• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
به خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه کنید:

بیت کوین در شرایط بسیار حساسی به سر میبره و اگه نریزه میره بالا و اگه بره بالا یعنی نریخته و ما میریم تو سود، وقتی میریم تو سود یعنی ضرر نکردیم و باید خوشحال باشیم و خب طبیعتا این یعنی ناراحت نیستیم. :LOL:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
به خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه کنید:

بیت کوین در شرایط بسیار حساسی به سر میبره و اگه نریزه میره بالا و اگه بره بالا یعنی نریخته و ما میریم تو سود، وقتی میریم تو سود یعنی ضرر نکردیم و باید خوشحال باشیم و خب طبیعتا این یعنی ناراحت نیستیم. :LOL:

احتمالا جواد خیابانی کریپتو خبر رو داده بوده.

Captive

لایک‌ها
16,664

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
تورم 6 درصد اعلام شد
ببینیم واکنش بازار مثبت میشه یا نه
( منظور بورس امریکاس ) .

Captive

لایک‌ها
16,664
تورم 6 درصد اعلام شد
ببینیم واکنش بازار مثبت میشه یا نه
( منظور بورس امریکاس ) .

تورم ایالات متحده در ماه نوامبر(آبان-آذر) به 6.8 درصد رسید🙄 که بالاترین سطح از سال 1982 است‼️

🔸به عنوان مثال :
کامرون میچل 60 رستوران در بیش از ده ایالت دارد. افزایش هزینه ها و تورم ، او را مجبور کرده است که امسال قیمت منوها را سه برابر افزایش دهد.

FEW...

Captive

لایک‌ها
16,664
تورم ایالات متحده در ماه نوامبر(آبان-آذر) به 6.8 درصد رسید🙄 که بالاترین سطح از سال 1982 است‼️

🔸به عنوان مثال :
کامرون میچل 60 رستوران در بیش از ده ایالت دارد. افزایش هزینه ها و تورم ، او را مجبور کرده است که امسال قیمت منوها را سه برابر افزایش دهد.

FEW...

1639151795807.png

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
مشاهده پیوست 1272649

"بیتکوین روی 14 دلار ثابت مونده و من دیگه از انتظار خسته شدم. پس با ضرر می‌فروشم و پولم رو پس می‌گیرم."

توییتی از 10 سال پیش! از اون موقع، قیمت تقریبا 3500 برابر شده.

لینک توئیت اصلی

آنچه بر توماس گذشته است، بهترین درس عبرت است. :D
پله اول واسه خرید به نظرت چند خوبه؟

Captive

لایک‌ها
16,664

Captive

لایک‌ها
16,664
مشاهده پیوست 1251727

بررسی ساده چشم انداز ⁧ اقتصاد ⁩ جهان، طلا ⁩ و ⁧ بیتکوین ⁩

‏۱- از اوایل سال ۲۰۲۰، جهان رسماً درگیر پاندمی کووید-۱۹ شده. اقتصاد بسیاری از کشور های جهان با رکود مواجه شد اما برخی کشور ها تونستن خیلی سریع موتور اقتصادشون رو دوباره استارت بزنن.

‏راه حل همه اونها یکسان بوده: چاپ پول!

رشد بی رویه پایه پولی، نوید یک ابر تورم جهانی رو میده!
‏در این شرایط، بازار های سهام دچار حباب میشن و ترکیدن این حباب، شروع بحران اقتصادی بعد از کرونا خواهد بود.

رشد ۱۰۰ درصدی شاخص S&P 500 بعد از ریزش کرونا 👆🏼

‏(این شاخص، ۵۰۰ کمپانی برتر بورس آمریکا رو شامل میشه)

1/6

عزیزانی که پست بنده رو قبلا نخوندن یک مطالعه ای داشته باشند، بد نیست.

trashcankicker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.
من قبلا حدود ۷ سال پیش تو زمینه بیت کوین فعال بودم و مبلغ کمی رو تبدیل کردم و توی کیف پول بلاک چین دارم.حالا میخوام مبلغی اضافه کنم صرافی پیشنهادی شما چیه؟نوبیتکس خوبه؟ تو یه سری از سایت ها نوشته بودن بلاک چین ایران رو تحریم کرده درسته؟کیف پول جایگزین چی مناسبه؟

Captive

لایک‌ها
16,664
نه فول نقدم
کوین خاصی مد نظر نیست
یه سبد خوب معرفی کن ممنون:cool:

اگر کوین ها رو با سود خوبی فروختید و الان نقد هستید به نظر من دیگه ورود نکنید و استراحت کنید تا به وقتش.

