• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
صرافا دارند بیتکوینو با دلار 4800 حساب میکنند. از کجا میشه ارزون گرفت؟
با پرفکت بگیرم؟
الان وکس برای پرفکت مانی 7 درصد کارمزد گذاشته برای ادوکش 4 درصد. هر ادوکش 4350 باشه با 4 درصد کارمزد میوفته 4525 تومن. دلار وکس ارزونتر پیدا میشه

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
نه معلوم نیست کی دامپ شون هست. یکی دوماه قبل بیت کوین اومد پایین گفتم از این پایین تر دیگه نمیاد ، خریدم. بعد از خرید چند درصد دیگه اومد پایین. چند تا کوین دیگه هم همینطور بود

داداش من و تو که خدا نیستیم تا بفهمیم کف قیمت دامپ چیه ولی مهم اینه از قیمت خرید شما سود کردید. ولی میفهمیم ک الان این قیمت دامپ هست .یادت باشه فرضا اونموقع که قرار بود فورک بی 2 ایکس قرار بود اجرا بشه همه کوینا تکیدند پایین مثلا مونیرو اومد 70 لایت اومد 50 ووو خوب تابلو بود که اینا همشون تو دامپ یا کف قیمتند و دووم نمیاره این قیمتا یا چند روز پیش که بیت اومد از 11 رو 8900 مشخص بود این دووم نداره .
اگر کسی تو بازار باشه و قیمت هر روز رو ببینه قیمت دستشه و میدونی کی خرید کنه که ارزون و به صرفه باشه براش
ولی مشکل اکثر سرمایه گذاران دنیا اینه تاببینند یه چیزی داره میکنه میره بالا میخرند در حالی که برعکس چیزی که کنده و داره میاد حسابی پایین اونو باید رفت سراغش .البته یه چیز معتبر نه یه چیز مزخرف.
برا همین اکثر مردم ضرر میکنند و اقلیت سود

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
البته من دیگه با ترید و خرید فروش کوتاه مدت موافق نیستم چون کلی زحمت میکشی و در میاری و بعد صرافی میکشه بالا میره پس بهتره سرمایه گذاریا بالای 1 ماه دو ماه باشه مدتش که تو کیف پول هم نگهداری بشه سکه ها ک ایمن باشه خود من 20 میلیونم هنوز تو بیترکس گیره . شاید برخیا برا سرگرمی کار میکنند ولی من کلا خرج زن و بچه میدم با این کارا و شغل دیگه ای ندارم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ولی میفهمیم ک الان این قیمت دامپ هست .یادت باشه فرضا اونموقع که قرار بود فورک بی 2 ایکس قرار بود اجرا بشه همه کوینا تکیدند پایین مثلا مونیرو اومد 70 لایت اومد 50 ووو خوب تابلو بود که اینا همشون تو دامپ یا کف قیمتند و دووم نمیاره این قیمتا یا چند روز پیش که بیت اومد از 11 رو 8900 مشخص بود این دووم نداره .
اون مواقع حرفای ضد و نقیض زیاد میزنن یکی میگه آلت کوین ها مُردن اون یکی میگه بیت کوین تموم کرد. آدم نمیدونه بخره یا نخره.
اگه اون موقع کسی کریپتو می خرید تا الان 100 درصد سود میکرد. نمیدونم مرض دارن میان حرفای نادرست میزنن و مانع از سود بردن بقیه میشن. همه کس که همه چی رو نمیدونه، کسی یکم راهنمایی میخواد اون حرفا گمراهش میکنه. از جیب اونا که نمیره. روزی چند میلیارد دلار معامله میشه به همه میرسه.

خود من سرمایه گذاری نمیکنم این سودهای 100 درصدی ازدست رفته زیاد برام مهم نیست. فقط سعی میکنم از انتقال کوین ها 2-3 درصدی در بیارم.
داداش من و تو که خدا نیستیم تا بفهمیم کف قیمت دامپ چیه ولی مهم اینه از قیمت خرید شما سود کردید.
اگر کسی تو بازار باشه و قیمت هر روز رو ببینه قیمت دستشه و میدونی کی خرید کنه که ارزون و به صرفه باشه براش
ولی مشکل اکثر سرمایه گذاران دنیا اینه تاببینند یه چیزی داره میکنه میره بالا میخرند در حالی که برعکس چیزی که کنده و داره میاد حسابی پایین اونو باید رفت سراغش .البته یه چیز معتبر نه یه چیز مزخرف.
برا همین اکثر مردم ضرر میکنند و اقلیت سود

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
با مدیرهای فروم کانتکت کنید یک تاپیک باز کنن برای فروش کریپتوکارنسی واسطه های خارجی حذف کنیم فی توی جیب مفت خورهای تحریم کننده ایران نریزیم.
مثلا من درخواست خرید فلان مقدار wave دارم مطرح کنم شخصی فروشنده بود اعلام کنه یا برعکس اکثر سایتهای خرید و فروش محدود به چند تا کریپتو هستن.

