• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام
انتقال بیت کوین داخل بلوک چین با فی معمولی انجام دادم حدود 2ساعته کانفورم نخورده طبیعیه؟؟؟؟؟
آره همونطور که دوستمون گفتن شبکه شلوغه الان 70 هزار تراکنش کانفریم نشده تو شبکه هست تغییرات قیمت بیت کوین هم باعث تشدید این علت میتونه باشه
اینو وقت داشتید بخونید میتونه مفید باشه:
چطور کارمزد ارسال سریع بیت کوین را هنگامی که عجله داریم محاسبه کنیم

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام
انتقال بیت کوین داخل بلوک چین با فی معمولی انجام دادم حدود 2ساعته کانفورم نخورده طبیعیه؟؟؟؟؟
مال من سه روز هم شده قبلا ولی کلا از بلک چاین استفاده نکن خیلی اشغاله

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بیت کوین باز نیستم نمی دونم از بلوک چین استفاده نکنم باید از چی استفاده کنم(میشه راهنمایی کنید؟) .البته من کل بیت کوینی که دارم بسیار ناچیزه

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
بیت کوین باز نیستم نمی دونم از بلوک چین استفاده نکنم باید از چی استفاده کنم(میشه راهنمایی کنید؟) .البته من کل بیت کوینی که دارم بسیار ناچیزه
کیف پول افلاین الکتروم خیلی خوبه https://electrum.org/#download
و کیف انلاین هم کوین پایمنت خیلی خوبه و در هر حالتی همیشه کانفیرمت زود میشه کلی سکه رو هم ساپورت میکنه
http://coinpayments.net/

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
کیف پول افلاین الکتروم خیلی خوبه https://electrum.org/#download
و کیف انلاین هم کوین پایمنت خیلی خوبه و در هر حالتی همیشه کانفیرمت زود میشه کلی سکه رو هم ساپورت میکنه
http://coinpayments.net/
ممنون
اتفاقا یکی از سوالهایی که داشتم این بود که کیف پولهای سکه های دیگه تو چه سایتی باز کنم که جواب اونم گرفتم.
coinpayments.netمعتبره دیگه؟؟با ایران که مشکل نداره؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بنا به گفته ها سال 2018 حجم زیادی از سرمایه ها سوق داده میشه سمت بیت کوین و آلت کوینها بیت کوین احتمال رسیدن به 40 هزار دلار داره

معمولا برای اینکه اعتبار بیت کوین بیارن پایین (عوامل بیت کوین کش چند بار اینکار تا حالا انجام دادن) با تراکنشهای زیاد به شبکه حمله میکنن و تعداد تراکنشهای کانفیرم نشده رو بالا میبرن اون زمان قیمت بیت کوین میکشه پایین
https://blockchain.info/unconfirmed-transactions

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
ممنون
اتفاقا یکی از سوالهایی که داشتم این بود که کیف پولهای سکه های دیگه تو چه سایتی باز کنم که جواب اونم گرفتم.
coinpayments.netمعتبره دیگه؟؟با ایران که مشکل نداره؟
من ک 2 ساله باهاش مشکلی نداشتم با ای پی ایرانم بودم

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
ظاهرا یه کیف پول سگویت هست که سریع تر تراکنش هاش کانفیرم میگیره نمیدونم کسی امتحان کرده؟ مثل xapo نباشه

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
به نظرتون مشکل بیت کوین حل میشه، این دش باز ها دیوانه کردن بازار و به گند کشیدن بیت کوین و تمام ارز ها رو ارز خودشونو پمپ کردن
کسایی که لورج زدن الان بدبخت شدن حتی ممکن کل سرکایه شون بره
کسی میدونه علت دیگه ای داره ؟ این داستان ریزش بیت چیه ؟

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
چی شد یهو خون و خون ریزی شده ؟
بیچاره شدیم بابا نه به این وحشی بازی تو اوج گرفتن دیروزشگفتیم الان آخر از زمان میشه و بازار میترکه از حباب
نه به این دیونه بازی سقوط دیشبشتا صبح نخوابیدم گفتم صبح درست میشه فکر کردم تموم شد خیالم راحت شدخرید زدیم، اما باز الان اداخته پایین ولم نمیکنن نمیدونم چه مرضی دارن هی میخوان هلش بدن پاییین دل تو دلم نیس کی ول میکنن این دیونه ها

Last edited:

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
الان کدوم کوین ارزون قیمت رو بخریم ؟
الان همه کوین ها بد جوری سقوط کردن به نظرم اصلا این عادی نیست هر بار بیت یه بار سقوط میکرد نه دوبار اونم نه بار دوم بیشتر از بار اول!
این یعنی یا بازار تموم شد
یا خیلی ها رو رو از گردونه خارج کردن موندن خودشون

