• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

sobab

Registered User
لایک‌ها
427

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام
یک سوال داشتم ،احیانا" راهی نیست که بفهمیم ک ارز مال کدوم کشوره !!😶
دوستم ازم پرسید گفتم همچین چیزی معلوم نیست.
حالا دلیلش گفت میخواد ارز چینی بخره 😮

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام
یک سوال داشتم ،احیانا" راهی نیست که بفهمیم ک ارز مال کدوم کشوره !!😶
دوستم ازم پرسید گفتم همچین چیزی معلوم نیست.
حالا دلیلش گفت میخواد ارز چینی بخره 😮

ارز ملی منظورتون هست یا خالق / سازنده ی اون کوین چینی باشه؟

اگه مورد دوم هست آره میشه:

لایت کوین
نئو
ایاس ( احتمالا )
ترون
و خیلی کوین های دیگه چینی هستند.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
آقا من سی دلار استلار دستم اومده. نقدش کنم یا دو سالی نگهش دارم؟ یا تبدیلش کنم به دو سه تا گهکوین؟
اصلا استلار پتانسیل هزاران برابر شدن رو داره؟ توی این دو سه روز که ده درصد ریخت!

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,721
آقا من سی دلار استلار دستم اومده. نقدش کنم یا دو سالی نگهش دارم؟ یا تبدیلش کنم به دو سه تا گهکوین؟
اصلا استلار پتانسیل هزاران برابر شدن رو داره؟ توی این دو سه روز که ده درصد ریخت!
توقع داری دو سه هزار برابر بشه .بعد تحمل ریزش ده درصدی نداری . تو دوتا تاپیک این سوال رو گذاشتی . یعنی آدم صبوری نیستی . اینطوری که من میبینم میتونی کل پولی که گذاشتی رو از دست بدی .به نظرم اول آموزش رو شروع کن .

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
توقع داری دو سه هزار برابر بشه .بعد تحمل ریزش ده درصدی نداری . تو دوتا تاپیک این سوال رو گذاشتی . یعنی آدم صبوری نیستی . اینطوری که من میبینم میتونی کل پولی که گذاشتی رو از دست بدی .به نظرم اول آموزش رو شروع کن .
مومن اینو که جهت ترید نخریدم. اینو بابت انجام کاری برام فرستادند. میگم نقدش کنم یا نگهش دارم!

Captive

لایک‌ها
16,664

Captive

لایک‌ها
16,664
یه چیزی میگم شاید به مذاق خیلی ها خوش نیاد، که البته از همینجا ازشون عذرخواهی میکنم، ببینید عزیزان:

آمریکا با بایدن = رو به افول

رو به افول رفتن آمریکا = تضعیف دلار

تضعیف دلار = تقویت کریپتو = بیت کوین

تقویت بیت کوین =
130fs358763.gif

نکته ی آموزشی: وقتی ما میگیم دلار تضعیف میشه به این معنا نیست که تتر بی ارزش میشه یا مثلا ارزش تتر به صفر میل میکنه :D منظور ارزش دلار در مقابل جفت ارزهای مهم دنیا هست، مثل یورو،ین ژاپن، یوان چین و...

قدرت آمریکا به طور موقت به کامالا هریس واگذار شد.

جو بایدن قرار است امروز برای انجام معاینات پزشکی به بیمارستان منتقل شود به طور موقت قدرت را به معاون خود واگذار کرد.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
قدرت آمریکا به طور موقت به کامالا هریس واگذار شد.

جو بایدن قرار است امروز برای انجام معاینات پزشکی به بیمارستان منتقل شود به طور موقت قدرت را به معاون خود واگذار کرد.
plan.jpg

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ارز ملی منظورتون هست یا خالق / سازنده ی اون کوین چینی باشه؟

اگه مورد دوم هست آره میشه:

لایت کوین
نئو
ایاس ( احتمالا )
ترون
و خیلی کوین های دیگه چینی هستند.
مورد دوم بود
سایتی نیست ک لیست بده ایا ?
ممنون

