با قند شکن رجیستر کردم میخواد یه خرید بزنمو زود برداشت کنم فرار کنمkucoin به ایرانیا حساس هستش
انجام بدم به نظرت؟blok میخوام بخرم
با قند شکن رجیستر کردم میخواد یه خرید بزنمو زود برداشت کنم فرار کنمkucoin به ایرانیا حساس هستش
من تو کوکوین ترید می کنم البته با ای پی ثابت ترکیه می رم همیشه . هیچ مشکلی هم نداشته تا حالا .با قند شکن رجیستر کردم میخواد یه خرید بزنمو زود برداشت کنم فرار کنم
با قند شکن رجیستر کردم میخواد یه خرید بزنمو زود برداشت کنم فرار کنم
ترجیحا از صرافی ایرانی تتر نزنید . از تراست ولت تتر بفرستید به کوکوین محض احتیاط .با قند شکن رجیستر کردم میخواد یه خرید بزنمو زود برداشت کنم فرار کنم
عکس پروفایلت اسمش چی هست / همه جا هستفکر میکنم بدون وریفاید میشه تسویه کنی
من با پاس ایرانی وریفاید بودم که گفتن حسابت باید بسته بشه و نمیتونیم باهات کار کنیم
یه حساب دارم بدون وریفاید که چندباری ازش پول برداشت کردم
ساتوشی لیکاموتو پدیدآورنده لایتکوینعکس پروفایلت اسمش چی هست / همه جا هست
بگو دیگه . هر روز دارم گیف هاش رو تو تلگرام می بینم دفعه قبلی هم پرسیدم اشتباه گفتی اسمشوساتوشی لیکاموتو پدیدآورنده لایتکوین
دوستان من مقداری تتر به صرافی هوبی انتقال دادم اما اطلاع نداشتم که برای برداشت باید احراز کرد.
مبلغش به اون صورت زیاد نیست اما خب دنبال راهی هستم که بشه احراز کنم.
بهم گفتم با پاس فیک میشه این کار رو انجام داد. به نظرتون چه کنم؟ توو نت هر چی دنبال پاس فیک بودم بدرد بخور پیدا نکردم!
اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه لطفا..
خیلی ناچیز. نمی صرفه هزینه کنم. میخام اگه رایگان بشه انجام بدم!مبلغ چقدره ؟
اگه ناچیزه به نظرم بی خیالش بشید چون این کار جرم هست و اگه یه روزی مهاجرت کردید شاید مشکل ساز باشهخیلی ناچیز. نمی صرفه هزینه کنم. میخام اگه رایگان بشه انجام بدم!
آخر نگفتی این عکس پروفایلت واقعا کی هست ؟مبلغ چقدره ؟
پس خوشبحالتآخر نگفتی این عکس پروفایلت واقعا کی هست ؟
+ دوتاییمون دقیقا توی یک روز مشابه سال 2012 توی پی تی ثبت نام کردیم !
ولی من فکر می کنم شما باید خوشحال باشی ، به سعادت بزرگی رسیدیپس خوشبحالت
ما لنگ چند دلاریم! شما میگی مهاجرت؟! =))))))))))اگه ناچیزه به نظرم بی خیالش بشید چون این کار جرم هست و اگه یه روزی مهاجرت کردید شاید مشکل ساز باشه
برای برداشت احراز هویت میخواد مگه؟مبلغ چقدره ؟