• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
عملا باید با مطالعه نقشه راهشون تشخیص بدی که ارزشمند میشن یا نه، حالا با شناخت پروژه،عملکرد و برنامه هاشون اینکه اصلا شدنی هست و ...
این مطالعه و دسترسی به اخبار جهت شناسایی عرضه های اولیه مناسب یا ارزهای آینده دار از چه منابعی انجام میشه؟

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
اینم لیست جدید از پلتفرم هایی که احتمال ایردراپ بالایی دارن
FEYivVpakAIbIsf.png
zksync خیلی مستعد هست حتما سعی کنید ازش استفاده کنید
اخیرا 50 میلیون دلار سرمایه جذب کردن که آدم رو یاد dydx میندازه که بعد از جذب سرمایه یه ایردراپ بزرگم داد
اگه به هر دلیل نمیخوایید یا نمیتونید هزینه بابت فی اتریوم بدید از تست نتش استفاده کنید شاید اونجا هم شانسی باشه
اینم آموزشش

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوستان در صورت تمایل میتوانند در نظرسنجی تاپیک شرکت کنند.

Captive

لایک‌ها
16,664
سقف قیمتی دش دسامبر 2017 ==> 1600 دلار

سقف قیمتی اتر اوایل 2018===> حدودا 1400 دلار

قیمت فعلی دش: 186 دلار

اتریوم: 4170 دلار 🧐

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
دوستان در صورت تمایل میتوانند در نظرسنجی تاپیک شرکت کنند.

درود,به نظرتون سوال یکم کلی نیست ؟ اگر منظور جنبه ارزش سرمایه گذاری تو این بازار باشه,نظر هر کسی نسبت به گذشته کریپتو 100 درصد مثبت هست : ) کدوم بازار میتونست بازدهی ده سال یا حتی پنج سال گذشته کریپتو رو داشته باشه؟ مهم حال و اینده بازار هست . به نظرم سوال باید یکم دقیق تر و مشخص تر می بود . مثلا نظرسنجی در مورد بازدهی بازار تا یک سال آینده,تا پنج سال یا تا ده سال آینده.

من کلا از پرایوس کوین ها یه مقدار میترسم . سازمان مالیاتی امریکا همین الان هم برای شکستن کد پرایوس کوین ها 600 هزار دلار جایزه گذاشته .

به نظرم احتمال غیرقانونی شدن معاملاتشون زیاد باشه که میتونه باعث ریزششون بشه .

خود بنیان گذارانشون هم به نظر من آدم های خیلی قابل اعتمادی نیستن . بنیان گذار مونرو چند ماه پیش توسط امریکا بخاطر کلاهبرداری از کارمند خودش دستگیر شد.

حالا که چونه م یکم گرم شد ,یه نکته تا حدی مرتبط در مورد نظرسنجی هم بگم,من ورود دولت ها به بازار کریپتو (مالیات گذاری, ورود بیتکوین به بورس و..) رو خیلی برای کریپتو اتفاق مثبتی در بلند مدت نمیدونم .

Captive

لایک‌ها
16,664
درود,به نظرتون سوال یکم کلی نیست ؟ اگر منظور جنبه ارزش سرمایه گذاری تو این بازار باشه,نظر هر کسی نسبت به گذشته کریپتو 100 درصد مثبت هست : ) کدوم بازار میتونست بازدهی ده سال یا حتی پنج سال گذشته کریپتو رو داشته باشه؟ مهم حال و اینده بازار هست . به نظرم سوال باید یکم دقیق تر و مشخص تر می بود . مثلا نظرسنجی در مورد بازدهی بازار تا یک سال آینده,تا پنج سال یا تا ده سال آینده.

