اره فرقی نداره برای همشون هستشدوستان این که میگن از صرافی ایرانی به خارجی ها تتر نزنید فقط شامل تتر میشه یا همه کوینها رو در بر میگیره از جمله ترون یا بی ان بی
اره فرقی نداره برای همشون هستشدوستان این که میگن از صرافی ایرانی به خارجی ها تتر نزنید فقط شامل تتر میشه یا همه کوینها رو در بر میگیره از جمله ترون یا بی ان بی
مشکل بایننس چیه؟خدا رو شکر
این نشونه خطر هست البته
شاید دو روز دیگه برای هلند و بقیه کشورها هم اجباری بشه دستت میمونه تو پوست گردو
دیگه صرافی نمونده فقط باید هزینه فی شبکه بدیم
اگر بایننس اوکی بود الان داشتیم مثل آدم ترید میکردیم
لطفا اگه یه آموزش درست درمون دارین بفرستین ما هم بدون دغدغه کار کنیممشکل بایننس چیه؟
من الان راحت دارم کار میکنم توش
میگن بایننس رو میشه با متصل کردن کیف پول سیف پال بهش، راحت ترید کرد بدون اینکه نیاز به احراز داشته باشه یا خطری تهدید کنه.
من یه ویدئو دیدم حس کردم پیچیدس دیگه پیگیری نکردم. (البته ویدئوش هم ناقص بود گمونم)
ولی شما اگر توو یوتیوب آموزش متصل کردن کیف پول سیف پال به بایینس را بسرچی، فک کنم بتونی یه حرکتی بزنی.
سیگنال میگنالم داشتی بهمون بده. داریم همش ضرر می دیم =))
سیگنال ندارم مگه شما روی سیگنال خرید میکنید؟مشکل بایننس چیه؟
من الان راحت دارم کار میکنم توش
بایننس بدون احراز هویت نیمشه فعالیت کرد دیگه اطلاعاتت به روز نیستاسیگنال ندارم مگه شما روی سیگنال خرید میکنید؟
مشکل بایننس احراز هویت میخواد شما داری ترید میکنی عالیه ولی مواظب باش یه دفعه میاد بالاسرت
آره دیگه. تکنیکال یاد نداریم :دیسیگنال ندارم مگه شما روی سیگنال خرید میکنید؟
مشکل بایننس احراز هویت میخواد شما داری ترید میکنی عالیه ولی مواظب باش یه دفعه میاد بالاسرت
سلاممیگن بایننس رو میشه با متصل کردن کیف پول سیف پال بهش، راحت ترید کرد بدون اینکه نیاز به احراز داشته باشه یا خطری تهدید کنه.
من یه ویدئو دیدم حس کردم پیچیدس دیگه پیگیری نکردم. (البته ویدئوش هم ناقص بود گمونم)
ولی شما اگر توو یوتیوب آموزش متصل کردن کیف پول سیف پال به بایینس را بسرچی، فک کنم بتونی یه حرکتی بزنی.
سیگنال میگنالم داشتی بهمون بده. داریم همش ضرر می دیم =))
چطوری استفاده میکنی؟ ! اینقدر سرور هاش شلوغه بالا نمیاد صفحه رفرش نمیکنه با چند ای پی مختلف تست کردمسلام
من اول خواستم مدارک احراز هویت بخرم تا باینانس رو وریفای کنم که دیدم به صرفه نیست سیف پال رو نصب کردم از قسمت Dapp اپ باینانس رو به کیف پول متصل کردم دشواری خاصی هم نداشت در عرض 1 دقیقه انجام شد.
به نظرتون خرید کنیم از این؟
یه سوال دارم
من یه کیف پول تراست ولت دارم یه ارزی هم دارم که تو شبکه اتریومه
اگر بخوام یه کیف پول تراست ولت جدید درست کنم و این ارز رو به کیف جدید منتقل کنم بازم باید فی اتریوم رو پرداخت کنم یا نه ؟
کیف به کیف هم فیش زیاده ؟
دوستان این که میگن از صرافی ایرانی به خارجی ها تتر نزنید فقط شامل تتر میشه یا همه کوینها رو در بر میگیره از جمله ترون یا بی ان بی
تشکرسلام
بله فرقی نمیکنه باید فی پرداخت بشه مگر اینکه مثلا داخل صرافی باشه Internal transfer بزنید.
من میتونم Phrase ریکاوری یا همون (کی های بک آپ) کیف تراست ولتم رو عوض کنم ؟
راستش یکی از کاغذهایی که توش کی های برگردوندن بک آپ تراست ولت رو نوشته بودم گم کردم میترسم یکی برگردونه و کیفمو خالی کنه البته یکی از بک آپ کی ها رو دارم
الآن میتونم این کی ها رو عوض کنم که دیگه نخوام کیف جدید درست کنم و اینارو انتقال بدم و فی بیخودی پرداخت نکنم ؟