sobab
Registered User
- نوشتهها
- 343
- لایکها
- 427
6 ماه پیش روی شبکه Bsc زدم ولی هیچی بهم نداده
روی ویندوز شبیه ساز نصب کردم و برای وی پی ا*ن هم از پروتن استفاده میکنم. برای من هم اوایلش خیلی گیر داشت و لود نمیشد ولی به مرور خوب شد الان با یه اشاره اردر ثبت میشه.چطوری استفاده میکنی؟ ! اینقدر سرور هاش شلوغه بالا نمیاد صفحه رفرش نمیکنه با چند ای پی مختلف تست کردم
فیلتر کردن درسته
منم رو سه تا شبکه زدم هیچی ندادن6 ماه پیش روی شبکه Bsc زدم ولی هیچی بهم نداده
درود دوست عزیز ممنون از توضیحات کاملدوستان یه شت کوین هست به نام پیت بول pitbull من خودم یه مقدار هولد دارم گفتم پیشنهاد بدم به نظرم یه مقدار هولد کنید تو تراست والت ضرر نداره توضیحات:
این ارز حدود 100000 تریلیون تعدادشه که همون اول نصفشو سوزونده یعنی 50000 تریلیونشو سوزونده همون اوایل و 2 درصد از کارمزد تراکنشها بین هولدرها تقسیم میشه یعنی ما بابت اینکه اینو تو والت دارید هر چند ثانیه یه مقدار به موجودیتون افزوده میشه و 2 درصد از کارمزد هم سوزونده میشه حدودا یعنی دقیقه ای حدود 5 تا 8 میلیارد توکن پیت بول در حال سوزوندن هست اوتومات جوری که حساب کردم خودم .(البته تعداد توکنها که حسابی کم شد خوب مقدار خرید فروش کمتر میه و توکن سوزی هم تعدادش کمتر میشه رو همون روال و جالبه.
شبکه غیر متمرکز است بر پایه بایننس اسمارت چین .هولدراش هر روز بیشتر میشن الان بالای 300 هزار هولدر داره . بزرگترین هولدر هم کمتر از 1.5 درصد از توکنها رو داره یعنی جامعه محور هست و دست شخصی نصف کوینا انبار نشده مثل خیلی از کوینای دیگه .
تو چند تا از صرافیا مثل هات بیت و پنکیک و چند تا دیگه قابل خریدن هست الان 1 میلیاردش حدود 5 دلار قیمت داره . خریدنش به مقدار هر چند کم و نگهداشتنش نباید بد باشه شت کوینه خوبیه و طرح خوبی داره و ارزش هولد داره البته تو همین سه ماه 40 برابر شده حدودا .
اضافه کنم من 25000 تومن داج کوین از 2014 داشتم که اونموقع هم داجکوین یه ارز در حد شوخی بود و الانم برنامه ای پشتش نیست و یه ارز جامعه محور حساب میشه یعنی اگر مورد استقبال عمومی قرار بگیره میدرخشه وگرنه صفر میشه و یه دفعه بک اپی پیدا کردم که این 25000 تومن تبدیل به حدود 400 میلیون تومن شده بود .
به نظرم پیت بول میتونه در صورت اینکه همینجور پیش بره رو همین ریل شاید تو همین چندین سال اونم حسابی بدرخشه طرحش از شت کوینای دیگه هم جالبتر و مشتری پسندتر هست خصوصا طر سود دهی و توکن سوزیش به صورت اتومات مورد استقبال قرارگرفته تا به اینجا .
قیمت 0.000000006$
سلامدوستان یه شت کوین هست به نام پیت بول pitbull من خودم یه مقدار هولد دارم گفتم پیشنهاد بدم به نظرم یه مقدار هولد کنید تو تراست والت ضرر نداره توضیحات:
این ارز حدود 100000 تریلیون تعدادشه که همون اول نصفشو سوزونده یعنی 50000 تریلیونشو سوزونده همون اوایل و 2 درصد از کارمزد تراکنشها بین هولدرها تقسیم میشه یعنی ما بابت اینکه اینو تو والت دارید هر چند ثانیه یه مقدار به موجودیتون افزوده میشه و 2 درصد از کارمزد هم سوزونده میشه حدودا یعنی دقیقه ای حدود 5 تا 8 میلیارد توکن پیت بول در حال سوزوندن هست اوتومات جوری که حساب کردم خودم .(البته تعداد توکنها که حسابی کم شد خوب مقدار خرید فروش کمتر میه و توکن سوزی هم تعدادش کمتر میشه رو همون روال و جالبه.