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
دوستان من میخوام یه مقدار کوین آینده دار بخرم ، خیلی ساده لطف میکنید بگین مراحل کار به چه صورته , تو چه سایتی باید ثبت نام کنم , البته من اکثر سایت هایی که معرفی شده از دو سه سال پیش عضو هستم

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
پرفکت بگیر - تبدیل کن به ADVCASH > منتقل کن به WEX یا LIVECOIN هر کدوم ارزونتر بود بخر
همون قیمت درمیاد . شاید بیشتر
پرفکت نزدیک 4500 شده . حداقل 7-6 درصد هم تو این نقل و انتقالات تلف میشه

advcash هم اینو میزنه تو پنل
Unfortunately, we are not currently offering our services to users from the country you selected
مراقب باشین به فنا نرین

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اون مواقع حرفای ضد و نقیض زیاد میزنن یکی میگه آلت کوین ها مُردن اون یکی میگه بیت کوین تموم کرد. آدم نمیدونه بخره یا نخره.
اگه اون موقع کسی کریپتو می خرید تا الان 100 درصد سود میکرد. نمیدونم مرض دارن میان حرفای نادرست میزنن و مانع از سود بردن بقیه میشن. همه کس که همه چی رو نمیدونه، کسی یکم راهنمایی میخواد اون حرفا گمراهش میکنه. از جیب اونا که نمیره. روزی چند میلیارد دلار معامله میشه به همه میرسه.

خود من سرمایه گذاری نمیکنم این سودهای 100 درصدی ازدست رفته زیاد برام مهم نیست. فقط سعی میکنم از انتقال کوین ها 2-3 درصدی در بیارم.

اره دقیقا همینطوره. بیتکوین 200 دلار میاد پایین میگن بیتکوین مرد تموم شد واقعا من کلا اینجور نظراتو میبینم کلا یه کم خستگیم در میره چون یه خنده حسابی میکنم .هیچ وقت نباید حرف ملتی که احساساتی یا ترسو هستند رو گوش داد خوب قاعتا این بازار همونطور که سود داره ضرر هم داره ولی نظرات غیر حرفه ای و احساسی و مسخره نباید ادم زیاد جدی بگیره. به تجربه خودتون اعتماد کنید موفقترید تا به برخی حرفها گوش کنید.
تازه یه نفر یه تایپیک زده بود کوین وی سی ایکس فک کنم میگفت جای بیتکوینو ممکنه بگیره خیلی جالب بود .

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
همون قیمت درمیاد . شاید بیشتر
پرفکت نزدیک 4500 شده . حداقل 7-6 درصد هم تو این نقل و انتقالات تلف میشه

advcash هم اینو میزنه تو پنل
Unfortunately, we are not currently offering our services to users from the country you selected
مراقب باشین به فنا نرین
شما بهتره پرفکت بخرید و تبدیل به بیت کنید و باهاش ارز مورد نظرو بخرید یا پرفکتو وارد سایت سی سکس کنید و بخرید البته اول ببینید ارزی که میخواید بخرید تو اون صرافی سی سکس هست یا نه فرضا من تا 1000 دلار هم تو سی سکس وارد کردم و خارج کردم مشکلی نداشتم باهاش
اگرم مستقیم بیت گیرتون اومد بخرید بهتره با بیت ارز رو بخرید

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
https://coinmarketcap.com/currencies/lisk/

قله بعدی انشالله 16 الی 18 خواهد بود

بخرید و ذخیره اخرت قرار بدید

احتمالا تا اوایل ژانویه دوبرابر میشه

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
سلام.
دوستان بنظرتون قیمت بین کوین در آینده چه قدر خواهد شد؟

الآن خوبه بخرم یا بزارم چند وقت دیگه؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام.
دوستان بنظرتون قیمت بین کوین در آینده چه قدر خواهد شد؟

الآن خوبه بخرم یا بزارم چند وقت دیگه؟
اگر خدا قسمت کنه تو سال جدید دیگه بالای 40 تا 50 هزار دلار میرسه هر بیتکوین.اگر احیانا دولتا و ملتا و کشورا و سیاستا اذیت نکنند که بعید میدونم فعلا جای رشد داره

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
https://coinmarketcap.com/currencies/lisk/

قله بعدی انشالله 16 الی 18 خواهد بود

بخرید و ذخیره اخرت قرار بدید

احتمالا تا اوایل ژانویه دوبرابر میشه
کیف پول آنلاینش چرا این جوریه کلا یه جمله میده میگه اینو ذخیره کنید و تمام نه رمزی نه پسوردی نه آدرس ایمیلی. اصلا امنیت داره؟
login.lisk.io
شما از چه کیفی استفاده می کنید

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کیف پول آنلاینش چرا این جوریه کلا یه جمله میده میگه اینو ذخیره کنید و تمام نه رمزی نه پسوردی نه آدرس ایمیلی. اصلا امنیت داره؟
login.lisk.io
شما از چه کیفی استفاده می کنید
از همون کیف پول افلاینش

اونم همینطوره

بالا