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
برای ترید روزانه و هفتگی سود سرشار توی همین نوسانهای شدید احتمال رسیدن بیت کوین به زیر 7500 هست :) مثلا stratis به راحتی 10 هزار دلار سود داد

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
این HITBTC هم تتر و MAID MaidSafeCoin رو بلاک کرده

آزاد هم نمیکنه

کلا این اخر سر یه بلایی سر ما میاره و کاملا اسکم میشه

سلام جواد جان
قبل از هر چیزی باید بگم که این آواتارت کشته منو :D

در مورد تتر هم فکر کنم، بد جوری هک شده جدیدا، کلا از دسترس خارجش کردن و دارن مشکلات رو بررسی و رفع میکنند.

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
سلام جواد جان
قبل از هر چیزی باید بگم که این آواتارت کشته منو :D

در مورد تتر هم فکر کنم، بد جوری هک شده جدیدا، کلا از دسترس خارجش کردن و دارن مشکلات رو بررسی و رفع میکنند.
پس برا ی همینه بیت هم اینطوری گند زده
لعنت به اون تتر
بازار تموم نشه خوبه

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
اره مشکلی نداره

فعلا در اوایل مسیر هستش

در نیوزلند واقع شده و تحریم ها و این مسائل روش اثری نداره ، برای وریفای هم خیلی ساده با یه پاسپورت و عکس ایران هم میشه وریفای کردش

پامپ های خیلی جالبی توش اتفاق می افته و اگه اعضای این تاپیک جمع بشن میشه سود خوبی ازش گرفت

Thanks for contacting Cryptopia. We don't place any restrictions on anyone based on race, ethnicity, religion, or country of origin so please feel free to trade whatever coins you'd like to at Cryptopia. We consider us, and all our users, one big family here. You won't see any of these types of restrictions from us at all! :) Kind regards, Cryptopia Support​
اگه واقعا خوب باشه من هستم مثل نو نباشه که منو بیچاره کرد با کلی ضرر ازش در رفتم
+منم فکر میکنم بچه ها اینجا زیاد سرمایه ندارن در نتیجه جمع شدن هم فایده ندارن جمع شدن باید حداقل 10 میلیارد سرمایه بشه مثلا 1000 بیت کوین بشیم جمعا جمع هم بشن فایده نمیکنه وگرنه سیگنال دادنش اوکی همه جمع شن یه مخی میشیم :)

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بنا به گفته ها سال 2018 حجم زیادی از سرمایه ها سوق داده میشه سمت بیت کوین و آلت کوینها بیت کوین احتمال رسیدن به 40 هزار دلار داره

معمولا برای اینکه اعتبار بیت کوین بیارن پایین (عوامل بیت کوین کش چند بار اینکار تا حالا انجام دادن) با تراکنشهای زیاد به شبکه حمله میکنن و تعداد تراکنشهای کانفیرم نشده رو بالا میبرن اون زمان قیمت بیت کوین میکشه پایین
https://blockchain.info/unconfirmed-transactions

کوین چی پیشنهاد میدی شما برای سرمایه گذاری تا 6 ماه اینده ؟

من خودم LISK < EOS < KMD

اگه واقعا خوب باشه من هستم مثل نو نباشه که منو بیچاره کرد با کلی ضرر ازش در رفتم
+منم فکر میکنم بچه ها اینجا زیاد سرمایه ندارن در نتیجه جمع شدن هم فایده ندارن جمع شدن باید حداقل 10 میلیارد سرمایه بشه مثلا 1000 بیت کوین بشیم جمعا جمع هم بشن فایده نمیکنه وگرنه سیگنال دادنش اوکی همه جمع شن یه مخی میشیم :)

چقدر ترسویی شما

NEO رو نگه دار قیمتش میکشه بالا اصلا دست نزن هش

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209

من خودم LISK < EOS < KMD

چقدر ترسویی شما

NEO رو نگه دار قیمتش میکشه بالا اصلا دست نزن هش
Neo رو با ضرر، تمام و کمال رد کردم رفت جلی دیگه کار کردم من تو کار نگه داشتن نیستم من شورت تایم کار میکنم، خواب پول ضررش بیشتر از سودشه ;)
به یه نتیجه هم رسیدم هر چیزی چینیش به درد نمیخوره :)
من با EOS موافقم

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
الان توی سبدم 30 تا کوین دارم ممکنه بعضیاش ضرر بده یا سود آنچنانی نداشته باشه stratis - ark - wave - rise - okcash - trst - hvn برای بلند مدت نگه داشتم البته همینهارم وقتی قیمتها مقطعی بالا پایین میشه میفروشم دوباره خرید میکنم سودش نقد می کنم.

بالا