شبکه غیر متمرکز است بر پایه بایننس اسمارت چین .هولدراش هر روز بیشتر میشن الان بالای 300 هزار هولدر داره . بزرگترین هولدر هم کمتر از 1.5 درصد از توکنها رو داره یعنی جامعه محور هست و دست شخصی نصف کوینا انبار نشده مثل خیلی از کوینای دیگه .
تو چند تا از صرافیا مثل هات بیت و پنکیک و چند تا دیگه قابل خریدن هست الان 1 میلیاردش حدود 5 دلار قیمت داره . خریدنش به مقدار هر چند کم و نگهداشتنش نباید بد باشه شت کوینه خوبیه و طرح خوبی داره و ارزش هولد داره البته تو همین سه ماه 40 برابر شده حدودا .
اضافه کنم من 25000 تومن داج کوین از 2014 داشتم که اونموقع هم داجکوین یه ارز در حد شوخی بود و الانم برنامه ای پشتش نیست و یه ارز جامعه محور حساب میشه یعنی اگر مورد استقبال عمومی قرار بگیره میدرخشه وگرنه صفر میشه و یه دفعه بک اپی پیدا کردم که این 25000 تومن تبدیل به حدود 400 میلیون تومن شده بود .
به نظرم پیت بول میتونه در صورت اینکه همینجور پیش بره رو همین ریل شاید تو همین چندین سال اونم حسابی بدرخشه طرحش از شت کوینای دیگه هم جالبتر و مشتری پسندتر هست خصوصا طر سود دهی و توکن سوزیش به صورت اتومات مورد استقبال قرارگرفته تا به اینجا .
قیمت 0.000000006$
درود مخلص بوی خون هر جا که باشه من اونجامچند روز پیش تو فکرتون بودم، گفتم خدا چی شده مدتی هست دیگه پست نمیذاره جناب سعید خان
درود مخلص بوی خون هر جا که باشه من اونجام
منظترم moonember تمام شه همتون رو ببینم.
دوستان یه شت کوین هست به نام پیت بول pitbull من خودم یه مقدار هولد دارم گفتم پیشنهاد بدم به نظرم یه مقدار هولد کنید تو تراست والت ضرر نداره توضیحات:
قیمت 0.000000006$
این خدمت جواد خانعشقم لینکش رو توی CMC هم بده
سلام
ممنون بخاطر معرفی من توی تراست ولت میخواهم bnb تعویض انجام بدم به pitbull با pancakeswapاما فرق نمیکنه چقدر بخوام مقدار bnb را کاهش بدم حتی تا مقدار ناچیز یا یک ارز دیگه را تعویض کنم و فی کافی در تراست ولت داشته باشم اما هر دفعه این خطا را میدهد
The transaction cannot succeed due to error: cannot estimate gas; transaction may fail or may require manual gas limit.
این gas چی هست ؟ اصولا که فی باید با bnb پرداخت بشود
ممنون راهنمایی بفرمایید
من از mexc مقدارش ازش خریدممنم خودم از 2017 که تو اتر دلتا ضرر کردم دیگه زیاد با صرافیای غیر متمرکز کار نکردم ولی این پیغامو من گاهی مواجه شدم که دوباره امتحان کردم و قبول کرده دوستان میگفتن زمانی استخر خالی باشه این پیغامو میده که باید مثلا 1 دیقه بعد تست کنید کارمزد ناچیزه نهایت 70 سنت با بایننس اسمار چین هست خریدش یعنی bsc .
البته تو صرافی هات بیت و مکسی هم معامله میشه و حجمشم تو اونا بالاست و مشکلی نیست برا خرید.