منظورم کلیت این بازار بود نه صرفا سودی که ما گرفتیم یا میتونیم بگیریم، مثال میزنم :D فرض کنید شما و دوستانتون برنامه سفر می ریزید و 10 میلیون هم هزینه میکنید، شاید در نگاه اون شخصی که همراه شما نیامده 10 میلیون هزینه کردن برای هر شخص کار درست و منطقی نباشه ولی شما هزینه کردید، لذت بردید، تجربه کسب کردید و در پایان از هزینه ای که کردید هم راضی هستید.

به نظر من کریپتو با تمام مشکلات و سختی هایی که داره بازار بسیار جذاب و پر رمز و رازی هست که شما ثانیه به ثانیه ای که میگذره یه چیز جدید یاد میگیرید، 2 ماه پیش شاید کسی در مورد متاورس صحبت نمیکرد، 2 سال پیش شاید کمتر کسی در مورد دیفای صحبت میکرد ولی امروز....

به شخصِ فقط به خاطر بازدهی که کریپتو داره بهش علاقمند نشدم و امیدوارم روز به روز پیشرفت کنه و به اون اهداف اصلی هم که داره برسه.

من کلا از پرایوس کوین ها یه مقدار میترسم . سازمان مالیاتی امریکا همین الان هم برای شکستن کد پرایوس کوین ها 600 هزار دلار جایزه گذاشته .

دش آنچنان هم پرایوسی کوین نیست ( به صورت پیش فرض ) ولی دیگه بدتر از مونرو نبود که، همچنان پابرجاست :دی

Maans

Registered User
لایک‌ها
179
دوستان یه شت کوین هست به نام پیت بول pitbull من خودم یه مقدار هولد دارم گفتم پیشنهاد بدم به نظرم یه مقدار هولد کنید تو تراست والت ضرر نداره توضیحات:

این ارز حدود 100000 تریلیون تعدادشه که همون اول نصفشو سوزونده یعنی 50000 تریلیونشو سوزونده همون اوایل و 2 درصد از کارمزد تراکنشها بین هولدرها تقسیم میشه یعنی ما بابت اینکه اینو تو والت دارید هر چند ثانیه یه مقدار به موجودیتون افزوده میشه و 2 درصد از کارمزد هم سوزونده میشه حدودا یعنی دقیقه ای حدود 5 تا 8 میلیارد توکن پیت بول در حال سوزوندن هست اوتومات جوری که حساب کردم خودم .(البته تعداد توکنها که حسابی کم شد خوب مقدار خرید فروش کمتر میه و توکن سوزی هم تعدادش کمتر میشه رو همون روال و جالبه.
شبکه غیر متمرکز است بر پایه بایننس اسمارت چین .هولدراش هر روز بیشتر میشن الان بالای 300 هزار هولدر داره . بزرگترین هولدر هم کمتر از 1.5 درصد از توکنها رو داره یعنی جامعه محور هست و دست شخصی نصف کوینا انبار نشده مثل خیلی از کوینای دیگه .

تو چند تا از صرافیا مثل هات بیت و پنکیک و چند تا دیگه قابل خریدن هست الان 1 میلیاردش حدود 5 دلار قیمت داره . خریدنش به مقدار هر چند کم و نگهداشتنش نباید بد باشه شت کوینه خوبیه و طرح خوبی داره و ارزش هولد داره البته تو همین سه ماه 40 برابر شده حدودا .

اضافه کنم من 25000 تومن داج کوین از 2014 داشتم که اونموقع هم داجکوین یه ارز در حد شوخی بود و الانم برنامه ای پشتش نیست و یه ارز جامعه محور حساب میشه یعنی اگر مورد استقبال عمومی قرار بگیره میدرخشه وگرنه صفر میشه و یه دفعه بک اپی پیدا کردم که این 25000 تومن تبدیل به حدود 400 میلیون تومن شده بود .

