا همینطور هست
تصمیم به جبران گرفتن خیلی سخته
و اینکه جای خیلی بدی اقدم کردید
وگرنه با لوریج 5 هم تو محدود مناسب لیکویید نمیشدی...
حالا هی ما حرف بزنیم چیزی درست نمیشه فقط خودت هستی که میتونی تجربه کنی و تجربه رو تجربه نکنی
امیدوارم هرجا هستی تنت سالم باشه
اتفاقی هست افتاده گناه تو نیست ... ذات بازار

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
طبق پستهای قبلی و مدت زیادی که موندم توی این باتلاق (3-4 سال حدودا) و جبرانش ترید ها رو بدون تقسیم سرمایه میرم جلو.
ماه پیش گفتم خیلی عالی بالا اومدم تا 3500 دلار. اون موقع باید میکشیدم کنار 10-15 روزی.
تا از نو و فکر بازتر شروع کنم. که باز مثل سریهای قبل ترش به فنا رفت.
الان هی دو دوتا میکنم که فلان جا باید این کارو میکردم و ... ولی درستش اینه که این فکرا رو قبل ترید انجام داد.
امیدوارم درس عبرتی برای دوستان باشم/
مثل جهنم که یه عذاب هی تکرار میشه برای منم همین شکلی شده چند ساله!

پ.ن:99 درصد احتمال داره کلا بی خیال این بازار بشم. چون خیلی ها از من دیرتر اومدن و خیلی هم جلو هستن. اگه کارم درست بود تا الان باید چند برابرشو در میاوردم. اشتباه رو 1-3 بار انجام میدم بیشتر بشه اون کارو رو 100 درصد داریم اشتباه میریم و باید درستش کنیم یا کلا بزاریم کنار و یه فکر دیگه ای بکنیم.
راهکار اخری هم خوبه
اگه بازار بهت نمیسازه بده به یکی که بهتر انجامش میده ...

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان با توجه به اخبار مربوط به تحریم های بنیاد تتر و ریسک نگهداری تتر در ولت چه استیبل کوینی رو پیشنهاد میدید؟

نظرتون رو در مورد Dai چیه ؟

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام دوستان کسی صرافی سراغ داره که بیت کوین روی شبکه segwit داشته باشه بشه خرید صرافی باینس که انتقال از segwit را بسته و فقط از خود شبکه btc میشه انتقال زد که کارمزدش بالا حدود ۳۲ دلاره صرافی ایرانی هم نوبیتکس شبکه lightning داره اما ادرس من segwit هست کسی صرافی سراغ داره لطفا ادرس ارسال کند ممنون
(کیف پول لنجر نانو اس از شبکه lightning فکر کنم پشتیبانی نمیکنه فقط ادرس segwit داره من تا حالا باشبکه lightning کار نکردم کسی تجربه داره ؟)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام دوستان کسی صرافی سراغ داره که بیت کوین روی شبکه segwit داشته باشه بشه خرید صرافی باینس که انتقال از segwit را بسته و فقط از خود شبکه btc میشه انتقال زد که کارمزدش بالا حدود ۳۲ دلاره صرافی ایرانی هم نوبیتکس شبکه lightning داره اما ادرس من segwit هست کسی صرافی سراغ داره لطفا ادرس ارسال کند ممنون
(کیف پول لنجر نانو اس از شبکه lightning فکر کنم پشتیبانی نمیکنه فقط ادرس segwit داره من تا حالا باشبکه lightning کار نکردم کسی تجربه داره ؟)

سلام ارادت

کوینکس قبول نمیکنه؟

شما آدرس والت رو به هر کسی بدی میتونه واریز کنه به سگویت اگر والت شخصی باشه، اگر واقعا خیلی واستون مهم هست میتونید ایمیل بزنید به یکی از همین صرافی ها بگید من میخوام به آدرس والت سگویتم بیت بزنید، قبول میکنند.

فروشندگان بازارچه در همین پرشین تولز هم احتمال زیاد انجام میدن

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام ارادت

کوینکس قبول نمیکنه؟

شما آدرس والت رو به هر کسی بدی میتونه واریز کنه به سگویت اگر والت شخصی باشه، اگر واقعا خیلی واستون مهم هست میتونید ایمیل بزنید به یکی از همین صرافی ها بگید من میخوام به آدرس والت سگویتم بیت بزنید، قبول میکنند.

