slp که توکن بازی بالا نمیره همه هی میفروشن اینم ریزشبهش بر خورد 15% رفت بالا : ))
slp که توکن بازی بالا نمیره همه هی میفروشن اینم ریزشبهش بر خورد 15% رفت بالا : ))
slp که توکن بازی بالا نمیره همه هی میفروشن اینم ریزش
من که فکر میکنم پشت همه اینا یه داستانی هست !! یه چیزایی مثل پولشویی و ....رسما دیوونه خونه است
مینتش رایگان بوده دیشب کف قیمت 0.1 اتر بوده الان 4 شده
یه هایپه دیگه مثل همین سگ کوین ها طرف میخره تا به قیمت بالاتر بفروشهمن که فکر میکنم پشت همه اینا یه داستانی هست !! یه چیزایی مثل پولشویی و ....
مثلا چرا باید کسی 10K دلار بابت یه همچین آشغالی پول بده ! نه هنری هست , نه خلاقیت بکار برده !
یه عکس به بصورت کاملا آماتور در فتوشاپ برش خورد با متن ذخیره کرده و بعد برده تو بلاکچین !!
مشاهده پیوست 1278432
Home | Sundae Labs
SundaeSwap is the first true AMM DEX built on Cardano. Swap, stake and farm safely and securely.sundaeswap.finance
DEX کاردانو قراره لانچ بشه 20 ژانویه
بزودی TVL شبکه بالا میره و شاهد رشدش خواهیم بود شاید هم ATH قبلی رو پس بگیره
جادی یک توییت جالب دراین خصوص زده بود !یه هایپه دیگه مثل همین سگ کوین ها طرف میخره تا به قیمت بالاتر بفروشه
و در آخر میره تو پاچه یه عده ای
از خود وی پی اس برای ترید استفاده بشه یا سیسکو نصب کنی بتونی وی پی ان بزنی با موبایل ؟سلام
دوستان ببخشید شاید این سوال جاش اینجا نباشه
اما کسی هست از سرور مجازی ترید استفاده بکند که قیمتش معقول باشد تو خصوصی ادرس شرکت را لطفا ارسال کند
خودم توی اینترنت سرچ میکنم زیادوی پی اس هست با قیمت 100 هزارتومان ماهانه یا مثلا قیمت 60 هزارتومان ماهانه اما معلوم نیست چطورسرویس هایشان هستند
ممنون اگر کسی هست اطلاع بدهد و اگر جایی این سوال در این تایپک نیست خواهشا به جای درست انتقال داده شود
ممنون
به نظرم چرته , وقتی 10 اتریوم داری هر لحظه امکان نقد شدن داره ولی یه اثر شخمی رو تبدیل بکنی به nft رو همچین قیمتی n سال باید بمونی تا یه شاسکولی پیدا بشه که 10 اتر بابتش پول بده !!جادی یک توییت جالب دراین خصوص زده بود !
یک روش کسب «شهرت دیجیتال»: ۱. شما ۱۰ تا اتریوم دارین ۲. یه اثر رو ان اف تی می کنین ۳. با اون ۱۰ تا اتریوم اون اثر رو می خرین ۴. حالا شما ۱۰ تا اتریوم دارین و یه اثر ان اف تی که ۱۰ اتریوم «میارزه» در واقع فقط اینکه «فلانی کارش رو فروخته» هیچ ارتباطی به ارزش اون اثر نداره.
تا دلت بخواد از این شاسکولا تو کریپتو ریختهبه نظرم چرته , وقتی 10 اتریوم داری هر لحظه امکان نقد شدن داره ولی یه اثر شخمی رو تبدیل بکنی به nft رو همچین قیمتی n سال باید بمونی تا یه شاسکولی پیدا بشه که 10 اتر بابتش پول بده !!
هنوزم معتقدم پشت پرده اینا داستانی وجود داره , تو این دنیا هیچ کس پول یا مفت نداره خرج آت و اشغال بکنهتا دلت بخواد از این شاسکولا تو کریپتو ریخته
طرف 933 تا سلفی از خودش nft کرده
الان نگا کن کف قیمتش چقدره....یک میلیون دلار حجم معاملش هست
دقت نکردیهنوزم معتقدم پشت پرده اینا داستانی وجود داره , تو این دنیا هیچ کس پول یا مفت نداره خرج آت و اشغال بکنه
به نظرم چرته , وقتی 10 اتریوم داری هر لحظه امکان نقد شدن داره ولی یه اثر شخمی رو تبدیل بکنی به nft رو همچین قیمتی n سال باید بمونی تا یه شاسکولی پیدا بشه که 10 اتر بابتش پول بده !!
دوستان برای احراز هویت پاسپورت فیک میخوام بسازم (به کمک دوست حرفه ای در فتوشاپ) کسی اطلاعات داره که چه چیزایی جر اطلاعات عمومی درج شده باید تغییر داده بشه؟
میخوام سولاستر احراز کنم یکی از بچه ها که فیک خریده (اروپا اتفاقا) انجام داده و بدون مشکل تایید شدهتو اون مدت 3روز بررسی رجکت میشه ! ( اگر اروپا باشه )