sobab
Registered User
- نوشتهها
- 343
- لایکها
- 427
سلام
دوستان لطف میکنید لینک توئیتری جایی که لیست ایردراپ های تراکنشی رو گذاشتن برام بفرستید ؟
دوستان لطف میکنید لینک توئیتری جایی که لیست ایردراپ های تراکنشی رو گذاشتن برام بفرستید ؟
یک سوال داشتم ،احیانا" راهی نیست که بفهمیم ک ارز مال کدوم کشوره !!
دوستم ازم پرسید گفتم همچین چیزی معلوم نیست.
حالا دلیلش گفت میخواد ارز چینی بخره ☺
توقع داری دو سه هزار برابر بشه .بعد تحمل ریزش ده درصدی نداری . تو دوتا تاپیک این سوال رو گذاشتی . یعنی آدم صبوری نیستی . اینطوری که من میبینم میتونی کل پولی که گذاشتی رو از دست بدی .به نظرم اول آموزش رو شروع کن .آقا من سی دلار استلار دستم اومده. نقدش کنم یا دو سالی نگهش دارم؟ یا تبدیلش کنم به دو سه تا گهکوین؟
اصلا استلار پتانسیل هزاران برابر شدن رو داره؟ توی این دو سه روز که ده درصد ریخت!
مومن اینو که جهت ترید نخریدم. اینو بابت انجام کاری برام فرستادند. میگم نقدش کنم یا نگهش دارم!توقع داری دو سه هزار برابر بشه .بعد تحمل ریزش ده درصدی نداری . تو دوتا تاپیک این سوال رو گذاشتی . یعنی آدم صبوری نیستی . اینطوری که من میبینم میتونی کل پولی که گذاشتی رو از دست بدی .به نظرم اول آموزش رو شروع کن .
مومن اینو که جهت ترید نخریدم. اینو بابت انجام کاری برام فرستادند. میگم نقدش کنم یا نگهش دارم!
یه چیزی میگم شاید به مذاق خیلی ها خوش نیاد، که البته از همینجا ازشون عذرخواهی میکنم، ببینید عزیزان:
آمریکا با بایدن = رو به افول
رو به افول رفتن آمریکا = تضعیف دلار
تضعیف دلار = تقویت کریپتو = بیت کوین
تقویت بیت کوین =
نکته ی آموزشی: وقتی ما میگیم دلار تضعیف میشه به این معنا نیست که تتر بی ارزش میشه یا مثلا ارزش تتر به صفر میل میکنه منظور ارزش دلار در مقابل جفت ارزهای مهم دنیا هست، مثل یورو،ین ژاپن، یوان چین و...
قدرت آمریکا به طور موقت به کامالا هریس واگذار شد.
جو بایدن قرار است امروز برای انجام معاینات پزشکی به بیمارستان منتقل شود به طور موقت قدرت را به معاون خود واگذار کرد.
مورد دوم بودارز ملی منظورتون هست یا خالق / سازنده ی اون کوین چینی باشه؟
اگه مورد دوم هست آره میشه:
لایت کوین
نئو
ایاس ( احتمالا )
ترون
و خیلی کوین های دیگه چینی هستند.
برای خرید pitbull هر کاری میکنم تو پنکک سواپ پیدا نمیکنه؟این قیمت تو این دوره تقریبا ممکن نیست چون حجم بازار هنوز برای این قیمتا کمه ولی اگر بتونه خودشو حفظ کنه ممکنه تا هاوینگ 2024 یا 2028 این اتفاق بیفته .البته اینو بگم اصولا هر هاوینگ انقلابی جدید و پیشرفتی جدید و کوینهای قویتر و جدید رو اصولا مشاهده میکنیم . کوینایی بودن که 2017 چ مانورهایی میدادن و امسال واقعا حرفی برای گفتن نداشتن لیسک یا استراتیس یا برخی دیگه مشابه اینا .
ناگفته نمونه اگر نظرهای قدیمی رو راجع به داجکوین ببینید تو وبلاگا و سایتا اگر پیدا کنید اصولا همشون تاکید کردن که داجکوین به یه سنت هم نمیرسه چه برسه به 1 دلار ولی بعد از 7 سال طلسم شکسته شد.
برا همین باید رو شت کوینا تو دراز مدت ریسک سبک بکنید و فراموشش کنید برا چندین سال .تکنولوژی ارزهای دیجیتال در ال پیشرفت و رشده و رقابت سنگین هر روز ایدهای جدید کوینهای جدید و قوی مشخص نیست چی میشه 4 سال دیگه .
نظر شخصی من اینه تو دو ماه اخر بازار هسیم تقریبا و بعد میریم برا زمستان ارزهای دیجیتال و اگر ریزش باز اتفاق بیفته به هیچ کوینی رحم نمیکنه و همونطور که تو صعود قیمتهای باور نکردنی رو میبینیم تو ریزش هم قیمتهای باور نکردنی رو خواهیم دید
باید دستی اد کنیبرای خرید pitbull هر کاری میکنم تو پنکک سواپ پیدا نمیکنه؟
مورد دوم بود
سایتی نیست ک لیست بده ایا ?
ممنون
اگه پیادهروی یا رانندگی زیاد میکنین اپ The Coin رو نصب کنین و اکانت پرو رو بگیرین براش. تو مسیر ماین میکنه و به یه حدی که برسه به جاش بهتون XYO میده که تو هفتهی گذشته قیمتش چند برابر شده.
مشاهده پیوست 1269897
شرکت توی این ایردراپ ها ارزش داره؟ حالا درسته که هزینه ای پرداخت نمیکنیم ولی وقتمون هدر میره
چون ظاهرا کارهای زیادی باید انجام بدیم.