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام.
من قبلا حدود ۷ سال پیش تو زمینه بیت کوین فعال بودم و مبلغ کمی رو تبدیل کردم و توی کیف پول بلاک چین دارم.حالا میخوام مبلغی اضافه کنم صرافی پیشنهادی شما چیه؟نوبیتکس خوبه؟ تو یه سری از سایت ها نوشته بودن بلاک چین ایران رو تحریم کرده درسته؟کیف پول جایگزین چی مناسبه؟

سلام و درود

برای اطلاع از انواع کیف پول ها میتوانید به تاپیک زیر مراجعه فرمایید:

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
سلام دوستان
کسی هست مقدار خیلی کمی SOL برای فی انتقال توی شبکه سولانا برام ارسال کنه. ریالیش رو هم میدم. ممنونم.
تعدادی SLIM دارم که نمیتونم از والت SOLLET انتقال بدم احتمالا همین کمبود SOL برای فی انتقال باشه.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
اگر یک مبلغی رو مثلا در اتمیک ولت استیک کنیم، این پول به حساب صرافی اتمیک می‌ره یا در همون کیف پول خودمون می‌مونه؟ منظورم اینه که اگر روزی به خاطر تحریم و مواردی از این دست اتمیک ولت حسابمون رو بست، باز هم میشه پول استیک شده رو با کلید خصوصی و دوازده کلمه برگردوند؟

در مورد هک شدن کیف پول چطور (در اینجا اتمیک ولت)

ممنون

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
سلام
اگر یک مبلغی رو مثلا در اتمیک ولت استیک کنیم، این پول به حساب صرافی اتمیک می‌ره یا در همون کیف پول خودمون می‌مونه؟ منظورم اینه که اگر روزی به خاطر تحریم و مواردی از این دست اتمیک ولت حسابمون رو بست، باز هم میشه پول استیک شده رو با کلید خصوصی و دوازده کلمه برگردوند؟

ممنون

سلام، استیک کردن چیزی شبیه پس انداز کردن پول در بانک و دریافت سود هست و شما با استیک کردن دارید برای صرافی نقدینگی ایجاد میکنید

سلام دوستان
کسی هست مقدار خیلی کمی SOL برای فی انتقال توی شبکه سولانا برام ارسال کنه. ریالیش رو هم میدم. ممنونم.
تعدادی SLIM دارم که نمیتونم از والت SOLLET انتقال بدم احتمالا همین کمبود SOL برای فی انتقال باشه.

یوسف جان اگر هنوز مشکل کارمزد دارید شاید این سایت بتونه کمکتون کنه ولی شخصا استفاده نکردم (قوانینش رو پایین همون صفحه نوشته)

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام

ممنون

سلام
توصیه م اینه که توی اتومیک استیک نکنید چون مشکلات زیاد داره، من زیلیکا استیک کردم الان 1 ماهه از استیک دراوردم ولی بهم برنمیگردونه فقط مینویسه موجود برای دریافت ولی هر بار دریافت رو میزنم 1-2 تا زیلیکا کارمزد کم میکنه ولی خبری از برگشت نیست!
تراست از این لحاظ خیلی بهتر هست.

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام

ممنون
کیف پول مزخرفیه.هشت ماه پیش مقداری تتر ریختم و بعد از یک مدت خواستم برداشت کنم.تا الان کلی ترون ریختم تا بتونم برداشت بزنم.پیام میده که تراکنش موفقیت امیزه اما پول جابجا نمیشه و ترون ها کسر میشه.

oldenZoro

Registered User
لایک‌ها
110
سلام دوستان
کدام توکن ها مربوط به متاورس هست و ارزش داره برای خرید و سرمایه گذاری بلند مدت ؟

بالا