NAKOOT
Registered User
دوستان بجز سایت virwox جایی هست بشه با Paypal بیت کوین خرید؟
الان وکس برای پرفکت مانی 7 درصد کارمزد گذاشته برای ادوکش 4 درصد. هر ادوکش 4350 باشه با 4 درصد کارمزد میوفته 4525 تومن. دلار وکس ارزونتر پیدا میشهصرافا دارند بیتکوینو با دلار 4800 حساب میکنند. از کجا میشه ارزون گرفت؟
با پرفکت بگیرم؟
نه معلوم نیست کی دامپ شون هست. یکی دوماه قبل بیت کوین اومد پایین گفتم از این پایین تر دیگه نمیاد ، خریدم. بعد از خرید چند درصد دیگه اومد پایین. چند تا کوین دیگه هم همینطور بود
اون مواقع حرفای ضد و نقیض زیاد میزنن یکی میگه آلت کوین ها مُردن اون یکی میگه بیت کوین تموم کرد. آدم نمیدونه بخره یا نخره.ولی میفهمیم ک الان این قیمت دامپ هست .یادت باشه فرضا اونموقع که قرار بود فورک بی 2 ایکس قرار بود اجرا بشه همه کوینا تکیدند پایین مثلا مونیرو اومد 70 لایت اومد 50 ووو خوب تابلو بود که اینا همشون تو دامپ یا کف قیمتند و دووم نمیاره این قیمتا یا چند روز پیش که بیت اومد از 11 رو 8900 مشخص بود این دووم نداره .
داداش من و تو که خدا نیستیم تا بفهمیم کف قیمت دامپ چیه ولی مهم اینه از قیمت خرید شما سود کردید.
اگر کسی تو بازار باشه و قیمت هر روز رو ببینه قیمت دستشه و میدونی کی خرید کنه که ارزون و به صرفه باشه براش
ولی مشکل اکثر سرمایه گذاران دنیا اینه تاببینند یه چیزی داره میکنه میره بالا میخرند در حالی که برعکس چیزی که کنده و داره میاد حسابی پایین اونو باید رفت سراغش .البته یه چیز معتبر نه یه چیز مزخرف.
برا همین اکثر مردم ضرر میکنند و اقلیت سود
همون قیمت درمیاد . شاید بیشترپرفکت بگیر - تبدیل کن به ADVCASH > منتقل کن به WEX یا LIVECOIN هر کدوم ارزونتر بود بخر
اون مواقع حرفای ضد و نقیض زیاد میزنن یکی میگه آلت کوین ها مُردن اون یکی میگه بیت کوین تموم کرد. آدم نمیدونه بخره یا نخره.
اگه اون موقع کسی کریپتو می خرید تا الان 100 درصد سود میکرد. نمیدونم مرض دارن میان حرفای نادرست میزنن و مانع از سود بردن بقیه میشن. همه کس که همه چی رو نمیدونه، کسی یکم راهنمایی میخواد اون حرفا گمراهش میکنه. از جیب اونا که نمیره. روزی چند میلیارد دلار معامله میشه به همه میرسه.
خود من سرمایه گذاری نمیکنم این سودهای 100 درصدی ازدست رفته زیاد برام مهم نیست. فقط سعی میکنم از انتقال کوین ها 2-3 درصدی در بیارم.
شما بهتره پرفکت بخرید و تبدیل به بیت کنید و باهاش ارز مورد نظرو بخرید یا پرفکتو وارد سایت سی سکس کنید و بخرید البته اول ببینید ارزی که میخواید بخرید تو اون صرافی سی سکس هست یا نه فرضا من تا 1000 دلار هم تو سی سکس وارد کردم و خارج کردم مشکلی نداشتم باهاشهمون قیمت درمیاد . شاید بیشتر
پرفکت نزدیک 4500 شده . حداقل 7-6 درصد هم تو این نقل و انتقالات تلف میشه
advcash هم اینو میزنه تو پنل
Unfortunately, we are not currently offering our services to users from the country you selected
مراقب باشین به فنا نرین
https://coinmarketcap.com/currencies/lisk/
قله بعدی انشالله 16 الی 18 خواهد بود
بخرید و ذخیره اخرت قرار بدید
احتمالا تا اوایل ژانویه دوبرابر میشه
اگر خدا قسمت کنه تو سال جدید دیگه بالای 40 تا 50 هزار دلار میرسه هر بیتکوین.اگر احیانا دولتا و ملتا و کشورا و سیاستا اذیت نکنند که بعید میدونم فعلا جای رشد دارهسلام.
دوستان بنظرتون قیمت بین کوین در آینده چه قدر خواهد شد؟
الآن خوبه بخرم یا بزارم چند وقت دیگه؟
کیف پول آنلاینش چرا این جوریه کلا یه جمله میده میگه اینو ذخیره کنید و تمام نه رمزی نه پسوردی نه آدرس ایمیلی. اصلا امنیت داره؟https://coinmarketcap.com/currencies/lisk/
قله بعدی انشالله 16 الی 18 خواهد بود
بخرید و ذخیره اخرت قرار بدید
احتمالا تا اوایل ژانویه دوبرابر میشه
از همون کیف پول افلاینشکیف پول آنلاینش چرا این جوریه کلا یه جمله میده میگه اینو ذخیره کنید و تمام نه رمزی نه پسوردی نه آدرس ایمیلی. اصلا امنیت داره؟
login.lisk.io
شما از چه کیفی استفاده می کنید
من زیاد وارد نیستم .اما به نظرتون مسخره نیست ؟؟؟؟از همون کیف پول افلاینش
اونم همینطوره