• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
موقع انتقال ارز ار لدجر ایتن خطارو میده

photo_2021-12-04_15-50-18.jpg

حدود 7 ساعت هم از تراکنش قبلی گذشته ولی وریفای نشده
این خطای چیه؟

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
توی پنکیک سواپ ارزی رو بخوام با tether bsc بخرم دیگه نیازی به bnb برای کارمزد نیست که؟ از همون تتر کارمزد کم میکنه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
توی پنکیک سواپ ارزی رو بخوام با tether bsc بخرم دیگه نیازی به bnb برای کارمزد نیست که؟ از همون تتر کارمزد کم میکنه؟

تا اونجا که اطلاع دارم نیاز هست، اسمارت کنتراکت رو که میخواد ران کنه بی ان بی برای کسر کارمزد نیاز داره.

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
از دیشب تا حالا حدود 150 هزار دلار از سرمایه م ریخته ولی احساس خاصی ندارم 😊

jdownload (3).jpg

میدونی چَرا ؟
kdownload (3).jpg

چون:

1- رو پروژه های قوی سرمایه گذاری کردم (عمدتا بیت و اتر)

2-از نون شبم برنداشتم و خونه و زندگیم رو نفروختم که الان نگران ورشکستگی باشم. حتی صفر هم بشه بازم تو روند کلی زندگیم اختلال خاصی پیش نمیاد

3-برای بلندمدت سرمایه گذاری کردم و قصد دارم بخش زیادی از سبد رو برای چند سال نگه دارم

4- کریپتو با همین نوسان هاش شناخته شده س قبل از ورود ریسک چنین نوسان هایی رو قبول کردم

5- و مهم تر از همه وقتی که بیتکوین تا 29 هزار تا ریخت و تا چند ماه بین 30 و 40 نوسان میکرد کلی به سبدم اضافه کردم و میدونم که سود تو همین خریدا تو زمان ترس عمومی به دست میاد نه موقع خریدن تو قله .علی الحساب امروز چهار هزار دلار خرید زدم

*این پست تشویق به خرید/فروش نیست .

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
ریزش بیشتر فاندایی بوده بنظرم
اکثر افرادی که تکنیکال کار خوبی هستن
و فارسی زبانن
کف 48 میدونستن
و رو 48 خرید زدن
تقریبا هیچکی فکر نمیکرد انقد بریزه
هیچ ایده یی ندارم منتظرم ببینم میتونم بخشی از ضررهام جبران شه و بفروشم یا نه
البته شاید فروش کلا منتفی شه و اوضاع مارکت بهتر شه
ولی تجربه بهم میگه این ریزش به این زودی و سریع برنمیگرده
#نظر_شخصی

Maans

Registered User
لایک‌ها
179
سوال اصلی که همش اذیتم میکنه اینه که از کجا میفهمن من خرید زدم و اینطوری میشه؟
یا الان مثلا بفروشم قیمتا میره بالا از کجا میفهمن که من فروختم؟
مگه میتونن ردگیری کنن؟ :(
داداش خبر خرید شما مثل خبر بن کردن چین هست، اصلا خود فاد 😀لطفا هر کاری میخوای بکنی اینجا بگو ما برعکسش انجام بدیم سودی بکنیم 😀

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
از دیشب تا حالا حدود 150 هزار دلار از سرمایه م ریخته ولی احساس خاصی ندارم 😊

مشاهده پیوست 1271907

میدونی چَرا ؟
مشاهده پیوست 1271908

چون:

1- رو پروژه های قوی سرمایه گذاری کردم (عمدتا بیت و اتر)

2-از نون شبم برنداشتم و خونه و زندگیم رو نفروختم که الان نگران ورشکستگی باشم. حتی صفر هم بشه بازم تو روند کلی زندگیم اختلال خاصی پیش نمیاد

3-برای بلندمدت سرمایه گذاری کردم و قصد دارم بخش زیادی از سبد رو برای چند سال نگه دارم

4- کریپتو با همین نوسان هاش شناخته شده س قبل از ورود ریسک چنین نوسان هایی رو قبول کردم

5- و مهم تر از همه وقتی که بیتکوین تا 29 هزار تا ریخت و تا چند ماه بین 30 و 40 نوسان میکرد کلی به سبدم اضافه کردم و میدونم که سود تو همین خریدا تو زمان ترس عمومی به دست میاد نه موقع خریدن تو قله .علی الحساب امروز چهار هزار دلار خرید زدم

*این پست تشویق به خرید/فروش نیست .

