• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من منع نکردم :دی میگم فقط معامله سل باز کنید(لانگ نگیرید). همین الان خودم معامله باز دارم :) بهترین بازار واسه ترید
ولی هولد اشتباه به نظرم :)

سل فیوچرز؟

اینکه قمار خالص هست، چه لانگ و چه شورت به دلیل نوسان زیادی که در بازار هست بسیار بسیار ریسکی هست الان. بعد شما داری در مورد آینده صحبت میکنی

فقط یه ارز میشه مثل مثلا ریال با این تفاوت که هیچ پشتوانه ای نداره

یعنی این بازار رو به نابودی هست، ولی در پست بعدتون میگید بهترین بازار واسه ترید!!

بیت کوین 4 تا کندل سبز رنگ تو تایم فریم 4 ساعته زده، به طور قطع اصلا نمیشه گفت سل بگیره کسی یا لانگ.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
سل فیوچرز؟

اینکه قمار خالص هست، چه لانگ و چه شورت به دلیل نوسان زیادی که در بازار هست بسیار بسیار ریسکی هست الان. بعد شما داری در مورد آینده صحبت میکنی

یعنی این بازار رو به نابودی هست، ولی در پست بعدتون میگید بهترین بازار واسه ترید!!

بیت کوین 4 تا کندل سبز رنگ تو تایم فریم 4 ساعته زده، به طور قطع اصلا نمیشه گفت سل بگیره کسی یا لانگ.
بازار نابودی نداره :) قیمت ریزش داره :) یاد دوستداران بورس افتادم .
من اشتباه کردم ببخشید :) بخرید و نگه دارید :)

پ.ن : یاد تاپیک نئو و پیشنهاد فروش روی 100 دلار بخیر :(

Captive

لایک‌ها
16,664
بازار نابودی نداره :) قیمت ریزش داره :)

ریزش که قطعا داره مگه میشه نداشته باشه.

یاد دوستداران بورس افتادم .

یه بلانسبتی چیزی...

من اشتباه کردم ببخشید :) بخرید و نگه دارید :)

شما نظر دادید من هم پاسخ دادم، تبادل نظر داریم میکنیم چه اشکال داره؟

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
ریزش که قطعا داره مگه میشه نداشته باشه.

یه بلانسبتی چیزی...

شما نظر دادید من هم پاسخ دادم، تبادل نظر داریم میکنیم چه اشکال داره؟

من فقط حرفم اینه ارز های دیجیتال عملا به هیچ کدوم از اهداف و حرف هایی که میزدند نرسیدند و فقط شدند یک واحد پولی بدون نظارت مخصوص خلاف کارا ( هک، مواد، قاچاق ، حزب ا...) و دورزدن تحریم کشور هایی مثل ایران. وقتی شما برای خرید فروشت احراز هویت میکنی مثل اینکه توی بانک حساب باز کردی! اشتباه میکنم ؟ چه ویژگی خاصی باعث میشه شما اینده کرپتو رو روشن می بینید ؟

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
پولم میگیری بابتش یا در راه خدا می بافی؟
خوب کاربرد ارز چی بوده ؟ الان اگه ایران نبودی و مستر کارت داشتی چه تفاوتی برات داشت دلار بدی یا بیت؟
دوس داری بیا برای تو هم ببافم یه کم لذت ببری از دنیا
پس با این وجود از نطر تو همه کشورهای دیگه درگاه های بیت کوین و پرداختش رو برای ما ایرانیا ساختن نه؟ :LOL:
خوب دیدی گفتم باید مودمتو خاموش روشن کنی هنوز تفاوت خرید با بیت رو با ارزهای معمولی و ... نمیدونی
من دیگه حرفی ندارم تو دنیای خودت خوش باش

Captive

لایک‌ها
16,664
من فقط حرفم اینه ارز های دیجیتال عملا به هیچ کدوم از اهداف و حرف هایی که میزدند نرسیدند

به هیچکدام نرسیدن؟

مردم بعد از تورم کرونا و خونه نشینی به چی رو آوردند؟ بازدهی کریپتو تو این مدت چقدر بود؟ چند % رشد داشت؟

اینکه شما ساعت 12 شب تو اتاقتون راحت نشستید با یک کلیک پول ارسال میکنید برای دوست و اقوامتون چیز کمی هست؟

و فقط شدند یک واحد پولی بدون نظارت مخصوص خلاف کارا ( هک، مواد، قاچاق ، حزب ا...)

مستند دارید برای این حرفتون؟ که فقط شدند یک واحد پولی برای...

ولی من دارم:

نزدیک به 2 الی 3% هست.

یعنی الان کسی با ریال کار خلاف انجام نمیده؟ 20 سال پیش که بیت کوین نبود از مکزیک موا**د قاچاق نمیکردن؟ کلمبیا، افغانستان و... اینها همه بعد از بیت کوین خلافکار شدن؟

و دورزدن تحریم کشور هایی مثل ایران.

