• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
منم خودم از 2017 که تو اتر دلتا ضرر کردم دیگه زیاد با صرافیای غیر متمرکز کار نکردم ولی این پیغامو من گاهی مواجه شدم که دوباره امتحان کردم و قبول کرده دوستان میگفتن زمانی استخر خالی باشه این پیغامو میده که باید مثلا 1 دیقه بعد تست کنید کارمزد ناچیزه نهایت 70 سنت با بایننس اسمار چین هست خریدش یعنی bsc .
البته تو صرافی هات بیت و مکسی هم معامله میشه و حجمشم تو اونا بالاست و مشکلی نیست برا خرید.
خودشم صرافی غیر متمرکز خودشو داره به اسم پیت سواپ از اونم میتونید با تراست والت اقدام کنید و نیز صرافی دودو هم میشه
ممنون دستت درد نکنه برای راهنمایی
هر کار کردم از طریق مستقیم تراست ولت نشد از رو مرورگر گوشی هم رفتم تو سایتش و خواستم سواپ کنم نشد کیف پول تراست ولت متصل نمی شد آمدم لینک خود سایت را توی تراست ولت کپی کردم و از طریق خود تراست ولت متصل شدم کیف پول را شناخت و سواپ انجام شد

ممنون

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوستان یه شت کوین هست به نام پیت بول pitbull من خودم یه مقدار هولد دارم گفتم پیشنهاد بدم به نظرم یه مقدار هولد کنید تو تراست والت ضرر نداره توضیحات:

این ارز حدود 100000 تریلیون تعدادشه که همون اول نصفشو سوزونده یعنی 50000 تریلیونشو سوزونده همون اوایل و 2 درصد از کارمزد تراکنشها بین هولدرها تقسیم میشه یعنی ما بابت اینکه اینو تو والت دارید هر چند ثانیه یه مقدار به موجودیتون افزوده میشه و 2 درصد از کارمزد هم سوزونده میشه حدودا یعنی دقیقه ای حدود 5 تا 8 میلیارد توکن پیت بول در حال سوزوندن هست اوتومات جوری که حساب کردم خودم .(البته تعداد توکنها که حسابی کم شد خوب مقدار خرید فروش کمتر میه و توکن سوزی هم تعدادش کمتر میشه رو همون روال و جالبه.
شبکه غیر متمرکز است بر پایه بایننس اسمارت چین .هولدراش هر روز بیشتر میشن الان بالای 300 هزار هولدر داره . بزرگترین هولدر هم کمتر از 1.5 درصد از توکنها رو داره یعنی جامعه محور هست و دست شخصی نصف کوینا انبار نشده مثل خیلی از کوینای دیگه .

تو چند تا از صرافیا مثل هات بیت و پنکیک و چند تا دیگه قابل خریدن هست الان 1 میلیاردش حدود 5 دلار قیمت داره . خریدنش به مقدار هر چند کم و نگهداشتنش نباید بد باشه شت کوینه خوبیه و طرح خوبی داره و ارزش هولد داره البته تو همین سه ماه 40 برابر شده حدودا .

اضافه کنم من 25000 تومن داج کوین از 2014 داشتم که اونموقع هم داجکوین یه ارز در حد شوخی بود و الانم برنامه ای پشتش نیست و یه ارز جامعه محور حساب میشه یعنی اگر مورد استقبال عمومی قرار بگیره میدرخشه وگرنه صفر میشه و یه دفعه بک اپی پیدا کردم که این 25000 تومن تبدیل به حدود 400 میلیون تومن شده بود .

