• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
به نظرتون مثل دفعه قبل که حباب 7000تا ترکید و به 5000 رسید و مجدد صعود کرد ، ایندفعه اینجوری نمیشه ؟

این اتفاق افتاد از 11500 برگشت به 8900 و دوباره سعودی رو شروع کرد.الان نوساناتش به نظرم بین 10ونیم تا 11و نیم باشه و دووم نمیاره و باز بالا میره تا دو هفته دیگه نهایتش.
خصوصا موقعی که مبادلش تو وال استریت استارت بوخوره وضع بیتکوین میتونه باز تا 200 درصد هم افزایش پیدا کنه تا اخر امثال.
الان صرافیای ایران مثل دات ای ار اغلب ندارن برا فروش پرفکت و بیتکوین میگن کسی بیت نمیفروشه و خیلیام میان پرفکت رو میخرن میرن باهاش بیتکوین میخرن برا همین پرفکت هم موجود نداشته اغلب این مدت .البته امروز موجود داشته به نظرم زیر 10 هزار دلار نمیشه دیگه خرید بیت رو با این اوصاف

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این پست رو تو بیت کوین تاک پیدا کردم. . آوردم اینجا یه مرور خاطرات بشه

Pizza for bitcoins?
May 18, 2010, 12:35:20 AM
I'll pay 10,000 bitcoins for a couple of pizzas.. like maybe 2 large ones so I have some left over for the next day. I like having left over pizza to nibble on later. You can make the pizza yourself and bring it to my house or order it for me from a delivery place, but what I'm aiming for is getting food delivered in exchange for bitcoins where I don't have to order or prepare it myself, kind of like ordering a 'breakfast platter' at a hotel or something, they just bring you something to eat and you're happy!
I like things like onions, peppers, sausage, mushrooms, tomatoes, pepperoni, etc.. just standard stuff no weird fish topping or anything like that. I also like regular cheese pizzas which may be cheaper to prepare or otherwise acquire.
If you're interested please let me know and we can work out a deal.
Thanks,
Laszlo

یکی از پاسخها
10,000... Thats quite a bit.. you could sell those on https://www.bitcoinmarket.com/ for $41USD right now..
good luck on getting your free pizza.
10 هزار تا بیت کوین 41 دلار میکرده؟؟!!!

الان 10000 بیت کوین میشد 110 میلیون دلار یا 450،000،000،000 تومن. یا 730 مازراتی یا 30 میلیون پیتزا
730 تا از اینا
s00015ik.jpg

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
این پست رو تو بیت کوین تاک پیدا کردم. . آوردم اینجا یه مرور خاطرات بشه

Pizza for bitcoins?
May 18, 2010, 12:35:20 AM
I'll pay 10,000 bitcoins for a couple of pizzas.. like maybe 2 large ones so I have some left over for the next day. I like having left over pizza to nibble on later. You can make the pizza yourself and bring it to my house or order it for me from a delivery place, but what I'm aiming for is getting food delivered in exchange for bitcoins where I don't have to order or prepare it myself, kind of like ordering a 'breakfast platter' at a hotel or something, they just bring you something to eat and you're happy!
I like things like onions, peppers, sausage, mushrooms, tomatoes, pepperoni, etc.. just standard stuff no weird fish topping or anything like that. I also like regular cheese pizzas which may be cheaper to prepare or otherwise acquire.
If you're interested please let me know and we can work out a deal.
Thanks,
Laszlo

یکی از پاسخها

10 هزار تا بیت کوین 41 دلار میکرده؟؟!!!