خب الان شما موافق تحریم هستی؟ دوست داری تو هر سایتی رفتی بلاک شده باشی یا هر جا حساب باز کردی حسابت رو فریز کنن؟

وقتی شما برای خرید فروشت احراز هویت میکنی

احراز هویت بیشتر به خاطر بحث تراکنش ریالی هست و نه کریپتو.

چه ویژگی خاصی باعث میشه شما اینده کرپتو رو روشن می بینید ؟

مهمترینش سابقه ی 12 ساله اش.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
به هیچکدام نرسیدن؟

مردم بعد از تورم کرونا و خونه نشینی به چی رو آوردند؟ بازدهی کریپتو تو این مدت چقدر بود؟ چند % رشد داشت؟

اینکه شما ساعت 12 شب تو اتاقتون راحت نشستید با یک کلیک پول ارسال میکنید برای دوست و اقوامتون چیز کمی هست؟

مستند دارید برای این حرفتون؟ که فقط شدند یک واحد پولی برای...

ولی من دارم:

نزدیک به 2 الی 3% هست.

یعنی الان کسی با ریال کار خلاف انجام نمیده؟ 20 سال پیش که بیت کوین نبود از مکزیک موا**د قاچاق نمیکردن؟ کلمبیا، افغانستان و... اینها همه بعد از بیت کوین خلافکار شدن؟

خب الان شما موافق تحریم هستی؟ دوست داری تو هر سایتی رفتی بلاک شده باشی یا هر جا حساب باز کردی حسابت رو فریز کنن؟

احراز هویت بیشتر به خاطر بحث تراکنش ریالی هست و نه کریپتو.

مهمترینش سابقه ی 12 ساله اش.
دقیقا بحثم همین. هدف اصلی چی بوده ؟
اینکه مثل طلا خرید فروش بشه و سود بده ؟

و در جواب لینک : خیلی جالب :) از کجا فهمیدند که بابت جرم بوده یا نه که آمار دقیق با 3 رقم اعشار دادند ؟ خلاف کارا هم اظهار نامه مالیاتی مینویسند ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
دقیقا بحثم همین. هدف اصلی چی بوده ؟

Satoshi explicitly stated that the reason for creating this digital cash system is to remove the third party intermediaries that are traditionally required to conduct digital monetary transfers.

ساتوشی به صراحت اعلام کرد که دلیل ایجاد این سیستم نقدی دیجیتال حذف واسطه های شخص ثالث است که به طور سنتی برای انجام نقل و انتقالات پولی دیجیتالی ملزم هستند.

اینکه مثل طلا خرید فروش بشه و سود بده ؟

هدف اصلی رو من بیان کردم که قطعا به هدفش رسیده، هدف های فرعی هم اگر بوده یا نبوده مثل سود گرفتن فعلا محقق شده و دمش گرم :دی

و در جواب لینک : خیلی جالب :) از کجا فهمیدند که بابت جرم بوده یا نه که آمار دقیق با 3 رقم اعشار دادند ؟ خلاف کارا هم اظهار نامه مالیاتی مینویسند ؟

سوال منم دقیقا همین هست، شما از کجا فهمیدید؟

و فقط شدند یک واحد پولی بدون نظارت مخصوص خلاف کارا ( هک، مواد، قاچاق ) ...

Captive

لایک‌ها
16,664
شما حجم دلاری کل مارکت کپ رو مقایسه کنید با حجم ارزهای فیزیکی دنیا و در کنارش طلا و فلزات گرانبها که باهاش تبادل مالی صورت میگیره و در کنارش هم عرض کردم: مثلا 15 سال پیش اصلا بیت کوین بوده؟ پابلو اسکوبار با بیت کوین موا**د خرید و فروش میکرده؟

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
Satoshi explicitly stated that the reason for creating this digital cash system is to remove the third party intermediaries that are traditionally required to conduct digital monetary transfers.

هدف اصلی رو من بیان کردم که قطعا به هدفش رسیده، هدف های فرعی هم اگر بوده یا نبوده مثل سود گرفتن فعلا محقق شده و دمش گرم :دی

سوال منم دقیقا همین هست، شما از کجا فهمیدید؟

شما حاظرید بدون شناخت من از من بیت بخرید ؟ یا راحتید از طریق صرافی اقدام کنید ؟

نمونه از ویکی پدیا » Monero has the third largest developer community among cryptocurrencies, behind bitcoin and Ethereum. Its privacy features have attracted cypherpunks and users desiring privacy measures not provided in other cryptocurrencies. It is increasingly used in illicit activities such as money laundering, darknet markets, ransomware, and cryptojacking. The United States Internal Revenue Service (IRS) has posted bounties for contractors that can develop monero tracing technologies.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
شما حجم دلاری کل مارکت کپ رو مقایسه کنید با حجم ارزهای فیزیکی دنیا و در کنارش طلا و فلزات گرانبها که باهاش تبادل مالی صورت میگیره و در کنارش هم عرض کردم: مثلا 15 سال پیش اصلا بیت کوین بوده؟ پابلو اسکوبار با بیت کوین موا**د خرید و فروش میکرده؟
let's agree to disagree

Captive

لایک‌ها
16,664
شما حاظرید بدون شناخت من از من بیت بخرید ؟ یا راحتید از طریق صرافی اقدام کنید ؟.