به نظرم پیت بول میتونه در صورت اینکه همینجور پیش بره رو همین ریل شاید تو همین چندین سال اونم حسابی بدرخشه طرحش از شت کوینای دیگه هم جالبتر و مشتری پسندتر هست خصوصا طر سود دهی و توکن سوزیش به صورت اتومات مورد استقبال قرارگرفته تا به اینجا .
قیمت 0.000000006$
من اتفاقا دنبالش میکنم

Ath زده بود هفته پیش ظاهرا

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
من نمیخوام هر روز و هر هفته معامله کنم. میخوام ارزهایی رو که آینده خوبی دارند (مثل همین شیبا که ظاهرا در عرض مدت کوتاهی صدها برابر شده) شناسایی کنم. بیست سی دلار از هر کدوم بخرم، بلکه فرجی شد و یک پول قلمبه دراومد.
بخوام اینجوری معامله کنم و اینجور ارزها رو شناسایی کنم، باید از کجا و چطور شروع کنم؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من نمیخوام هر روز و هر هفته معامله کنم. میخوام ارزهایی رو که آینده خوبی دارند (مثل همین شیبا که ظاهرا در عرض مدت کوتاهی صدها برابر شده) شناسایی کنم. بیست سی دلار از هر کدوم بخرم، بلکه فرجی شد و یک پول قلمبه دراومد.
بخوام اینجوری معامله کنم و اینجور ارزها رو شناسایی کنم، باید از کجا و چطور شروع کنم؟

سلام

کوین هایِ بسیار خوب و آینده داری در سال 2017-2018 بالای کوین مارکت کپ بودند که در حال حاضر با 10 برابر شدن قیمت هم حتی به اون سقف قیمتی نرسیدن و از لحاظ دلاری تو ضرر هستند، مثل نئو، ریپل، بیت کوین کش و....

بعضی از کوین ها هم واقعا برنامه ی خاصی ندارن و صرفا با توئیت جا به جا میشن، حالا یه عده که همینطوری عشقی تعداد بالا نگه داشتند پولدار میشن ( مثل دوج و داستانش با ایلان ماسک )

اگر بخواهید سنگ کاغذ قیچی کنید باید زمانی وارد بشید که قیمت بیت کوین 1/4 سقف قیمتیش شده، مثلا اگر سقف بیت کوین در 2022 رو 200ک در نظر بگیریم، هر موقع بیت شد 50ک شروع کنید به خرید و جمع آوری کوین های ریز و درشت.

الان وقت اینکار نیست به نظرم.

ولی اگر تا به امروز هیچگونه خریدی نداشتی میتونید به صورت پله ای و به نیت 2 الی 4 سال دیگه خرید کنید، مثلا اگر کل پولی که میخواهید وارد کنید 10 میلیون هست، 3 میلیون رو همین الان خرید کنید بقیه رو هم به صورت پله ای.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
ولی اگر تا به امروز هیچگونه خریدی نداشتی میتونید به صورت پله ای و به نیت 2 الی 4 سال دیگه خرید کنید، مثلا اگر کل پولی که میخواهید وارد کنید 10 میلیون هست، 3 میلیون رو همین الان خرید کنید بقیه رو هم به صورت پله ای.
ممنون ولی مسئله اصلی اینه که چطور باید ارزهای آینده دار رو شناسایی کرد؟ میخوام یک تحلیلی پشتش باشه. نمیخوام قمار کنم.

Captive

لایک‌ها
16,664
ممنون ولی مسئله اصلی اینه که چطور باید ارزهای آینده دار رو شناسایی کرد؟ میخوام یک تحلیلی پشتش باشه. نمیخوام قمار کنم.

خواهش میکنم

به طور قطع نمیتونیم بگیم فلان کوین حتما رشد میکنه یا آینده ی بسیار درخشانی داره :دی، منتهی شما باید سبدی که تشکیل میدید رو به 3 دسته تقسیم کنید.