Maans

Registered User
لایک‌ها
179
این قیمت تو این دوره تقریبا ممکن نیست چون حجم بازار هنوز برای این قیمتا کمه ولی اگر بتونه خودشو حفظ کنه ممکنه تا هاوینگ 2024 یا 2028 این اتفاق بیفته .البته اینو بگم اصولا هر هاوینگ انقلابی جدید و پیشرفتی جدید و کوینهای قویتر و جدید رو اصولا مشاهده میکنیم . کوینایی بودن که 2017 چ مانورهایی میدادن و امسال واقعا حرفی برای گفتن نداشتن لیسک یا استراتیس یا برخی دیگه مشابه اینا .
ناگفته نمونه اگر نظرهای قدیمی رو راجع به داجکوین ببینید تو وبلاگا و سایتا اگر پیدا کنید اصولا همشون تاکید کردن که داجکوین به یه سنت هم نمیرسه چه برسه به 1 دلار ولی بعد از 7 سال طلسم شکسته شد.
برا همین باید رو شت کوینا تو دراز مدت ریسک سبک بکنید و فراموشش کنید برا چندین سال .تکنولوژی ارزهای دیجیتال در ال پیشرفت و رشده و رقابت سنگین هر روز ایدهای جدید کوینهای جدید و قوی مشخص نیست چی میشه 4 سال دیگه .
نظر شخصی من اینه تو دو ماه اخر بازار هسیم تقریبا و بعد میریم برا زمستان ارزهای دیجیتال و اگر ریزش باز اتفاق بیفته به هیچ کوینی رحم نمیکنه و همونطور که تو صعود قیمتهای باور نکردنی رو میبینیم تو ریزش هم قیمتهای باور نکردنی رو خواهیم دید
برای خرید pitbull هر کاری میکنم تو پنکک سواپ پیدا نمیکنه؟

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
برای خرید pitbull هر کاری میکنم تو پنکک سواپ پیدا نمیکنه؟
باید دستی اد کنی
0xA57ac35CE91Ee92CaEfAA8dc04140C8e232c2E50

Captive

لایک‌ها
16,664
مورد دوم بود
سایتی نیست ک لیست بده ایا ?
ممنون

لیستش که باید باشه ولی سرچ کردم متاسفانه ندیدم مورد خاصی رو، خودم به مرور زمان و بررسی کوین ها متوجه شدم که خالق و یا سازنده ی کوین چینی هست

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
‏اگه پیاده‌روی یا رانندگی زیاد می‌کنین اپ The Coin رو نصب کنین و اکانت پرو رو بگیرین براش. تو مسیر ماین می‌کنه و به یه حدی که برسه به جاش بهتون XYO می‌ده که تو هفته‌ی گذشته قیمتش چند برابر شده.

20211120_003437.jpg

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

Captive

لایک‌ها
16,664
‏اگه پیاده‌روی یا رانندگی زیاد می‌کنین اپ The Coin رو نصب کنین و اکانت پرو رو بگیرین براش. تو مسیر ماین می‌کنه و به یه حدی که برسه به جاش بهتون XYO می‌ده که تو هفته‌ی گذشته قیمتش چند برابر شده.

مشاهده پیوست 1269897

سلام

به گوشی آسیب میزنه ها نمیزنه؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
شرکت توی این ایردراپ ها ارزش داره؟ حالا درسته که هزینه ای پرداخت نمیکنیم ولی وقتمون هدر میره
چون ظاهرا کارهای زیادی باید انجام بدیم.

Captive

لایک‌ها
16,664
شرکت توی این ایردراپ ها ارزش داره؟ حالا درسته که هزینه ای پرداخت نمیکنیم ولی وقتمون هدر میره
چون ظاهرا کارهای زیادی باید انجام بدیم.

یه سری ایردراپ ها هستند مثلا میگن لایک کنید، فالو کنید 4 تا رفیق رو هم تگ کنید شاید مثلا 10$ برنده بشید، این مدل ایردراپ ها معمولا فایده ای نداره!!

یه سری ایردراپ هم هست که به خاطر تراکنشی که افراد انجام دادن به صورت رایگان بهشون تعلق میگیره که اگر شانس خوبی داشته باشی میتونه تا 1000 دلار هم حتی سوددهی داشته باشه واستون.

بالا