• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
به نظرتون چه کوینی تو چند ماه یا یه سال میتونه رشد چند هزار درصدی داشته باشه یه مقدار سرمایه گذاری بکنیم؟
من می خوام دلار بدم بیت کوین بخرم یا برعکسش :general707:
چنگیز کوینم کجا بود که با بیت کوین ترید کنم S:
نمیدونم چرا اکسچنجرهایی که فقط با کریپتو کارنسی ها کار میکنن رو معرفی کردن. خودتم تنبلی کردی پستهای قبلی رو نگشتی. چند بار اکسچنچرهایی که با پرفکت مانی و دیگر ارزها کار میکنن لیست شده.
exmo / yobit / livecoin / c-cex / چندتای دیگه هستن به ریسکش نمی ارزه

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
سلام
دوستان بهترین کیف پول BTG چی هست؟ (برای بلند مدت می خوام)

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
mona بخرید
nxt هم بخرید

neo بخرید
lmc هم بخرید

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
https://twitter.com/EthBits/status/937382021424349184

https://blog.ethbits.com/2017/12/03/second-quarterly-airdrop/

ایردراپ دارن قراره گویا 8 دسامبر به دارندگان توکن ethbits اتریوم بدن ،فقط باید تو کیف پولی مثل myetherwallet که کلید خصوصی کنترلش دست خودتون باشه و تو اکسچنج نباشه نگهداری کنید تا قبل این تاریخ.
البته والیوم این کوین خیلی پایینه !مراقب باشید ولی به نظر نمیاد اسکم بشه تو بررسی همچین کوین هایی حتما به والیوم توجه کنید اگه خیلی پایین باشه نشونه خوبی نیست

dss

Registered User
لایک‌ها
198
صرافا دارند بیتکوینو با دلار 4800 حساب میکنند. از کجا میشه ارزون گرفت؟
با پرفکت بگیرم؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
با پرفکت بگیرم؟

پرفکت بگیر - تبدیل کن به ADVCASH > منتقل کن به WEX یا LIVECOIN هر کدوم ارزونتر بود بخر

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
با پرفکت بگیرم؟
به نظرمن الان هر کسی بیت کوین می فروشه فردا پشیمون میشه احتمال زیاد یک شیب صعودی تا نزدیک 13 هزار خواهیم داشت.

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
دوستان برین WinCoin با نام اختصاریWC بخرید. در حالت دامپ هستش و البته باید کمی تحمل و صبر داشته باشید . پمپاژ خوبی در انتظارشه تا 24000 ساتوشی خواهد رفت. الان حول 7000 داره می گرده
دوستان پمپاژ این این ارز شروع شده. هر کسی که بر مبنای این حرف من اقدام به خرید کرده همین الان می تونه هر توکن خودشو با سود ۱.۵ برابر بفروشه!
البته اگه اندکی صبر داشته باشید این مقدار تا ۳ برابر خواهد رسید فقط نیاز به زمان بیشتری داره

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
به نظرمن الان هر کسی بیت کوین می فروشه فردا پشیمون میشه احتمال زیاد یک شیب صعودی تا نزدیک 13 هزار خواهیم داشت.
کسانی که مشکلی با سرمایه گذاری بلند مدت نداشته باشن فقط کافیه تا اواسط ۲۰۱۸ صبر کنن(یعنی تا خردا یا تیر ۹۷) و مطمینا بیت کوین ارزشش افزون بر ۲ برابر خواهد شد! یعنی مطمینا تا ۲۷ هزار خواهد رفت.
البته نباید با هر دامپی نگران باشید و تا زمانی که گفتم صبر کنید.سرمایه گذاری خوبی خواهد بود و چنین سودی در هیچ سرمایه گذاری غیر کرپتوکارنسی ها سراغ ندارم!

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
دوستان پمپاژ این این ارز شروع شده. هر کسی که بر مبنای این حرف من اقدام به خرید کرده همین الان می تونه هر توکن خودشو با سود ۱.۵ برابر بفروشه!
البته اگه اندکی صبر داشته باشید این مقدار تا ۳ برابر خواهد رسید فقط نیاز به زمان بیشتری داره

مراقب باشید قبل از خواب این سکه رو بفروشید چون ممکنه بخوابید و پاشید و ببینید ضرر کردید 500 میلیون سکه داره و فقط تو کریپتو پیا این شاید اولین و اخرین پامپ این سکه برای سود صاحبانش باشه

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
مراقب باشید قبل از خواب این سکه رو بفروشید چون ممکنه بخوابید و پاشید و ببینید ضرر کردید 500 میلیون سکه داره و فقط تو کریپتو پیا این شاید اولین و اخرین پامپ این سکه برای سود صاحبانش باشه
نظرتون می تونه درست باشه.نظرات من هم صد درصد درست نیست اما بعید می دونم آخرین پامپ باشه. و به نظر من که کلا سکه آینده داریه.
این سکه مطمینا دامپ خواهد داشت اما باز دوباره می تونه بکشه بالا اما علی الحساب به نظر من فعلا تا آخر هفته پمپاز ادامه داره. دوستانی که نمی تونن خودشون اینو زیر نظر بگیرن می تونن با رسیدن قیمت به 15000 ساتوشی اونو بفروشن.
اما به نظر من تا 25000 خواهد رسید!

