• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
دوستان این که میگن از صرافی ایرانی به خارجی ها تتر نزنید فقط شامل تتر میشه یا همه کوینها رو در بر میگیره از جمله ترون یا بی ان بی
اره فرقی نداره برای همشون هستش

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
خدا رو شکر
این نشونه خطر هست البته
شاید دو روز دیگه برای هلند و بقیه کشورها هم اجباری بشه دستت میمونه تو پوست گردو 😄
دیگه صرافی نمونده فقط باید هزینه فی شبکه بدیم
اگر بایننس اوکی بود الان داشتیم مثل آدم ترید میکردیم:(
مشکل بایننس چیه؟
من الان راحت دارم کار میکنم توش

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
میگن بایننس رو میشه با متصل کردن کیف پول سیف پال بهش، راحت ترید کرد بدون اینکه نیاز به احراز داشته باشه یا خطری تهدید کنه.
من یه ویدئو دیدم حس کردم پیچیدس دیگه پیگیری نکردم. (البته ویدئوش هم ناقص بود گمونم)
ولی شما اگر توو یوتیوب آموزش متصل کردن کیف پول سیف پال به بایینس را بسرچی، فک کنم بتونی یه حرکتی بزنی.
سیگنال میگنالم داشتی بهمون بده. داریم همش ضرر می دیم =))
مشکل بایننس چیه؟
من الان راحت دارم کار میکنم توش
😁 سیگنال ندارم مگه شما روی سیگنال خرید میکنید؟
مشکل بایننس احراز هویت میخواد شما داری ترید میکنی عالیه ولی مواظب باش یه دفعه میاد بالاسرت 😁

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
مشکل بایننس احراز هویت میخواد شما داری ترید میکنی عالیه ولی مواظب باش یه دفعه میاد بالاسرت 😁
بایننس بدون احراز هویت نیمشه فعالیت کرد دیگه اطلاعاتت به روز نیستا
من خیلی وقته احراز هویت کردم
هیچ جا مثل بایننس نیست

estar_bien

Registered User
لایک‌ها
78
آره دیگه. تکنیکال یاد نداریم :دی
دارم میگم که. با روش سیف پال به راحتی مشه با بایننس کار کرد اونم بدون نیاز به احراز.

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
میگن بایننس رو میشه با متصل کردن کیف پول سیف پال بهش، راحت ترید کرد بدون اینکه نیاز به احراز داشته باشه یا خطری تهدید کنه.
من یه ویدئو دیدم حس کردم پیچیدس دیگه پیگیری نکردم. (البته ویدئوش هم ناقص بود گمونم)
ولی شما اگر توو یوتیوب آموزش متصل کردن کیف پول سیف پال به بایینس را بسرچی، فک کنم بتونی یه حرکتی بزنی.
سیگنال میگنالم داشتی بهمون بده. داریم همش ضرر می دیم =))
سلام
من اول خواستم مدارک احراز هویت بخرم تا باینانس رو وریفای کنم که دیدم به صرفه نیست :D سیف پال رو نصب کردم از قسمت Dapp اپ باینانس رو به کیف پول متصل کردم دشواری خاصی هم نداشت در عرض 1 دقیقه انجام شد.

akbaaria

کاربر فعال
لایک‌ها
425
سلام
من اول خواستم مدارک احراز هویت بخرم تا باینانس رو وریفای کنم که دیدم به صرفه نیست :D سیف پال رو نصب کردم از قسمت Dapp اپ باینانس رو به کیف پول متصل کردم دشواری خاصی هم نداشت در عرض 1 دقیقه انجام شد.
چطوری استفاده میکنی؟ ! اینقدر سرور هاش شلوغه بالا نمیاد صفحه رفرش نمیکنه با چند ای پی مختلف تست کردم

Ice_Man

Registered User
لایک‌ها
19
یه سوال دارم
من یه کیف پول تراست ولت دارم یه ارزی هم دارم که تو شبکه اتریومه
اگر بخوام یه کیف پول تراست ولت جدید درست کنم و این ارز رو به کیف جدید منتقل کنم بازم باید فی اتریوم رو پرداخت کنم یا نه ؟
کیف به کیف هم فیش زیاده ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
یه سوال دارم
من یه کیف پول تراست ولت دارم یه ارزی هم دارم که تو شبکه اتریومه
اگر بخوام یه کیف پول تراست ولت جدید درست کنم و این ارز رو به کیف جدید منتقل کنم بازم باید فی اتریوم رو پرداخت کنم یا نه ؟
کیف به کیف هم فیش زیاده ؟

سلام

بله فرقی نمیکنه باید فی پرداخت بشه مگر اینکه مثلا داخل صرافی باشه Internal transfer بزنید.

Captive

لایک‌ها
16,664

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستان این که میگن از صرافی ایرانی به خارجی ها تتر نزنید فقط شامل تتر میشه یا همه کوینها رو در بر میگیره از جمله ترون یا بی ان بی

معمولا والت هایی که ثابت هستند و تغییر داده نمیشن میتونه مشکل ساز بشه، ولی والت کوین هایی مثل بیت کوین، لایت کوین و... که با هر تراکنش تغییر میکنه مشکلات کمتری رو به همراه داره.

البته ترون هم قابل تغییر هست ولی خب معمولا اینکار رو نمیکنن و از والت ثابت استفاده میکنند.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
درود

ریپل اگر دارید میتونید در ایردراپ solo که قیمت هر توکن ۲.۷۰ دلار است شرکت کنید

۳۰۰ میلیون دلار قرار است در مجموع پاداش بدهد

akbaaria

کاربر فعال
لایک‌ها
425
آقا این برادران اوسیوند این کریپتولند داستانشون چیه هر روز از هم قهر میکنند میرن توکن شت کوین میزنن مردم رو اسکول میکنند یه عده نادان هم میرند برای خرید واقعا تاسف برانگیره هیچکس هم جلوشون رو نمیگیره

Ice_Man

Registered User
لایک‌ها
19
سلام

بله فرقی نمیکنه باید فی پرداخت بشه مگر اینکه مثلا داخل صرافی باشه Internal transfer بزنید.
من میتونم Phrase ریکاوری یا همون (کی های بک آپ) کیف تراست ولتم رو عوض کنم ؟
راستش یکی از کاغذهایی که توش کی های برگردوندن بک آپ تراست ولت رو نوشته بودم گم کردم میترسم یکی برگردونه و کیفمو خالی کنه البته یکی از بک آپ کی ها رو دارم
الآن میتونم این کی ها رو عوض کنم که دیگه نخوام کیف جدید درست کنم و اینارو انتقال بدم و فی بیخودی پرداخت نکنم ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
من میتونم Phrase ریکاوری یا همون (کی های بک آپ) کیف تراست ولتم رو عوض کنم ؟
راستش یکی از کاغذهایی که توش کی های برگردوندن بک آپ تراست ولت رو نوشته بودم گم کردم میترسم یکی برگردونه و کیفمو خالی کنه البته یکی از بک آپ کی ها رو دارم
الآن میتونم این کی ها رو عوض کنم که دیگه نخوام کیف جدید درست کنم و اینارو انتقال بدم و فی بیخودی پرداخت نکنم ؟

نه متاسفانه تغییر پیدا نمیکنه، بهترین راه انتقال موجودی به یک کیف پول جدید هست.

بالا