الان 10000 بیت کوین میشد 110 میلیون دلار یا 450،000،000،000 تومن. یا 730 مازراتی یا 30 میلیون پیتزا
730 تا از اینا
s00015ik.jpg
آینده بیت کوین کلا مبهمه
مثلا یک از نوبلیست های اقتصاد گفته بیت کوین محکوم به سقوطه
یا بانک مرکزی فرانسه گفته بود بیت کوین اساس واعتبار نداره

از اون طرف بعضی ها حرف 100هزار دلار تا پایان 2018 میزنند

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
چالش اصلی بیت کوین که می تونه یهویی جایگاه اون رو به عنوان ارز پایه در کریپتوکارنسی ها تغیر بده همین موضوعه بنابر این پیشنهاد میشه تا تنور کوین هایی مثل IQT, ETN و JUS و WCXT داغه زودتر بچسبونید!
پ.ن:
در این تالار بارها درباره ارز WCXT صحبت هایی شده است که با توجه به صحبتهای موجود در بیت کوین تاک به نظر میرسید اسکم باشه اما حالا این فرضیه رد شده و ظاهرا به زودی چشم انداز خوبی خواهد داشت.
دوستان پس از دریافت این توکن ها باید صبر پیشه کنید و منتظر افزایش قیمتش باشید... روز های خوبی پیش روست.
سلام
wcxt که با ثبت نام بهمون داده رو چطور بعدا باید به اتر یا بیت کوین تبدیل کنیم؟
امروز هم اینو داخل سایتش زده:
All tokens made available for the ICO phase 1 have been sold. Presales for phase 2 of the ICO will begin in a few days.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
دوستان توکنهایی که والتش مای اتر والت هست میخرن خیلی دقت کنند که احیانا هک نشن

dss

Registered User
لایک‌ها
198
پسوردهای سایت bitcointalk داره دست به دست میچرخه عوض کنید پسورداتونو

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
آقا کدام مارکت ها به ایرانی ها می فروشن؟ من چندتایی که ثبت نام کردم تا پاسپورت ایرانی می بینن فرار می کنن و اکانت رو می بندن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
novaexchange
coinexchange.io
cryptopia
cryptopia مشکل نداره برا شما من هر صفحه میخوام برم نمیره و باید بالا تو مرورگر اینتر بزنم بره اون صفحه سایت های دیگه مشکل ندارن
حداقل دپوزیت بیت کوین چقدره توش ؟ محدودیت ندیدم ولی بعضی سایت ها میزارن کمتر بفرستی میخورن میره

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
cryptopia مشکل نداره برا شما من هر صفحه میخوام برم نمیره و باید بالا تو مرورگر اینتر بزنم بره اون صفحه سایت های دیگه مشکل ندارن
حداقل دپوزیت بیت کوین چقدره توش ؟ محدودیت ندیدم ولی بعضی سایت ها میزارن کمتر بفرستی میخورن میره
نمیدونم این مشکل رو با یکی از این سه سایت داشتم انگار
ولی توی cryptopia مشکلی ندارم با موزیلا

• Like
Reactions: vbd

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
این iota با این همه سوپلای ترکونده الان به مرز 2 دلار رسیده.به نظرتون تا کجا می ره یه عده می گن تا اخر 2018 تا 10 دلار هم می ره؟!

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
از چه طریقی بهشون پول میریزی؟ تصویر پاسپورت میخوان برای واریز یا برداشت؟
کمی توضیح مینمایی؟

بیتکوین - لایت کوین - اتریوم - یا USDT میخری وارد میکنی توی والت یا اکانتت توی این سایت ها

بعد ترید میکنی مثلا اتریوم با چنگیزکوین یا لایتکوین با اصغرکوین

اینا با ایران مشکلی ندارن پاسپورت بفرستی حله

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
بیتکوین - لایت کوین - اتریوم - یا USDT میخری وارد میکنی توی والت یا اکانتت توی این سایت ها

بعد ترید میکنی مثلا اتریوم با چنگیزکوین یا لایتکوین با اصغرکوین

اینا با ایران مشکلی ندارن پاسپورت بفرستی حله
من می خوام دلار بدم بیت کوین بخرم یا برعکسش :general707:
چنگیز کوینم کجا بود که با بیت کوین ترید کنم S:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
من می خوام دلار بدم بیت کوین بخرم یا برعکسش :general707:
چنگیز کوینم کجا بود که با بیت کوین ترید کنم S:
پشت موت منو کشته . تو سایت سی سکس هم میتونی دلار بدی هر کوینی میخوای بخری من باهاش کار کردم خودمم . پاییر یا ادوکش یا دلار پرفکت مونی قبول میکنه
c-cex.com

بالا