کم ریسک ( معمولا 10 تای اول کوین مارکت کپ ) ==> 50%

ریسک بالا ( 11 تا 100 ) ==> 30%

بسیار بسیار پر ریسک که جوان ها بهش میگن ( ش* کوین ) ==> 20%

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
مشاهده پیوست 1268914
یبارم که شده فومو بشم و توی ترند وارد بشم
BLZ
مقداری خریدیم
نتیجه فومو شدن رو طی روز های آتی اعلام میکنم باشد به نتیجه غایی برسم 😂
همون روز درمورد پامپش تحقیق کردم تو توئیتر و متوجه شدم 16 نوامبر ( امروز ) لایو دارن و توی توئیترشون گفتن وارد متاورس میشیم
امروز در لایو فرمودن " ممکنه " وارد متاورس بشیم و قیمت بیست درصد افت کرد :|

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
اگه وارد بیر مارکت بشیم، تقریبا فرقی چندانی نخواهد داشت که کدوم ارز خوبه یا اینده داره بین 60 تا 90 درصد به راحتی میریزن.
بعد این داستان و با گذشت زمان کم کم عیار ارزها درمیاد که کدوما میتونه در اینده خوب باشه و رشد کنه.کدوما میمیرن و گورستان ملحق میشن اینجا شما میتونی انتخاب کنی
وگرنه درحال حاضر هرکس میتونه 10تا معرفی کنه و همه هم روی خوب بودنشون اجماع داشته باشیم
اگرم سوالت کلیه که باید زبان خوبی داشته باشی و با دنیای کریپتوکارنسی ها اشنا بشی و درباره ارزها دقیق مطالعه کنی.
عملا باید با مطالعه نقشه راهشون تشخیص بدی که ارزشمند میشن یا نه، حالا با شناخت پروژه،عملکرد و برنامه هاشون اینکه اصلا شدنی هست و ...

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
از دوستان کسی هست یه کمکی کنه 150 ترون بهم قرض بده کارم تموم شد برگردونم بهش؟

Captive

لایک‌ها
16,664

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
چرا این مقدار رو نمیخرید؟ کلا 17 دلار میشه.
نمیخوام از جیب بدم میگیرم از کسی اگه لطف کنه و بهش برمیگردونم.
با خودم عهد کردم که یک ریال از جیب به این بازار هزینه نکنم. بعد ضرر هنگفتی که کردم. یه جا یکم بیت دارم ولی به حد نصاب نرسیده این ترون رو میخوام به بیت تبدیل کنم به اون واریز کنم به حد نصاب برسه بردارم باهاش کار کنم باز. این چند وقت حالم خیلی خراب بود انگار دارم تو خلا بالا پایین میشم.

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
نمیخوام از جیب بدم میگیرم از کسی اگه لطف کنه و بهش برمیگردونم.
با خودم عهد کردم که یک ریال از جیب به این بازار هزینه نکنم. بعد ضرر هنگفتی که کردم. یه جا یکم بیت دارم ولی به حد نصاب نرسیده این ترون رو میخوام به بیت تبدیل کنم به اون واریز کنم به حد نصاب برسه بردارم باهاش کار کنم باز. این چند وقت حالم خیلی خراب بود انگار دارم تو خلا بالا پایین میشم.

دوست عزیز شما حاضر نیستی از جیب هزینه کنی ولی حاضری از جیب بقیه هزینه کنی؟ ( متوجه نمیشم ).

درخواست شما اصلا منطقی نیست حالا اگر در حد 3-4 ترون بود که بخواهید هزینه ی تراکنش رو بدید باز منطقی تر بود.

این مورد به قوانین بخش اضافه شد، لطفا هیچکس در این بخش درخواست قرض و وام و پول دستی نکنه.

با احترام

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
دوست عزیز شما حاضر نیستی از جیب هزینه کنی ولی حاضری از جیب بقیه هزینه کنی؟ ( متوجه نمیشم ).

درخواست شما اصلا منطقی نیست حالا اگر در حد 3-4 ترون بود که بخواهید هزینه ی تراکنش رو بدید باز منطقی تر بود.

این مورد به قوانین بخش اضافه شد، لطفا هیچکس در این بخش درخواست قرض و وام و پول دستی نکنه.

با احترام
میدونستم که سدی هم اینجا کشیده میشه. شکرت
حداقل فروششونم بالا هست

بالا