Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
تا اتریوم یک کندل روزانه بالای 10%+ نزنه دل ما آروم نمیگیگیگیره
تاریخ لانچش فکر میکنم یکی دو ماه دیگه باشهبله هنوز لانچ نشده
سلامسلام
صرافی mexc احراز هویت میخواد؟
Dear Valued KuCoin User,خوب یه بهونه آآوردن.
Thank you so much for your kind patience.
As for your issue, since our system checked there are so many withdrawals to this address which triggered our risk control system, kindly wait with patience, and this will be released automatically after 48 hours.
Please do let me know if I can assist further.
Kind regards,
KuCoin Customer Care and Support Team
نمییفهمم واقعا :and this will be released automatically after 48 hours
چیو میخاد رلیز کنه!
pffffffبه والت خودت زدی یا والت شخص دیگه ای؟
وقتی چند تا اکانت به یک والت خاص برداشت بزنن اینطوری میشه.
pffffff
منظورش از این چیه به نظرت : and this will be released automatically after 48 hours ؟ this میشه تتر ها. ریلیزد میشه واریز یا دوباره پس میزنن؟ ریپلای کردم منتظرم میمون جواب بده.
آره میفمم . میگم مسخرست. عملا داره میگه گروگان گرفتیم پولاتو تا 48 ساعت بگذره.
این risk control system دقیق یه جا توضیح نمیدن که نریم سمتشون.
سلام به coinex
قرمز شد وحشتناکهفتگی خوب کلوز نکرد متاسفانه.
کانال های تلگرامی میگن داریم وارد بر مشیم . سرازیری اولشیم.بازی تمام شد، برید خونه هاتون
کانال های تلگرامی میگن داریم وارد بر مشیم . سرازیری اولشیم.
یوتیوبرا هم دارن حرفاشون رو عوض میکنند کم کم.
ولیییی. این طوری تموم بشه خیلی بده. شاید ملت کشیدن بیرون برایی خرید هدیه کریسمس و بلک فرایدی.
سلام
بهترین کیف پول برای ما ایرانی ها که خطر تحریم نداشته باشه و با ارزهای زیادی کار کنه چیه؟
@Captive
آقا نظرت در مورد کیک چیه ؟ حدودا 70 درصد سود stake داره که وسوسه کننده س. فکر کنم 16 هزار دلارش ماهی حدودا هزار دلار سود میده . در مورد نوسانات قیمتش هم من این چند ماه چک میکردم تقریبا با روال بازار پیش میره و پامپ و دامپ عجیب غریبی نداشته. ریسک به ریواردش معقول هست یه بیست سی هزار تا بخرم استیک کنم ؟
وضعت خوب ها بیست سی هزار کیک میخوایی بخری@Captive
آقا نظرت در مورد کیک چیه ؟ حدودا 70 درصد سود stake داره که وسوسه کننده س. فکر کنم 16 هزار دلارش ماهی حدودا هزار دلار سود میده . در مورد نوسانات قیمتش هم من این چند ماه چک میکردم تقریبا با روال بازار پیش میره و پامپ و دامپ عجیب غریبی نداشته. ریسک به ریواردش معقول هست یه بیست سی هزار تا بخرم استیک کنم ؟