150 هزار دلار؟؟؟
داداش منم 20 هزار دلار تو کریپتو سوخت دادم انگیزه‌های suicidal دارم شما چند میلیون دلار سرمایه داری که اینقدر راحت میگی

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
نظر من اینه که بیت هر shadow یی که میزنه دوباره بهش میرسه
به 42 رسید ولی در حد چند دقیقه مطمئن باشید دوباره میرسه
حالا شاید نقاط 53-63 رو لمس کنه ولی برگشت قطعیه

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
چرا بازار اینطوری شد؟
یعنی واقعا بعه خاطر منه؟ بخدا تو 56 خرید زدم تو 54 و 53 هم خرید زدم
یعنی به خاطر اینکه بازم من خرید زدم ریختش؟
من مهربونم فداکارم از خودگذشتگی دارم میخواین بفروشم بره بالا؟ نمیخوام مدیون کسی بشم :(
پاتو از این بازار بکش بیرون بزار یکم سود کنیم خخخخ ،

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
خب مشکل من همینه که از رو همین احساس و هیجانم تصمیم میگیرم
برای همین میپرسم که نظر شماهارو بدونم
من حدود ۶۰۰ ملیون خرید کردم روی حدود ۵۳,۴ فک کنم،انداختمش اونور عین خیالمم نیست تو بلند مدت سود میده حتما

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
درسته هویتتون مجازی هستش اما بهرحال این تاپیک عمومی هستش و شما در ایران و سایت هم در ایران

به عنوان توصیه هم :
بهتر است رقم های سرمایه گذاریتون اصلا پابلیک نکنید و اینکه چقدر خرید میکنید و میفروشید هم تاثیری تو کلیت پیامتون نداره

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
«اگر در سال های نخست بیت کوین را با کمتر از 100 دلار می خریدم، اکنون یک میلیونر بودم» این چیزی است که اکثر مردم هنگام ورود به کریپتو فکر می کنند. اما، آیا می‌توانید آن‌ها را در طول این سال‌ها در چنین نوسانات بالایی نگه دارید؟
اگر می خواهید ثروتمند شوید، باید به یک پروژه ایمان داشته باشید، پول خود را بگذارید و سپس سال ها صبور باشید. این بدان معناست که شما باید طوفان را پشت سر بگذارید. شما باید بتوانید احساسات خود را کنترل کنید.
اگر در حال حاضر به دلیل این تصادف جزئی وحشت زده اید، قطعاً در طول تمام تصادفات جزئی که در سال های گذشته اتفاق افتاده است، وحشت کرده اید. شما نمی توانستید بیت کوین خود را نگه دارید.
اگر به اتر و بیت و سایر پروژه‌های قوی اعتقاد دارید، سقوط و سقوط فرصت‌هایی برای خرید هستند. زمان فروش نیست.
بیت و اتر زمان را پس داده اند. آنها برای ماندن اینجا هستند. نگهداری طولانی مدت ثروت شما را به ارمغان می آورد. فروش وحشتناک باعث ایجاد سوراخ در جیب شما می شود.

sobab

Registered User
لایک‌ها
427

Maans

Registered User
لایک‌ها
179
نظرتون در مورد بن کردن کریپتو توسط آمریکا چی هست تا چقدر جدیه؟ اگر امریکا بن کنه که فکر کنم کلا تاطیلات بشه!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نظرتون در مورد بن کردن کریپتو توسط آمریکا چی هست تا چقدر جدیه؟ اگر امریکا بن کنه که فکر کنم کلا تاطیلات بشه!

به نظر من از اونجایی که آمریکا بدش نمیاد تبدیل به قطب کریپتو بشه (بعد از ممنوع شدن ماین در چین آمریکا تبدیل شد به قطب ماینینگ) و همینطور اینکه دنبال دریافت مالیات ازش هستن بعید به نظر میاد بن بشه، بیشتر انگار دنبال قانون گذاری هستن.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
این matic داره ath میزنه
کسی نظری در موردش نداره
حرکت ماتیک منو به یاد ریزش قبل میندازه، تو ریزش قبلی هم سریع ریکاور شد و بعد ریزش اساسی شروع شد و بیت تا ۳۰ ریخت
ایا ممکنه سناریو قبلی تکرار بشه؟

بالا