• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

8030

Registered User
لایک‌ها
465
سلام

از چه نظر نا امنه ؟

چه کیف پولی و استخری رو برای الکترونیوم پیشنهاد میدید؟
ممنون

چند نفر تو فرومها گفته بودن هکرها تونستن وارد اکانتشون بشن.مشکل بعدی سیستم 2fa مثل بیت فنیکس یا بیترکس کار نمیکنه و امنیت پایینی داره و امکان هک اکانت هست چون هکر میتونه تایید لینک برداشت به ایمیل رو در اکانت غیر فعال کنه.

من خودم رو الکترنیوم سرمایه گذاری نکردم ولی تو سایتش کامل همه راهنماییها هست.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
الان دیگه خرید electroneum خطریه خیلی مراقب باشید معلومه حبابه خیلی ضایست . ضمنا 25 میلیارد سکه داره ریپل با اون همه ادعا که تعداد سکشم میلیاردیه هنوز رو 25 سنت نتونسته تکون بوخوره این کوینا ریسکشون خیلی بالاس گرچه دوره بازدهی سودشونم کوتاه مدت و خیلی بالاست دوستانی که اماتور هستند در جریان این موضوع باشن که یهو 20 میلیون نرن رو این طور کوینا و ریسکشم در نظر بگیرن همونطور که سود دهی بالاشو در نظر میگیرن ریسکشم بالاست.

در مورد اتریوم هم نگه داشتن بیتکوین بهتر از اتریوم هست همه سکه ها رشد کردن ولی اتریوم هنوز هم رکورد قابل توجهی نتونسته ارائه بده.اتریوم مگه اینکه هارد فورک بوخوره یا همچین چیزی وگرنه رفتن روی ارز اتریوم کلاسیک یا زد کش یا بیتکوین بهتر از اتریوم هست با توجه به شرایط فعلی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بهتره به اتریوم هاتون دست نزنید چون دو تا Deep داشته احتمال صعود داره

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
iota مثل اینکه میخواد بیچاره کنه همه رو
فکر کنم جیان بیت کش رو سرش پیاده کنن
نه ماینر داره انگار نه دیسنترلایز یه سری کمپانی گنده اومدن پشتش مثل میلیونر که پشت بیت کش هستش با اون سرافی کره ای مسخره اش
حالا نمیدونم چی بشه نظر شما چیه ؟
ولی پمپ کاملا مشخصه
البته خیلی زرنگن! کل بازار و معطل خودشون کردن!
ممکنه هم مثل SAN بشه . و یهو بکشه بالا

Last edited:

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
به نظر من اتر هم دیگه زیاد به درد نمیخوره فقط سلطان :)
چیزی اگه جاشو بگیره IOTA هستش! فکر کنم یا EOS

Last edited:

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
https://twitter.com/EthBits/status/937382021424349184

https://blog.ethbits.com/2017/12/03/second-quarterly-airdrop/

ایردراپ دارن قراره گویا 8 دسامبر به دارندگان توکن ethbits اتریوم بدن ،فقط باید تو کیف پولی مثل myetherwallet که کلید خصوصی کنترلش دست خودتون باشه و تو اکسچنج نباشه نگهداری کنید تا قبل این تاریخ.
ایر دراپ رو توضیح میدید چی هستش؟ یعنی از حجم توکن هاش کم میکنن ؟
استک چی هستش یعنی هر کی داشته باشدش بهش سود میدن ؟
چه کوین هایی مستر نود دارن ؟ 0.2% سود میدن همه شون ؟
غیر این موارد چه طوری میشه از کوین ها بیشتر سود گرفت ؟

btceth

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان الان وقت خرید و نگه داشتن اتریوم هست دوباره رشدش شروع میشه و قبل از 2018/06 تا بالای 2000$ میره
این نظر منه
باز شما بررسی کنید.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
من خیلی نظرم رو اتریوم نیست اصلا این اتریوم دریچه ای از نوعی کلاهبرداری جدید رو برای خیلیا باز کرد
و اگر قرار باشه تا 06/2018 صبر کنید کوینهای زیادی هستند که بهتر میشه روشون حساب کرد حتی تا 10 برابر و بیشتر مثل دیسنت
اتریوم تا 7 ماه دیگه 2 هزار دلارم بشه تازه شده حدود 4.5 برابر

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
سایت exmo برای برداشت زدن باید وریفای کنی اکانتتو یا نمیخواد؟

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
به نظرتون یک کوین رو که هنوز دارن توکنش رو میفروشن بخرم بهتره هستش یا اینکه صبر کنم وارد صرافی شه بعد بخرمش ؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
به نظرتون یک کوین رو که هنوز دارن توکنش رو میفروشن بخرم بهتره هستش یا اینکه صبر کنم وارد صرافی شه بعد بخرمش ؟