فروشندگان بازارچه در همین پرشین تولز هم احتمال زیاد انجام میدن
سلام captive جان
کوینکس را دیدم شبکه معمولی BTC داره segwit نیست ادرس های ledger nano s یا معمولی هست یاsegwit صرافی ها هم بدلیل کارمزد کم segwit ندارند فروشنده ها بازارچه هم hdpay را دیدم ان هم نداره شبکه معمولی داره با BEP20 که روی شبکه باینس هست من خودم از لنجر به باینس روی شبکه segwit ترانکش انجام دادم کارمزدش شد 3 تا 4 دلار ولی الان که شبکه sewit را باینس بسته کارمزد معمولی 32 دلاره ببین چقدر باینس زرنگ هست که بیت راقفل میکنه برا خودش یا رو شبکه خودش!!

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام captive جان
کوینکس را دیدم شبکه معمولی BTC داره segwit نیست ادرس های ledger nano s یا معمولی هست یاsegwit صرافی ها هم بدلیل کارمزد کم segwit ندارند فروشنده ها بازارچه هم hdpay را دیدم ان هم نداره شبکه معمولی داره با BEP20 که روی شبکه باینس هست من خودم از لنجر به باینس روی شبکه segwit ترانکش انجام دادم کارمزدش شد 3 تا 4 دلار ولی الان که شبکه sewit را باینس بسته کارمزد معمولی 32 دلاره ببین چقدر باینس زرنگ هست که بیت راقفل میکنه برا خودش یا رو شبکه خودش!!

سگویت اینطوری نیست که حتما ارسال کننده هم باید والتش سگویت باشه، شما میتونید از والت عادی Legacy به سگویت بزنی.

اگر HDpay وریفای هستی بهشون والت بدید تا واستون واریز کنند، ولی اگر از بایننس به صورت Api باشه نمیشه و قبول نمیکنند.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سگویت اینطوری نیست که حتما ارسال کننده هم باید والتش سگویت باشه، شما میتونید از والت عادی Legacy به سگویت بزنی.

اگر HDpay وریفای هستی بهشون والت بدید تا واستون واریز کنند، ولی اگر از بایننس به صورت Api باشه نمیشه و قبول نمیکنند.

captive جان داریم تبادل دانش میکنیم
من دارم اشتباه میکنم یا اشتباها عمری داریم اشتباه میفهمیم !!!
شبکه عادی بیت کوین با 1 شروع میشه آدرس آن اما شبکه segwit با bc1 تا اینجا فکر نکنم بشه از شبکه عادی به segwit انتقال داد ارز میپره !! لطفا راهنمایی کنید در این مورد و
hdpay وریفال هستم مشکلی نداره یکمی تو اینترنت باز دنبال exchange میگردم نبود ایمیل میزنم بهشان

Captive

لایک‌ها
16,664
captive جان داریم تبادل دانش میکنیم
من دارم اشتباه میکنم یا اشتباها عمری داریم اشتباه میفهمیم !!!
شبکه عادی بیت کوین با 1 شروع میشه آدرس آن اما شبکه segwit با bc1 تا اینجا فکر نکنم بشه از شبکه عادی به segwit انتقال داد ارز میپره !! لطفا راهنمایی کنید در این مورد و
hdpay وریفال هستم مشکلی نداره یکمی تو اینترنت باز دنبال exchange میگردم نبود ایمیل میزنم بهشان

شما از سگویت بزن به بایننس ( نباید مشکلی باشه ) ولی از بایننس بخواهی بزنی به سگویت شاید قبول نکنه حالا چرا نمیدونم.

من بارها تراکنش انجام دادم و کار کردم عزیز.

