آره مطمئنم درسته در ضمن اگر کانفرم تکمیل بشه باید اونیکه سواپ کردم صفر بشه دیگه اما هیچ تغییری نکردهسلام
مطمئن هستی توکنی که الان تو تراست ولت اد میکنی با شماره قراردادش درست هست ممکنه یک توکن هم نام چند تا شماره قرارداد مختلف داشته باشه چک کن شماره قرارداد توکن را
نه کانفرم کردم و 13 دلار هم ازم فی اتریوم خواست که پرداخت شداحتمالا فقط اپروو کردی. بعد از اپروو باید چنج کنی
خب ببینید اون عدد 10157 قبل از بلاک کانفرمیشن وقتی که چند دقیقه بعد میرم چک میکنم عددش تغییر پیدا میکنه و بیشتر میشه
نمیشه فهمید چه تعداد بلاک باید کانفرم بشه تا این تبدیل تکمیل بشه ؟
نه کانفرم کردم و 13 دلار هم ازم فی اتریوم خواست که پرداخت شد
ببینم با پشتیبانی تراست ولت بخوام مکاتبه کنم مشکلی نداره که از ایرانم ؟
کلا ولت داستانش با صرافی فرق میکنه دیگه درسته؟
یک سوال تخصصی
ماکزیمم قیمت یک ارز توی پنکیک سواپ یا یونی سواپ چقدر میتونه باشه؟ و از کجا میشه فهمید؟
PooCoin BSC Charts
PooCoin live streaming charts DAPP for Binance Smart Chain (BSC) tokens.poocoin.app
آدرس کانترکت یا اسمشو بزن تو قسمت سرچ ، چارتشو میارهخب؟ ادامه ای نداشت؟
آدرس کانترکت یا اسمشو بزن تو قسمت سرچ ، چارتشو میاره
فکر کنم اصلا سوال منو متوجه نشدین
ماکزیمم قیمت ممکن برای یک توکن توی صرافی غیرمتمرکز رو از کجا میشه فهمید؟! دامیننس هم بهش میگن
سلام دوستان نظرتون در مورد این سایت چی هست
[*****
بصورت روزانه تا حدود 5 درصد سود میده و اگر اون روز برداشت نشه سوخت میشه یه همچین چیزی ؟!
فکر کنم 2 3 ماهی هم بیشتر نیست راه افتاده با ترون کار میکنه یکم عجیب غریبه
برای تبدیل توکن توی DEx ها شما دو تا تراکنش نیاز دارید یکی آپرو ویکی دیگش هم چنجسلام دوستان گل
من یه تعدادی Cell Frame داشتم تو تراست ولت و تبدیلش کردم به Farm از طریق سواپ کردن
تبدیلم اپروو (تایید) شده و در حال بلاک کانفرمیشن هست
فقط از تو این 37 ساعتی که ازش میگذره تا بحال؛ این کانفرمیشن به نظرم خیلی طول کشیده
میخواستم ببینم امکان داره مثلا ده روز طول بکشه تا این تبدیل انجام بشه ؟
تایم رو نمیشه چک کرد که این تبدیل چقدر دیگه مونده تا تکمیل بشه ؟
ارادت
سوالتون واضح نیست متاسفانه، اگر دامیننس ( سلطه ی هر کوین ) بر بازار رو میخواهید بدونید به لینک زیر مراجعه کنید:
Global Cryptocurrency Market Charts | CoinMarketCap
See the up-to-date total cryptocurrency market capitalization ✔️ excluding Bitcoin ✔️ top ten cryptoassets by percentage of total market cap ✔️coinmarketcap.com
روی هر کوین هم که بزنید سمت چپ نوشته شده.