این دیگه چه حرکتی بود کف و روغن قاطی کردم مگه بازی استقلال پرسپولیسه
کدوم حرکت؟
این دیگه چه حرکتی بود کف و روغن قاطی کردم مگه بازی استقلال پرسپولیسه
توی پنکیک سواپ ارزی رو بخوام با tether bsc بخرم دیگه نیازی به bnb برای کارمزد نیست که؟ از همون تتر کارمزد کم میکنه؟
دلار 30 و خرده ایی هستهمه چی ترکیده دلار هم 28 هست بعد چرا تتر شده 32 !!
قاعدتا اینقدر تفاوت بین دلار کاغذی و تتر نیست !
داداش خبر خرید شما مثل خبر بن کردن چین هست، اصلا خود فاد لطفا هر کاری میخوای بکنی اینجا بگو ما برعکسش انجام بدیم سودی بکنیمسوال اصلی که همش اذیتم میکنه اینه که از کجا میفهمن من خرید زدم و اینطوری میشه؟
یا الان مثلا بفروشم قیمتا میره بالا از کجا میفهمن که من فروختم؟
مگه میتونن ردگیری کنن؟
از دیشب تا حالا حدود 150 هزار دلار از سرمایه م ریخته ولی احساس خاصی ندارم
مشاهده پیوست 1271907
میدونی چَرا ؟
مشاهده پیوست 1271908
چون:
1- رو پروژه های قوی سرمایه گذاری کردم (عمدتا بیت و اتر)
2-از نون شبم برنداشتم و خونه و زندگیم رو نفروختم که الان نگران ورشکستگی باشم. حتی صفر هم بشه بازم تو روند کلی زندگیم اختلال خاصی پیش نمیاد
3-برای بلندمدت سرمایه گذاری کردم و قصد دارم بخش زیادی از سبد رو برای چند سال نگه دارم
4- کریپتو با همین نوسان هاش شناخته شده س قبل از ورود ریسک چنین نوسان هایی رو قبول کردم
5- و مهم تر از همه وقتی که بیتکوین تا 29 هزار تا ریخت و تا چند ماه بین 30 و 40 نوسان میکرد کلی به سبدم اضافه کردم و میدونم که سود تو همین خریدا تو زمان ترس عمومی به دست میاد نه موقع خریدن تو قله .علی الحساب امروز چهار هزار دلار خرید زدم
*این پست تشویق به خرید/فروش نیست .
پاتو از این بازار بکش بیرون بزار یکم سود کنیم خخخخ ،چرا بازار اینطوری شد؟
یعنی واقعا بعه خاطر منه؟ بخدا تو 56 خرید زدم تو 54 و 53 هم خرید زدم
یعنی به خاطر اینکه بازم من خرید زدم ریختش؟
من مهربونم فداکارم از خودگذشتگی دارم میخواین بفروشم بره بالا؟ نمیخوام مدیون کسی بشم
من حدود ۶۰۰ ملیون خرید کردم روی حدود ۵۳,۴ فک کنم،انداختمش اونور عین خیالمم نیست تو بلند مدت سود میده حتماخب مشکل من همینه که از رو همین احساس و هیجانم تصمیم میگیرم
برای همین میپرسم که نظر شماهارو بدونم
نظرتون در مورد بن کردن کریپتو توسط آمریکا چی هست تا چقدر جدیه؟ اگر امریکا بن کنه که فکر کنم کلا تاطیلات بشه!
حرکت ماتیک منو به یاد ریزش قبل میندازه، تو ریزش قبلی هم سریع ریکاور شد و بعد ریزش اساسی شروع شد و بیت تا ۳۰ ریختاین matic داره ath میزنه
کسی نظری در موردش نداره