• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
سلام دوستان
کسی هست مقدار خیلی کمی SOL برای فی انتقال توی شبکه سولانا برام ارسال کنه. ریالیش رو هم میدم. ممنونم.
تعدادی SLIM دارم که نمیتونم از والت SOLLET انتقال بدم احتمالا همین کمبود SOL برای فی انتقال باشه.
دوستان کسی میتونه در حد 1-2 دلار ترون (تبدیل به سول کنم) یا SOL برام بزنه . اینو پیگیر شدم حداقل باید 1 دلار SOL توی کیف پول باشه. حالا بماند که فی انتقال خیلی خیلی نا چیز هست. ریالیش رو میدم. ممنون

فایل های ضمیمه

• sol1.jpg
    sol1.jpg
    16.4 KB · نمایش ها: 17
  • sol2.jpg
    sol2.jpg
    15.2 KB · نمایش ها: 17
  • sol3.jpg
    sol3.jpg
    15.7 KB · نمایش ها: 17

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
فردا جلسه فدرال رزرو و یه سری جلسه مهم دیگه هست و فکر کنم یه سری افراد منتظر نتیجه جلسات هستن. پیشنهاد میکنم فردا فیوچرز پوزیشن باز نداشته باشید احتمال نوسانات بالاست.

خوشبختانه نرخ بهره رو افزایش ندادن و فعلا بازار یه نفسی داره میکشه :rolleyes:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کیف پول مزخرفیه.هشت ماه پیش مقداری تتر ریختم و بعد از یک مدت خواستم برداشت کنم.تا الان کلی ترون ریختم تا بتونم برداشت بزنم.پیام میده که تراکنش موفقیت امیزه اما پول جابجا نمیشه و ترون ها کسر میشه.

اگه روی موبایل داری میزنی ایندفه روی پی سی تست کن. من مشکل دیگه ای داشتم که زیلیکا استیک شده رو پس نمیداد تا اینکه الان روی پی سی زدم و مشکلم برطرف شد.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

Captive

لایک‌ها
16,664

SINASONY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوستان. برایه فروش تتر به صرافیه ایرانی میشه ادرس کیف پول صرافی رو داد؟منظورم اینه بایننس بعده این کار باقیمانده پول رو که در سایت بایننس هست بلوکه میکنه چون تحریمیم؟
باید برای انتقال تحت شبکه ترون مقداری ترون تو سایت بایننس داشته باشم درسته؟ اگر اره. چقدر کافیه؟

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
دوستان. برایه فروش تتر به صرافیه ایرانی میشه ادرس کیف پول صرافی رو داد؟منظورم اینه بایننس بعده این کار باقیمانده پول رو که در سایت بایننس هست بلوکه میکنه چون تحریمیم؟
باید برای انتقال تحت شبکه ترون مقداری ترون تو سایت بایننس داشته باشم درسته؟ اگر اره. چقدر کافیه؟
بهتره شما بزنی اول به کیف پولت بعد از کیف پول بزنی صرافی . مستقیم بزنی ریسکش بالاتره . ترون لازم نیست 1 تتر کارمزد کم میکنه .

SINASONY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
برایه انتقال تتر از تراست ولت به بایننس. ترون میخواد ولی بالعکسش تتر کارمزد کم میکنه درسته؟وایا صرافی لینک تراکنش ازم میخواد؟ از کجا باید این لینک رو براش بیارم؟تشکر از همگی.

Last edited:

SINASONY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوستان یه مشکل دیگه دارم کده تایید که باید پیامک بشه. برای ورود به جی میلم نمیاد.فکر کنم قبلا تیکه
Don’t ask again on this deviceرو زدم. ممکنه مشکل از این باشه؟

Captive

لایک‌ها
16,664
بهتره از کد 2 عاملی گوگل استفاده کنید، اطلا تایید پیامکی به نظر من کار درستی نیست.

SINASONY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
از وریفای دو مرحله ای گوگل استفاده و فعالش کردم ولی پیامکش نمیاد.

Last edited:
بالا