kyle
مدیر بازنشسته
نظرت اینه فعلا اتروم هولد کنیم؟اتریوم
نمیشه دونگ ندیم وولی اشتراک بدی؟من یه دو سه سالی دارم، دونگتو بده بزارم استفاده کنی
باهم تکنیکال بزنیم
نظرت اینه فعلا اتروم هولد کنیم؟اتریوم
نمیشه دونگ ندیم وولی اشتراک بدی؟من یه دو سه سالی دارم، دونگتو بده بزارم استفاده کنی
نظرت اینه فعلا اتروم هولد کنیم؟
داریماگر قصد نوسان گیری دارید نه به هیچ وجه نفروشید، اگر پول لازم هستید مقداری بفروشید، اگر پول لازم نیستید نه دستش نزنید
البته به اینم بستگی داره که آیا فقط اتریوم دارید یا کوین هایِ دیگه ای رو هم نگهداری میکنید، باید همه کوین ها بررسی بشه بعد تصمیم گیری کنید.
داریم
فقط اتریوم نداریم
تو همون تاپنج بذارم باشه
البته نخریدم باید همین روزا بخرم ...
metaheroچندتا کوین متاورس آینده دار میتونید معرفی کنیدممنون
در 14 ژانویه تکلیف دادگاه ریپل مشخص میشه و خبری که از دادگاه بیرون بیاد یا مثبت یا منفی می تونه ریزش یا جهش بزرگی رو برای کل مارکت کریپتو رقم بزنه چون این خبر تنها به ریپل مربوط نمیشه به نظرم و اگر ریپل برنده بشه مهر تاییدی بر کل کریپتو هست از طرف sec
وزیر بهداشت آلمان، اسپان:
وضعیت ویروس کرونا در حال حاضر وخیم تر از هر زمان دیگری در تاریخ همه گیری است.
موج کنونی شیوع ویروس به تمام آلمان گسترش خواهد یافت.
رهبران دولت آلمان هفته آینده تشکیل جلسه میدهند.
کاهش تماس فرد با فرد در آلمان باید افزایش یابد.
نظرت راجبه بازار چی هستش چطور میبینید هفته های اتی رویک نکته برای وقتی بازار کاهشی/ریزشی میشه:
معمولا کوین هایی که تو بازار صعودی به صورت لاک پشتی حرکت میکنند در ریزش هم کاهش کمتری دارن ( نسبت به کوین هایی که شارپی بالا رفتند ).
حالا فرض کنید مثلا لایت کوین دارید و همیشه میگید ای کاش به جای لایت کوین مثلا آلیس داشتم، خب وقتی بازار کاهشی میشه لایت کوین 20% ریزش میکنه و آلیس 40%، در این نقطه اگر به ادامه ی بولران اعتقاد دارید میتونید با مدیریت سرمایه لایت رو به آلیس تبدیل کنید و سود بیشتری بگیرید.
پ.ن: این 2 کوین رو مثال زدم.
نظرت راجبه بازار چی هستش چطور میبینید هفته های اتی رو
این ریزش هم گویا بخاطر خبر سویه جدید کرونا بودش که بازارهای بورس رو هم منفی کردش