• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
دوستان این پیام چند روزه پیش برام اومده چیکار کنم؟فکر کنم وریفای میخواد. یه سئوال کله پولمو تو بایننس میخوام بفرستم صرافیه ایرانی و بفروشم.اول تو صرافی باید ثبت کنم مقدار فروشمو بعد پولو بفرستم تو صرافی یا اول باید پولو بفرستم تویه صرافی بعد فروشمو ثبت کنم؟
Your account privileges are restricted to “withdrawals only”. To restore full access to eligible products & services in your Binance account, please complete our new and improved KYC-process to verify your account immediately.

Thank you for your cooperation and support,

Your Binance team

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوستان این پیام چند روزه پیش برام اومده چیکار کنم؟
Your account privileges are restricted to “withdrawals only”. To restore full access to eligible products & services in your Binance account, please complete our new and improved KYC-process to verify your account immediately.

Thank you for your cooperation and support,

Your Binance team

سلام

حسابتون محدود شده و فقط میتونید برداشت کنید مگر اینکه وریفای رو کامل کنید.

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
سلام

حسابتون محدود شده و فقط میتونید برداشت کنید مگر اینکه وریفای رو کامل کنید.
سلام ممنون. خب الان میخوام کله تتر هامو توی بایینس منتقل کنم تویه صرافی ایرانی کارت ونقدش کنم.حالا اول مقدار فروشمو تو صرافی ثبت کنم بعد تتر هارو براش بفرستم یا اول بفرستم بعد تو صرافی فروشمو ثبت کنم؟برایه حدودا 50 تتر یه تتر کارمزد بر میداره منتقلش کنم به صرافی درسته؟

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام ممنون. خب الان میخوام کله تتر هامو توی بایینس منتقل کنم تویه صرافی ایرانی کارت ونقدش کنم.حالا اول مقدار فروشمو تو صرافی ثبت کنم بعد تتر هارو براش بفرستم یا اول بفرستم بعد تو صرافی فروشمو ثبت کنم؟برایه حدودا 50 تتر یه تتر کارمزد بر میداره منتقلش کنم به صرافی درسته؟

حسابتون وریفای بوده یا نه کلا وریفای نبودید؟

به هر سایتی که بخواهید بفروشید، روال کار معمولا اینطوری هست که ثبت سفارش میکنید بعد به شما آدرس میدن مبلغ رو واریز میکنید، ولی بهتر اینه که اول بزنید به والت شخصی.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کارمندای کوینکس با پیژامه راه راه و شلوار تو خونه XD

Picture52-750x500.jpg

https://www.newsbtc.com/news/company/coinex-4th-anniversary|meet-the-coinex-team-in-the-philippines/

Captive

لایک‌ها
16,664
کارمندای کوینکس با پیژامه راه راه و شلوار تو خونه XD

Picture52-750x500.jpg

https://www.newsbtc.com/news/company/coinex-4th-anniversary|meet-the-coinex-team-in-the-philippines/

به چند نفر تو فیلیپین پول داده گفته یه جشنی بگیرید دورهم به حساب ما :D

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
حسابتون وریفای بوده یا نه کلا وریفای نبودید؟

به هر سایتی که بخواهید بفروشید، روال کار معمولا اینطوری هست که ثبت سفارش میکنید بعد به شما آدرس میدن مبلغ رو واریز میکنید، ولی بهتر اینه که اول بزنید به والت شخصی
نه داداش تو بایننس وریفای نبودم کلا.الان که دیگه میخوام حساب بایننس رو ببندم مشکل نداره مستقیم بریزم حساب صرافی؟بخاطره کارمزدش میگما؟

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
غم میون دو چشمون قشنگت خونه کرده ساتوشی ناکاموتو 🥸

بیت کوین تا قیمت های پایینر رو نبینه اوج نمیگیره ...

Captive

لایک‌ها
16,664
نه داداش تو بایننس وریفای نبودم کلا.الان که دیگه میخوام حساب بایننس رو ببندم مشکل نداره مستقیم بریزم حساب صرافی؟بخاطره کارمزدش میگما؟

به هر حال شما راهی به جز برداشت از حساب ندارید، یک بار باید اینکار رو انجام بدید.

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
به هر حال شما راهی به جز برداشت از حساب ندارید، یک بار باید اینکار رو انجام بدید.
درست میفرمایید. پس با این اوصاف مستقیم بریزم به حساب صرافی درسته؟ برایه حدودا50 تتر یه تتر کارمزد بر میداره؟

Captive

لایک‌ها
16,664
درست میفرمایید. پس با این اوصاف مستقیم بریزم به حساب صرافی درسته؟ برایه حدودا50 تتر یه تتر کارمزد بر میداره؟

مستقیم یا غیر مستقیم ( نظر خودتون شرط هست )، برای برداشت تتر روی شبکه ی ترون 1 دلار کارمزد میگیرن.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
مگه برداشت تتر چقدر کارمزد داره ! قبلا که ۱$ بود، بخاطر ۱$ بیشتر به ریسکش نمیارزه، اول بزن به والت شخصی

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
مستقیم یا غیر مستقیم ( نظر خودتون شرط هست )، برای برداشت تتر روی شبکه ی ترون 1 دلار کارمزد میگیرن.
ممنون از راهنماییه جنابعالی.
مگه برداشت تتر چقدر کارمزد داره ! قبلا که ۱$ بود، بخاطر ۱$ بیشتر به ریسکش نمیارزه، اول بزن به والت شخصی
ممنون از راهنمایی فرستادم به والت شخصی.

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
تو والت شخصی(تراست والت)208 تا ترون هم دارم ولی حداقل خرید ترون در صرافی زده255 تا.میخوام کله تتر ها و ترون هارو به ریال تبدیل کنم.ترون هارو چطور برسونم به 255 وکلا همرو باهم نقد کنم؟یا اصلا ترون و تتر رو باهم تبدیل کنم به تتر .
از تراست والت به صرافی تتر منتقل کنی کارمزدشو با تتر بر میداره دیگه درسته؟

Last edited:
بالا