به نظرم پیت بول میتونه در صورت اینکه همینجور پیش بره رو همین ریل شاید تو همین چندین سال اونم حسابی بدرخشه طرحش از شت کوینای دیگه هم جالبتر و مشتری پسندتر هست خصوصا طر سود دهی و توکن سوزیش به صورت اتومات مورد استقبال قرارگرفته تا به اینجا .
قیمت 0.000000006$
نظرتون در مورد توکن فگ چیه ؟
الان سیستمش تقریبا مشابه همین پیتبل هست البته فکر کنم اون 1درصد کمیسیون میده
ولی چند وقته تکونی نخورده و همش منفی میشه

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
دلیل ریزش این چند روز چیه؟ نتونستم دلیل خاصی پیدا کنم...

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
سلام دوستان
من توی کریپتو یه مقدار تازه کارم، بعضیا صحبت از 1 سنت شدن شیبا میکنند، یه حساب کتاب ساده مشخص میشه که اگه شیبا یک سنت بشه مارکت کپش 3 برابر کل مارکت کریپتو میشه که اصلاً منطقی نیست، به نظرتون این مدل حساب کردن درباره آینده ی یک ارز و نهایت رشدی که میتونه داشته باشه صحیحه؟

Captive

لایک‌ها
16,664
دلیل ریزش این چند روز چیه؟ نتونستم دلیل خاصی پیدا کنم...
به نظر من زمانی میتونیم بگیم ریزش اتفاق افتاده که حداقل 30-40% قیمت افت کنه و نه 15%.

بیشترین دلیلی که میتونه این اصلاح قیمتی داشته باشه خبر نهایی‌شدن قانون دریافت مالیات از ارزهای دیجیتال در آمریکا هست که به نظر من به هیچ وجه نمیتونه خبر بدی باشه، چون چین به اون بزرگی بیت کوین رو بــَن کرد و دیدیم که چه بلایی سر بیت کوین آمد :D گرفتن مالیات تنها در مقابل اون خبر که اهمیتی نداره اصلا.

مورد بعد اینکه:

اگر قرار باشه بیت کوین 100 هزار دلاری یا مثلا 200 هزار دلاری رو شاهد باشیم قطعا در این راه چندین اصلاح قیمتی خواهیم داشت از 10% کاهش تا 30%، اینجوری نیست که سیخکی بره بالا.

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام دوستان
من توی کریپتو یه مقدار تازه کارم، بعضیا صحبت از 1 سنت شدن شیبا میکنند، یه حساب کتاب ساده مشخص میشه که اگه شیبا یک سنت بشه مارکت کپش 3 برابر کل مارکت کریپتو میشه که اصلاً منطقی نیست، به نظرتون این مدل حساب کردن درباره آینده ی یک ارز و نهایت رشدی که میتونه داشته باشه صحیحه؟

سلام

به طور کلی در بازار کریپتو هر اتفاقی ممکنه رخ بده، شیبای 1 سنتی، اتریوم 20 هزار دلاری یا بیت کوین 2 هزار دلاری اما در نظر داشته باشید اگر قرار باشه شیبا به 1 سنت برسه باید چیزی حدود 300 برابر بشه، هر چند تا همینجا هم به نظر من فراتر از انتظار ظاهر شده.

