دوستان در صورت تمایل میتوانند در نظرسنجی تاپیک شرکت کنند.
درود,به نظرتون سوال یکم کلی نیست ؟ اگر منظور جنبه ارزش سرمایه گذاری تو این بازار باشه,نظر هر کسی نسبت به گذشته کریپتو 100 درصد مثبت هست : ) کدوم بازار میتونست بازدهی ده سال یا حتی پنج سال گذشته کریپتو رو داشته باشه؟ مهم حال و اینده بازار هست . به نظرم سوال باید یکم دقیق تر و مشخص تر می بود . مثلا نظرسنجی در مورد بازدهی بازار تا یک سال آینده,تا پنج سال یا تا ده سال آینده.
من کلا از پرایوس کوین ها یه مقدار میترسم . سازمان مالیاتی امریکا همین الان هم برای شکستن کد پرایوس کوین ها 600 هزار دلار جایزه گذاشته .
The IRS is now offering cash to anyone who can “reliably produce useful results on a variety of real-world CI cryptocurrency investigations involving Monero and/or Lightning.”
www.forbes.com
به نظرم احتمال غیرقانونی شدن معاملاتشون زیاد باشه که میتونه باعث ریزششون بشه .
خود بنیان گذارانشون هم به نظر من آدم های خیلی قابل اعتمادی نیستن . بنیان گذار مونرو چند ماه پیش توسط امریکا بخاطر کلاهبرداری از کارمند خودش دستگیر شد.
حالا که چونه م یکم گرم شد ,یه نکته تا حدی مرتبط در مورد نظرسنجی هم بگم,من ورود دولت ها به بازار کریپتو (مالیات گذاری, ورود بیتکوین به بورس و..) رو خیلی برای کریپتو اتفاق مثبتی در بلند مدت نمیدونم .