• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
متامسک هم با آی پی ایران و چند کشور دیگه کار نمیکنه . هر چند با تغییر آی پی یا تغییر PRC مشکل حل میشه ولی توصیه میشه با متامسک کار نکنید.

متامسک با ip ایران کار میکنه و مشکلی نداره

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
متامسک با ip ایران کار میکنه و مشکلی نداره

من چند روز پیش تست کردم مشکل داشت,باز همین الان هم امتحان کردم مشکل داره و این پیام گوشه صفحه نشون داده میشه:

jCapture.PNG

اطلاعات دقیق تر:

بهرحال استفاده از آی پی ایران به هیچ وجه توصیه نمیشه.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
من چند روز پیش تست کردم مشکل داشت,باز همین الان هم امتحان کردم مشکل داره و این پیام گوشه صفحه نشون داده میشه:

اطلاعات دقیق تر:

نمیدونم شاید با بعضی اپراتور ها مشکل داره

hamed_crazy

Registered User
لایک‌ها
55
سلام.
قضیه اترماین چیه پیام تحریم و این چیزا داده؟
تکلیف اونایی که ماین کردن و پرداختی نزدن چیه؟

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
اگه با پلتفرم dex.guru کار کردید خبراش رو دنبال کنید
اونایی که موقع اکسچنج بهشون تیپ دادن واجد شرایط مینت یه NFT شدن
که با اون ان اف تی قراره مدل ایردراپشون مشخص بشه

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
سلام.
قضیه اترماین چیه پیام تحریم و این چیزا داده؟
تکلیف اونایی که ماین کردن و پرداختی نزدن چیه؟

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
برای eth 2 استک یا eth و استخراج؟
کلا از SSL و پورت 5555 استفاده کنید نباید مشکلی پیش بیاد.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435

اطلاعات دقیق تر:

اگه تا الان با آي پي ايران استفاده كرده باشيم با تغيير آي پي ميشه بازم استفاده كرد؟ يعني ممكن هست كه موجودي كيف پول ها رو بلاك كنه؟

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
اگه تا الان با آي پي ايران استفاده كرده باشيم با تغيير آي پي ميشه بازم استفاده كرد؟ يعني ممكن هست كه موجودي كيف پول ها رو بلاك كنه؟
متامسک فقط ابزار دسترسی به کیف پوله و کنترلی رو موجودی شما نداره و کاری نمیتونه انجام بده.
من هم موبایل هم کامپیوتر با ای پی ایران استفاده میکنم و مشکلی نداره تنها چیزی که به ذهنم میاد اینه که هنگام اتصال به rpc به مشکل میخوره متامسک یا قاطی میکنه معمولا من چندبار سر همین شبکه متیک رو حذف و دوباره اضافه کردم درست شده

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
مطلب نقل قول شده از کانال تلگرامی هست (Crypto by Alireza):

در روزهای اخیر نگرانی‌هایی درباره تحریم شدن کاربران ایرانی توسط بعضی Walletها به خصوص متامسک (MetaMask) به وجود آمده که لازم دونستم توضیحاتی رو در این رابطه بدم.

کیف پول‌ها یک درگاه واسط و رابط کاربری بین ما و نودهای بلاکچین هستند و اصولا دسترسی به کلیدهای خصوصی ما ندارند یعنی کیف پولی امن و استاندارد است که به کلمات خصوصی کاربر دسترسی نداشته باشه. از آنجایی که کیف‌پول‌ها صرفا یک سری نرم‌افزار سمت کاربر (Client Side) هستند اگر کلید خصوصی یا کلمات ریکاوری خودتون رو دارید حتی در صورت بلاک شدن آدرس‌تون در اون کیف جای نگرانی نیست. خیلی راحت می‌تونید با استفاده از همون کلمات در کیف‌پول‌های دیگه‌ای که از استاندارد مشابه استفاده می‌کنند import کنید. یا در بدترین سناریو که Node شبکه‌ای شما رو تحریم یا بلاک کنه می‌تونید نود رو تغییر بدین یا در پیچیده‌ترین حالت امکان راه‌اندازی Node اختصاصی وجود داره.

در پایان لطفا به این نکات توجه کافی داشته باشید:

۱- کیف پولی امن است که شما بتونید به صورت Offline (با قطع اینترنت) برای خودتون Wallet بسازید و تولید کلمات Seed کاملا سمت کاربر و بدون ارتباط با سرور انجام بشه. کیف متامسک به همین صورت است یعنی شما می‌تونید اتصال اینترنت رو قطع کنید با استفاده از افزونه متامسک ۱۲ کلمه بازیابی رو بسازید اونها رو یادداشت کنید و حتی import کنید و بعد اینترنت رو وصل کنید. این کمک می‌کنه که اگر روی مرورگر شما بدافزاری وجود داشته باشه شاید موفق به ارسال اطلاعات محرمانه مثل کلمات ریکاوری به دیگران نشه.

۲- بعضی توکن‌ها مثل تتر (USDT) قابلیت فریز یا بلاک کردن موجودی یک آدرس رو داخل Smart Contract دارند. اگر موجودی شما به هر علتی توسط قرارداد هوشمند فریز یا قفل بشه، تغییر کیف پول یا حتی راه‌اندازی Node اختصاصی کمکی به شما نخواهد کرد.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اوضاع جهانی زیاد جالب نیست، به نظر من ریسکی ترین کار در حال حاضر فروش بیت کوین هست، امیدوارم ضربه ی آخر و نهایی رو بیت کوین محکم تر بزنه و به سمت اون عدد خوشکله خیز برداره :دی

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
اوضاع جهانی زیاد جالب نیست، به نظر من ریسکی ترین کار در حال حاضر فروش بیت کوین هست، امیدوارم ضربه ی آخر و نهایی رو بیت کوین محکم تر بزنه و به سمت اون عدد خوشکله خیز برداره :دی
کدوم عدد خوشگل ؟ :giggle:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
- بعضی توکن‌ها مثل تتر (USDT) قابلیت فریز یا بلاک کردن موجودی یک آدرس رو داخل Smart Contract دارند. اگر موجودی شما به هر علتی توسط قرارداد هوشمند فریز یا قفل بشه، تغییر کیف پول یا حتی راه‌اندازی Node اختصاصی کمکی به شما نخواهد کرد.

دیگه چه توکن هایی غیر تتر اینجوری هستن ؟

بالا