گایز میلیاردر شدیم پاشین جمع کنید بریم
مشاهده پیوست 1273465
دوستان کسی میتونه در حد 1-2 دلار ترون (تبدیل به سول کنم) یا SOL برام بزنه . اینو پیگیر شدم حداقل باید 1 دلار SOL توی کیف پول باشه. حالا بماند که فی انتقال خیلی خیلی نا چیز هست. ریالیش رو میدم. ممنونسلام دوستان
کسی هست مقدار خیلی کمی SOL برای فی انتقال توی شبکه سولانا برام ارسال کنه. ریالیش رو هم میدم. ممنونم.
تعدادی SLIM دارم که نمیتونم از والت SOLLET انتقال بدم احتمالا همین کمبود SOL برای فی انتقال باشه.
فردا جلسه فدرال رزرو و یه سری جلسه مهم دیگه هست و فکر کنم یه سری افراد منتظر نتیجه جلسات هستن. پیشنهاد میکنم فردا فیوچرز پوزیشن باز نداشته باشید احتمال نوسانات بالاست.
کیف پول مزخرفیه.هشت ماه پیش مقداری تتر ریختم و بعد از یک مدت خواستم برداشت کنم.تا الان کلی ترون ریختم تا بتونم برداشت بزنم.پیام میده که تراکنش موفقیت امیزه اما پول جابجا نمیشه و ترون ها کسر میشه.
چی هست ؟با توجه به اخباری که ترون داره درصد زیادی از موجودی رو به بیت و تتر تبدیل کردم.
چی هست ؟
دوستان کسی زمین مجازی خریده؟
چی شده همه دنبال زمین هستند
بهتره شما بزنی اول به کیف پولت بعد از کیف پول بزنی صرافی . مستقیم بزنی ریسکش بالاتره . ترون لازم نیست 1 تتر کارمزد کم میکنه .دوستان. برایه فروش تتر به صرافیه ایرانی میشه ادرس کیف پول صرافی رو داد؟منظورم اینه بایننس بعده این کار باقیمانده پول رو که در سایت بایننس هست بلوکه میکنه چون تحریمیم؟
باید برای انتقال تحت شبکه ترون مقداری ترون تو سایت بایننس داشته باشم درسته؟ اگر اره. چقدر کافیه؟