rabinhoood
Registered User
wex برا شما هم ارور میده؟
کیف پول چی دارید که این همه کوین نگه میداریدالان توی سبدم 30 تا کوین دارم ممکنه بعضیاش ضرر بده یا سود آنچنانی نداشته باشه stratis - ark - wave - rise - okcash - trst - hvn برای بلند مدت نگه داشتم البته همینهارم وقتی قیمتها مقطعی بالا پایین میشه میفروشم دوباره خرید میکنم سودش نقد می کنم.
منم برنامم تقریبا همینهالان توی سبدم 30 تا کوین دارم ممکنه بعضیاش ضرر بده یا سود آنچنانی نداشته باشه stratis - ark - wave - rise - okcash - trst - hvn برای بلند مدت نگه داشتم البته همینهارم وقتی قیمتها مقطعی بالا پایین میشه میفروشم دوباره خرید میکنم سودش نقد می کنم.
درست شد.wex برا شما هم ارور میده؟
معمولا از کیف پول اختصاصی خودشون استفاده میکنم و کوینهایی که قابلیت stake دارن فعال می کنم. تو هر بازاری خطر وجود داره حتی بازار سنتی فقط باید پیشگیری انجام داد مثلا لب تاپ جدا داشت که فقط مخصوص امور مالی باشهکیف پول چی دارید که این همه کوین نگه میدارید
جدیدا هم که هکر ها افتادن تو دزدی مخصوصا اتر که یکی از بچه های فروم هم گفته قربانی شده
lisk زیاد حال نمی کنم باهاشمنم برنامم تقریبا همینه
ولی بعضا فک میکنم ممکنه بازار خیلی به هم بریزه
نمیشه روی ۶ ماه بعدش برنامه ریخت
lisk هم بگیر
lisk زیاد حال نمی کنم باهاشاما 2018 wave و stratis به نظرم میشن eth 2017 یک افزایش قیمت نجومی
پس برا ی همینه بیت هم اینطوری گند زده
لعنت به اون تتر
بازار تموم نشه خوبه
من همون روز بچه ها پرسیدن گفتم نمیدونم چرا الان دوباره بحث شده فکر کردم دوباره هک شدههک شدنش مال امروز نیست
4 - 5 روز پیش هک شده اساسی
البته من هم فقط خبرش رو دیدم، ولی ظاهرا خبر درسته
من همون روز بچه ها پرسیدن گفتم نمیدونم چرا الان دوباره بحث شده فکر کردم دوباره هک شده
یه هارد فورک اجرا میکنن تا دلارهای تتر دزدیده شده مسدود بشه و باگ ها رو رفع کنن
اگه مگفتید این نرم افزار یا سایتش چیه خیلی خوب میشدبه نظر من این تحلیل من هنوز پابرجاست !! درسته در تاریخ 29/11/2017 یک شادوی گنده زد ولی به نظرم وارد یک فاز فرسایشی میشه باید ببینیم توی فاز فرسایشی میخواد چه کار کنه
به نظر من این تحلیل من هنوز پابرجاست !! درسته در تاریخ 29/11/2017 یک شادوی گنده زد ولی به نظرم وارد یک فاز فرسایشی میشه باید ببینیم توی فاز فرسایشی میخواد چه کار کنه
به قول يكي از دوستان وقتي قيمت يه چيزي خيلي بالا ميره نوسانش باعث تعجب آدم ميشه. نوسان بيتكوين به حدي نيست كه بخواد تحليل خاصي داشته باشه نهايت 10 درصد روزانه . مثل قبلدلیل افزایش قیمت بیت کوین خبری هست که وال استریت ژورنال دیروز زد:
https://www.wsj.com/articles/nasdaq-plans-to-launch-bitcoin-futures-in-first-half-2018-1511968313
من با نظر Jimm عزیز موافقم ولی حدسم کمی متفاوته .فرسایش برای مدت دو تا 4 هفته هست >> چون غول های وال استریت بیکار نمیشینند و تا قبل از اینکه بیت کوین وارد بورس نزدک بشه اونها قیمت رو پایین میکشن ولی بعد از اون احتمال اینکه تا 20000 تا هم برسه هست. البته اگر شرکتهایی مثل آمازون، فیسبوک بخوان بیت کوین رو قبول کنن قیمت احتمالا تا 100000 هم میرسه. به احتمال بالا تا 2 سال آینده نهایتا شرکت های بزرگ دنیا مثل آمازون بیت کوین رو قبول میکنند. دوستان حتما بیت دخیره کنید.
حواستون به ارز جدید ژاپن هم باشه. تلفیق بلاک چین اتریوم و Nem و بیت کوین در توکنایز کردن ...comsa. بیت کوین رو یک ژاپنی اختراع کرد. بلاک چین Mijin رو هم یک شخص ناشناس ژاپنی اختراع کرده. وقتی وارد اکسچنج شد حتما جندتا بخرید و بلند مدت نگه دارید.
دلیل افزایش قیمت بیت کوین خبری هست که وال استریت ژورنال دیروز زد:
https://www.wsj.com/articles/nasdaq-plans-to-launch-bitcoin-futures-in-first-half-2018-1511968313
من با نظر Jimm عزیز موافقم ولی حدسم کمی متفاوته .فرسایش برای مدت دو تا 4 هفته هست >> چون غول های وال استریت بیکار نمیشینند و تا قبل از اینکه بیت کوین وارد بورس نزدک بشه اونها قیمت رو پایین میکشن ولی بعد از اون احتمال اینکه تا 20000 تا هم برسه هست. البته اگر شرکتهایی مثل آمازون، فیسبوک بخوان بیت کوین رو قبول کنن قیمت احتمالا تا 100000 هم میرسه. به احتمال بالا تا 2 سال آینده نهایتا شرکت های بزرگ دنیا مثل آمازون بیت کوین رو قبول میکنند. دوستان حتما بیت دخیره کنید.
حواستون به ارز جدید ژاپن هم باشه. تلفیق بلاک چین اتریوم و Nem و بیت کوین در توکنایز کردن ...comsa. بیت کوین رو یک ژاپنی اختراع کرد. بلاک چین Mijin رو هم یک شخص ناشناس ژاپنی اختراع کرده. وقتی وارد اکسچنج شد حتما جندتا بخرید و بلند مدت نگه دارید.
اگه مگفتید این نرم افزار یا سایتش چیه خیلی خوب میشد