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اگر کسی دوست داره سرمایه گذاری های امن داشته باشه خالی از ریسک فقط سکه های معتبر رو بخره نظیر زد کش.دیسنت.سوفیا تی اکس. نئو.کیوتوم. مونیرو.بیتکوین
سکه های غیر معتبر یا به اصطلاح اسکم شاید تو کمتر از یه ماه حتی سود 500 درصد هم بدن ولی ریسکشونم باید در نظر بگیرید و کسایی که ریسک پذیر و توان از دست دان پول یا ضرر رو ندارن بهتره برن رو سکه های معتبر.همین بیتکوین و زد کش بالاخره سود بالاتر از بانک و بازار و اینا بهتون میدن و سرمایه گذاریی امن و مطمئن هستند
و اگر سود کوتاه مدتر میخوایید میتونید همین سکه های معتبرو موقع دامپ بخرید مثلا همون دیسنت همین 10 روز پیش اومد رو 48 سنت که تابلو بود صد میلیونم بدی بخری خیلی زود 200 درصد روشه موقع دامپ شدن سکه های معتبر هم میشه ازشون نون خوب خورد بدون ریسک

Last edited:

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
ارزش سرمایه گذاری بلند مدت تا نیمه 2018 رو دارن

suncontract و stox
آفرین.
snc رو من خیلی کم به اندازه 30 دلاربه قیمت 0.03 قبل خریده بودم باورتون میشه؟ الان 0.2 هست. الانم باز میخوام بخرم ولی میترسم بریزه خیلی رفته بالا.
stox کسی خواست بخره در hitbtc قیمتش خیلی خوبه من 0.00006 خریدم.

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دیروز میخواستم توی HITBTC چنتا کوین بخرم حدود 0.02 بیتکوین داشتم
دیدم SC حدود 25 درصد رشد داشته گفتم این کوین ارزش سرمایه گذاری نداره امروز 100 درصد اومده بالا

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
poll.JPG

upload_2017-12-4_13-33-44.png

upload_2017-12-4_13-39-38.png

upload_2017-12-4_13-37-16.png

Bitcoin (BTC) - Latin American Bitcon & Blockchain Conference
Bitcoin (BTC) - RSK Mainnet Beta
Bitcoin Cash (BCC) - Listing on Bitstamp
Bitcore (BTX) - Weekly Airdrop
Cardano (ADA) - Listing on Coinnest
Hive (HVN) - The Future of Money and Technology Summit
Iconomi (ICN) - TechCrunch Disrupt Berlin
Internet of People (IOP) - Latin American Bitcoin & Blockchain Conference
Internet of People (IOP) - New IoP Core Wallet
Memetic (MEME) - Hard Fork
Metal (MTL) - Future of Money / Technology Summit
NEO (NEO) - Da Hongfei to speak at Blockchain World Conference in Bangkok
Obsidian (ODN) - Rebranding / Whitepaper / New Website / Logo / Dev Updates
OmiseGO (OMG) - Blockchain World Conference
Quantstamp (QSP) - Blockchain World Conference
Rebellious (REBL) - Airdrop
Red Pulse (RPX) - Blockchain World Conference
Senderon (SDRN) - Logo Competition
Solaris (XLR) - ZeroCoin Protocol Implementation
Status (SNT) - Blockchain World Conference
SunContract (SNC) - Digital Solar & Storage
Walton (WTC) - Listing on Coinnest
ZCoin (XZC) - Blockchain World Conference

upload_2017-12-4_13-37-41.png

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اگر کسی دوست داره سرمایه گذاری های امن داشته باشه خالی از ریسک فقط سکه های معتبر رو بخره نظیر زد کش.دیسنت.سوفیا تی اکس. نئو.کیوتوم. مونیرو.بیتکوین
سکه های غیر معتبر یا به اصطلاح اسکم شاید تو کمتر از یه ماه حتی سود 500 درصد هم بدن ولی ریسکشونم باید در نظر بگیرید و کسایی که ریسک پذیر و توان از دست دان پول یا ضرر رو ندارن بهتره برن رو سکه های معتبر.همین بیتکوین و زد کش بالاخره سود بالاتر از بانک و بازار و اینا بهتون میدن و سرمایه گذاریی امن و مطمئن هستند
و اگر سود کوتاه مدتر میخوایید میتونید همین سکه های معتبرو موقع دامپ بخرید مثلا همون دیسنت همین 10 روز پیش اومد رو 48 سنت که تابلو بود صد میلیونم بدی بخری خیلی زود 200 درصد روشه موقع دامپ شدن سکه های معتبر هم میشه ازشون نون خوب خورد بدون ریسک
نه معلوم نیست کی دامپ شون هست. یکی دوماه قبل بیت کوین اومد پایین گفتم از این پایین تر دیگه نمیاد ، خریدم. بعد از خرید چند درصد دیگه اومد پایین. چند تا کوین دیگه هم همینطور بود

بالا