بستگی داره باید خودتون تحقیق کنید ببینید اون چه کوینیه چون گاهی ممکنه که برخی توکنها هیچ وقت وارد صرافی نشن یا تا سه ماه طول بکشه تا بشن ولی یه جا هم مثل توکن کیوتوم قبل صرافی 0.2 سنت بود وارد صرافی ک شد زیر 1.5 دلار نیومد الانم 14 دلاره . یعنی قبل ورود صرافی کسی خریده بود کلی سود نصیبش شده بود اینا باید تشخیص شما باشه حتما از انجمن بیت کوین تالک و حرف و حدیثهای ملت و ادمین توکن و نیز سایت خود توکن دیدن کنید ببینید ایده و برنامه اون توکن چیه چطوریه اینا خیلی کمک میکنه به شما تو شناخت توکن

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
بستگی داره باید خودتون تحقیق کنید ببینید اون چه کوینیه چون گاهی ممکنه که برخی توکنها هیچ وقت وارد صرافی نشن یا تا سه ماه طول بکشه تا بشن ولی یه جا هم مثل توکن کیوتوم قبل صرافی 0.2 سنت بود وارد صرافی ک شد زیر 1.5 دلار نیومد الانم 14 دلاره . یعنی قبل ورود صرافی کسی خریده بود کلی سود نصیبش شده بود اینا باید تشخیص شما باشه حتما از انجمن بیت کوین تالک و حرف و حدیثهای ملت و ادمین توکن و نیز سایت خود توکن دیدن کنید ببینید ایده و برنامه اون توکن چیه چطوریه اینا خیلی کمک میکنه به شما تو شناخت توکن
نظرت راجب این
mirocana
چیه به نظز چیز خوبیه ؟

دوتا کوین دیگه هم هست من خودم خریدم
QASH
YOYOW
دومی نیومده از چند روز قبل دوبل شده

l3in

Registered User
لایک‌ها
103

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
Screenshot_20171205-200557.png Screenshot_20171205-200611_1.jpg
استوری یاس جالب توجه:
یارو کارشناسه حالا بگذریم که اومدن بیتکوین رو با گلدکوئیست و شبکه های هرمی مقایسه کردن تو تلویزیون برگشته گفته بیت کووئین یعنی ملکه بیت ها:general304::general304: الان ساتوشی این حرف به گوشش برسه میره تو افق محو میشه.
پایین استوری هم یکی کامنت گذاشته بود از تو بعیده یاس که تبلیغ میکنی
حتما کلی پول هم میگیره یاس بدبخت از ساتوشی بخاطر این تبلیغش:confused:
درد جامعه ما اینه که هر کسی به خودش اجازه میده در مورد همه چی نظر بده و خودشو علامه دهر میدونه تو همه زمینه ها

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
مشاهده پیوست 1045817 مشاهده پیوست 1045818
استوری یاس جالب توجه:
یارو کارشناسه حالا بگذریم که اومدن بیتکوین رو با گلدکوئیست و شبکه های هرمی مقایسه کردن تو تلویزیون برگشته گفته بیت کووئین یعنی ملکه بیت ها:general304::general304: الان ساتوشی این حرف به گوشش برسه میره تو افق محو میشه.
پایین استوری یاس هم یکی کامنت گذاشته بود از تو بعیده یاس که تبلیغ میکنی
حتما کلی پول هم میگیره یاس بدبخت از ساتوشی بخاطر این تبلیغش:confused:
درد جامعه ما اینه که هر کسی به خودش اجازه میده در مورد همه چی نظر بده و خودشو عالمه دهر میدونه تو همه زمینه ها

از فراگیر شدن بیتکوین توی ایران میترسم چون میدونم ریده میشه به همه چیز

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
نظرت راجب این
mirocana
چیه به نظز چیز خوبیه ؟

دوتا کوین دیگه هم هست من خودم خریدم
QASH
YOYOW
دومی نیومده از چند روز قبل دوبل شده
yoyowو QASH که تعدادش یه میلیارد هست صرافیای خوبی ادش کردن و ولوم خیلی بالایی داره تایپیکش تو بیت تالک البته خیلی خلوته .
با توجه به تعدادی که داره خیلی باید برنامه قویی داشته باشه که بتونه برسه به قیمتای بالای 1 دلار و دو دلار به نظر الان تو پامپ قرار گرفتن حالا تا چه قیمت پامپ ادامه پیدا کنه مشخص نیست ممکنه از همین الان پاپ متوقف باشه و خریدتون میتونه همراه با سود باشه ولی ریسکتون هم کم نیست.

mirocana هم 200 میلیون توکن داره که حدودا 50 سنته انگار .هنوزم تو صرافی نیست به نظرم ورودش تو صرافی قیمت ارزونتر بتونید بخرید ریسکتونم کمتر میشه

8030

Registered User
لایک‌ها
465
بچها کسی بوده اتریوم بفرسته بعد تراکنشش تو شبکه بزنه یافت نشده و اتریوم بدست طرف نرسه؟
الان 2 تا اتر از کریپتوپیا فرستاده شده شماره تراکنش رو که میزنم میگه تراکنش یافت نشد!

بالا