بحث ریالی مطرح هست، بالا عرض کردم دوست عزیز. پای ریال بیاد وسط باید احراز هویت بشید.

نمونه از ویکی پدیا » Monero has the third largest developer community among cryptocurrencies, behind bitcoin and Ethereum. Its privacy features have attracted cypherpunks and users desiring privacy measures not provided in other cryptocurrencies. It is increasingly used in illicit activities such as money laundering, darknet markets, ransomware, and cryptojacking. The United States Internal Revenue Service (IRS) has posted bounties for contractors that can develop monero tracing technologies

خب بحث مونرو درسته اما مونرو ساخته نشده برای کار خلاف، چون پرایوسی قوی تری داره خلاف کارها ازش استفاده میکنند، حالا به خاطر همین 1 دلیل میشه گفت کل کریپتو برای همین کار ساخته شده؟

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
بحث ریالی مطرح هست، بالا عرض کردم دوست عزیز. پای ریال بیاد وسط باید احراز هویت بشید.

خب بحث مونرو درسته اما مونرو ساخته نشده برای کار خلاف، چون پرایوسی قوی تری داره خلاف کارها ازش استفاده میکنند، حالا به خاطر همین 1 دلیل میشه گفت کل کریپتو برای همین کار ساخته شده؟
شما حاظرید بدون شناخت من جنس به من بفروشید با بیت کوین ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
بر فرض مثال شما برنامه نویس هستی، یک سایت برای من طراحی میکنی من به شما بیت کوین میدم، نه احراز هویتی لازم هست و نه نیاز هست که شما بدونی چه کسی به شما بیت کوین داده.

Captive

لایک‌ها
16,664
شما حاظرید بدون شناخت من جنس به من بفروشید با بیت کوین ؟

بله اگر من جنسی برای ارائه داشته باشم و نتونم ریال دریافت کنم ( به هر دلیلی ) به جاش از شما بیت کوین میگیرم.

البته اینم اضافه کنم هر جنسی رو نمیشه با بیت کوین مبادله کرد، مثلا شما بخواهید ماشینتون رو به من بفروشید و در ازای اون بیت کوین دریافت کنید.

Captive

لایک‌ها
16,664
شما اگر با پی پل کار کرده باشید میفهمید که کریپتو چه نعمتی هست برای فریلنسرها.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اینکه بیت کوین وکلا کریپتو ارزش ذاتی داره یا نه قطعا داره و کاربرد های زیادی داره همه ماها برای خرید از سایت های مختلف استفاده کردیم.
اما قیمت بحث جدایی داره چون اینجا یه سری افراد میان روش سرمایه گذاری میکنن یعنی مقداری که نیاز ندارن برای کارشون میخرن و نگهداری می کنن.

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
آغا به نظرتون با توجه به اینکه کریپتو دارایی ریسکی محسوب میشه امروز کم نریخت؟!
امروز من اول خبر حمله رو دیدم فکر میکردم خیلی بیشتر از اینا ریخته
از قبل میگفتن اگه روسیه حمله کنه کریپتو شدید میریزه
من سواد تکنیکال و اینا ندارم حقیقتا ولی فکر میکنم یه مقداری از این خبر از قبل پیش خور شده

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آغا به نظرتون با توجه به اینکه کریپتو دارایی ریسکی محسوب میشه امروز کم نریخت؟!
امروز من اول خبر حمله رو دیدم فکر میکردم خیلی بیشتر از اینا ریخته
از قبل میگفتن اگه روسیه حمله کنه کریپتو شدید میریزه
من سواد تکنیکال و اینا ندارم حقیقتا ولی فکر میکنم یه مقداری از این خبر از قبل پیش خور شده

معمولا اخبار توی این موارد پیش خور میشن، چه وقتی که جلسات فدرال رزرو قراره برگزار بشه و مثلا از قبل پیش بینی شده که اتفاقات جالبی برای بازارهای ریسکی نیوفته (مثلا افزایش نرخ بهره) معمولا ریزش ها از قبل از شروع جلسه شروع میشن و به همین دلیل موقع اعلام اخبار خیلی ریزش شدید نیست. در مورد جنگ هم همینطور بود، از چند روز پیش مرتبا اخبار جنگ اعلام شده بود و تقریبا آمادگیش وجود داشت و پیش خور شده بود.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بایدن سخنرانی داشت که اعلام کرده به طور مستقیم دخالتی توی جنگ روسیه و اوکراین نمیکنه (نیروهاشونو درگیر نمیکنن) که باعث شد بازار یکم برگرده.

بالا