حالا در این راه به طور قطع سرمایه گذار های قبلی که سود خوبی نصیبشون شده تماشاگر نیستند و قطعا اقدام به فروش میکنند که باعث اصلاح و ریزش قیمت شیبا میشه، مگر اینکه تبلیغات و فومو در این توکن به قدری زیاد بشه که حتی با Sell off هم اتفاق بدی رو مشاهده نکنیم.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
نظرتون در مورد توکن فگ چیه ؟
الان سیستمش تقریبا مشابه همین پیتبل هست البته فکر کنم اون 1درصد کمیسیون میده
ولی چند وقته تکونی نخورده و همش منفی میشه
بد نیست ولی خوب اصلا در حد اون نیست و هولدراش هم خیلی کمتر هستند .تیم فعال پیت بول رو نداره .
safemoon سیف مون هم خیلی قدره تو شتکوینا دیدم بیشترین هولدرا رو داره غیر متمرکزه بر پایه بایننس و 5 درصد میده به هولدرا و توکن سوزیش دستی هست و لحظه ای همونم در حال کسر یا سوزوندن توکن هم هست . تعدادش خیلی کمتره حدودا 580 تریلیون هست که در حال کم شدن هست به خاطر سوزوندن . یه قانون داره برا هولدراش اگر بخوان بفروشن باید 10 درصد کارمزد بدن بابت فروش که هولدرا تشویق بشن نگهداری کنند و کمتر ترید کنند و با برنامه ای ک داره حباب کمتری ایجاد بشه هولدرا ضرر زیاد نکنند یه وقت و با توکن سوزی دستی از ضرر زیاد هولدرا جلوگیری میکنه که مزیت بزرگی هست به قول خودشون الان تو این ریزش بازار این شت کوین ریزش خاصی نداشته و سبزه. قیمت0.000003 است الان 3 میلیون هولدر داره که تا جایی که دیدم بین شت کوینا تو هولدر حرف اول رو میزنه و واقعا ارزش دراز مدت رو داره .
نظر من اینه یه پله خرید بزنید بعد تا یه سال دیگه اضافه کنید و یا اگر بیتکوین رشد کرد و التسیزن قوی اتفاق افتاد همه رو بفروشید و این دو شت کوینی که گفتم رو تو ریزش بعد از چندین ماه ورود مجدد کنید برای هولد دراز مدت .
چون اگر بازار ریزشی بشه شت کوینا حسابی میریزن و بعد لذت خرید دارن برای اینده البته در حد سرمایه گذاری کم و معقول اگر بخواد بشه همون کم جوابه نشدم که مهم نیست خوب.

Last edited:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام دوستان
این قیمت تو این دوره تقریبا ممکن نیست چون حجم بازار هنوز برای این قیمتا کمه ولی اگر بتونه خودشو حفظ کنه ممکنه تا هاوینگ 2024 یا 2028 این اتفاق بیفته .البته اینو بگم اصولا هر هاوینگ انقلابی جدید و پیشرفتی جدید و کوینهای قویتر و جدید رو اصولا مشاهده میکنیم . کوینایی بودن که 2017 چ مانورهایی میدادن و امسال واقعا حرفی برای گفتن نداشتن لیسک یا استراتیس یا برخی دیگه مشابه اینا .
ناگفته نمونه اگر نظرهای قدیمی رو راجع به داجکوین ببینید تو وبلاگا و سایتا اگر پیدا کنید اصولا همشون تاکید کردن که داجکوین به یه سنت هم نمیرسه چه برسه به 1 دلار ولی بعد از 7 سال طلسم شکسته شد.
برا همین باید رو شت کوینا تو دراز مدت ریسک سبک بکنید و فراموشش کنید برا چندین سال .تکنولوژی ارزهای دیجیتال در ال پیشرفت و رشده و رقابت سنگین هر روز ایدهای جدید کوینهای جدید و قوی مشخص نیست چی میشه 4 سال دیگه .
نظر شخصی من اینه تو دو ماه اخر بازار هسیم تقریبا و بعد میریم برا زمستان ارزهای دیجیتال و اگر ریزش باز اتفاق بیفته به هیچ کوینی رحم نمیکنه و همونطور که تو صعود قیمتهای باور نکردنی رو میبینیم تو ریزش هم قیمتهای باور نکردنی رو خواهیم دید

Captive

لایک‌ها
16,664
چه کارایی؟:دی

کارهایِ خوب، خیلی خوب :دی

من فقط اتر دارم

البته تک کوین بودن که اشتباه هست به نظر من ولی اگر سرمایه زیادی وارد کریپتو نکردید مشکلی نیست چون کوین خیلی خوبی رو انتخاب کردید و جای نگرانی نیست به اون صورت :دی

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام
دوستان لطف میکنید لینک توئیتری جایی که لیست ایردراپ های تراکنشی رو گذاشتن برام بفرستید ؟
بالا