تراکنش زیر رو ببینید:

از سگویت زدم به عادی

1636642883958.png

Captive

لایک‌ها
16,664
البته صحبت هایی اوایل بود که اگر به سگویت بزنید امکان داره تو بالانس ادد نشه و یا مشکلی پیش بیاد و خیلی جاها اصلا ساپورتش نمیکردن، ولی من به شخصِ مشکلی نداشتم.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
شما از سگویت بزن به بایننس ( نباید مشکلی باشه ) ولی از بایننس بخواهی بزنی به سگویت شاید قبول نکنه حالا چرا نمیدونم.

من بارها تراکنش انجام دادم و کار کردم عزیز.

تراکنش زیر رو ببینید:

از سگویت زدم به عادی

مشاهده پیوست 1268667
کل دانش بیت کوین من را بردی زیر سوال :D
ببینم بعد هزینه فی شما کمتر شد یا بیشتر من فکر کنم اگر به ادرس باینس segwit بزنی کمتر کارمزد خواهی داد تا اینکه بزنی به ادس معمولی
الان هم نمیدانم چرا باینس قبول کرده و ثبت شده

Captive

لایک‌ها
16,664
کل دانش بیت کوین من را بردی زیر سوال :D
ببینم بعد هزینه فی شما کمتر شد یا بیشتر من فکر کنم اگر به ادرس باینس segwit بزنی کمتر کارمزد خواهی داد تا اینکه بزنی به ادس معمولی
الان هم نمیدانم چرا باینس قبول کرده و ثبت شده

همه چیز را همگان دانند، بعضی مواقع تا آدم تجربه نکنه یاد نمیگیره :دی، البته فکر کلی شما هم درست هست به خاطر اینکه بعضا اطلاعاتی وجود داره مبنی بر سازگار نبودن این فرمت ها...

کارمزد ارسال کننده میده دیگه، در نتیجه وقتی ارسال کننده سگویت باشه کارمزد کمتری پرداخت میکنه و اینکه بعید میدونم دریافت کننده هم نقشی در تعیین کارمزد داشته باشه.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
همه چیز را همگان دانند، بعضی مواقع تا آدم تجربه نکنه یاد نمیگیره :دی، البته فکر کلی شما هم درست هست به خاطر اینکه بعضا اطلاعاتی وجود داره مبنی بر سازگار نبودن این فرمت ها...

کارمزد ارسال کننده میده دیگه، در نتیجه وقتی ارسال کننده سگویت باشه کارمزد کمتری پرداخت میکنه و اینکه بعید میدونم دریافت کننده هم نقشی در تعیین کارمزد داشته باشه.
ممنون بله حق با شما هست این هم تجربه شد جالب بود

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
سلام دوستان لطفاً می گید چه ارزی پیشنهاد می دید؟ امشب چی بخریم؟!

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
اره بشینم دونه دونه در بیارم اینایی که سود کردم 1-3 کی و از دست دادم خیلی بیشتر هم میشه.
متاسفانه اشتباه بزرگم اینبار این بود که ماه پیش تا 3500 رفتم و باید بی خیال لورج میشد و اسپات و هولد میزدم تا این 20 کی کوفتیم رو برگردونم.
فقط این شکلی عمر و وفتم دار تلف میشه و جسمم مصطحلک میشه همین. میخواستم به 4-5 کی برسونم تا 4 کی بره اسپات و هزارتا فیوچرز کار کنم که بدجوری باز ضربه خوردم.
باز خدا میدونه چند ماه با جر بخورم تا برگردم
الهم انی ....
فعلا خداحافط دوستان
کلا تو هر پوزیشنی که وارد بازار فیوچرز می شین کلا 5% نقدینگی کیف پول فیوچرز را باید گذاشت . البته خودم تا حالا چند هزار دلار از دست دادم تا فهمیدم باید به این قانون پایبند باشم . طمع راحت پول را دود می کنه . مثلا با هزار دلار سه تا پوزیشن 50 دلاری باز کنم نهایتش حدضررم بخوره زیاد اهمیتی نداره چون هنوز نقدینگی هست پوزیشن جدید بدون استرس باز کنم .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
از صرافی ایرانی تتر بزنیم کوکوین مشکلی نداره؟
بهترین راه اینه این بین بزنی به ولتت بعد منتقل کنی

من خودم ترون میزنم کارمزد کمتری پرداخت میکنم
تو صرافی هم میفروشم به تتر تبدیل میشه

بالا