• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
سلام

مدارکتون حتما باید واقعی باشه به نظر من وگرنه دیر یا زود امکان داره به مشکل بخورید.

جدیدا ام ارا ت میبینم خیلی پیگیر هستند.

یک سری سایت دیگه هم هست که احراز اجباری نیست ولی خب اعتبار و حجم معاملاتیش قابل قیاس با بایننس نیست.
به نظرتون کمترین محدودیت رو کدوم کشور ها دارن .
انگلیس چطوره ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
به نظرتون کمترین محدودیت رو کدوم کشور ها دارن .
انگلیس چطوره ؟

من بیشتر کوینکس کار میکنم ولی الان ایرانی ها به نظرم روی آوردن روی امارات برای وریفای.

Captive

لایک‌ها
16,664
مقداری بیت کوین روی 38200 به نیت خرید در قیمت هایِ پایین تر فروختم.

نظرم روی 33-34 هزار هست.

NFA

Captive

لایک‌ها
16,664
مطمعنی؟ :censored: :oops:

اگر باز کردن هر پوزیشنی با قطعیت کامل بود که الان تمام بیت رو روی 69ک و اتر روی 5ک فروخته بودم :D

من جوری خرید و فروش میکنم که اگر هم نریخت و رفت بالا متضرر نشم، اگر هم ریخت خب کمی به بیت کوین هام اضافه میشه، نیتم بیشتر کردن بیت بود و نه نقد کردن

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
اگر باز کردن هر پوزیشنی با قطعیت کامل بود که الان تمام بیت رو روی 69ک و اتر روی 5ک فروخته بودم :D

من جوری خرید و فروش میکنم که اگر هم نریخت و رفت بالا متضرر نشم، اگر هم ریخت خب کمی به بیت کوین هام اضافه میشه، نیتم بیشتر کردن بیت بود و نه نقد کردن
من 3115 ایتر فروختم . تازه میخاستم برگردم .

emperor3508

Registered User
لایک‌ها
176
دوستان به جز نوبیتکس جای دیگه هم سراغ دارید واسه خرید و فروش تتر که قیمتش خوب باشه ؟
نوبیتکس الان قیمتش با صرافی های دیگه حداقل 200-300 تومن تفاوت داره

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
رفقا بخش نظرات کوین مارکت کپ دزد بازاری شده برا خودش
تمام افرها ، ایردراپ ها و سایت ها کلاه بردارین مواظب باشیدسرمایه تون رو به باد ندید.

31.JPG

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
پوتین هم تکلیفش با خودش مشخص نیست هر دیقه یه چیز میگه، انگار که یوزر پسورد بایننسشو داده بچه ش میگه یه لانگ بگیر استاپ هم نمیخواد بزاری من برم جلسه تارگت بزنم بیام، دوباره میاد میگه ایندفه شورت فول لوریج بگیر بدون استاپ برم یه مصاحبه کنم اینم فول تارگت کنم برگردم.
مردک میخوای حمله کنی بکن نمیخوای حمله کنی بشین سرجات دیگه :confused:

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
فک کنم یکی از دوستان نهنگ حواسش نیست رو دکمه خرید و فروش نشسته هربار ک تکون میخوره بازار جهت عوض میکنه :|

Captive

لایک‌ها
16,664
از کجا خبرشو گرفتی پوتی بهت خبر داده قطعیه ؟

اخبار زنده بحران اوکراین و روسیه: وزیر خارجه اوکراین می گوید پوتین "تهاجم تمام عیار" را آغاز کرده است -

روسیه به اوکراین حمله کرد؛ سقوط شدید قیمت بیت کوین و ارزهای دیجیتال

🔸 با حمله همه‌جانبه روسیه به اوکراین، بازارهای مالی جهان به‌سرعت واکنش نشان دادند. قیمت بیت کوین با سقوط ۸درصدی طی ۲۴ساعت گذشته به ۳۴,۰۰۰دلار رسید. قیمت سایر ارزهای دیجیتال هم به‌طور میانگین بیش از ۶درصد کاهش پیدا کرده است. طی روزهای گذشته، اخبار بحران اوکراین و روسیه بارها باعث اصلاح بازار ارزهای دیجیتال شده بود

جنگ آغاز شد
برخی منابع خبری از شنیده شدن صدای چند انفجار در کی‌یف (پایتخت اوکراین) و بسته شدن فرودگاه این شهر خبر می‌دهند

وزیرخارجه اوکراین: 🔹روسیه جنگی تمام عیار علیه اوکراین به راه انداخته است. 🔹شهرهای اوکراین زیر حمله هستند. این یک جنگ تجاوزکارانه است. اوکراین از خود دفاع کرده و پیروز خواهد شد. 🔹جهان می‌تواند و باید جلوی پوتین را بگیرد. اکنون زمان عمل است

Captive

لایک‌ها
16,664
احتمالا بازم رو 30 مقاومت باشه

عقلا بر این باور هستند که اگر به 30 نزدیک بشه مقاومتی در کار نخواهد بود و میشکونه 30 رو، از طرفی بعید هست تنش و ترسی که در بازار هست کوتاه مدت رفع بشه.

فعلا 34 رو ببنیم میشکونه یا نه.

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
1645699872970.png
بیت کوین کف کفش احتمالا اگر شدت جنگ فزونی یابد نهایتش تا 28.805 کاهش خواهد داشت یک اصلاح شسته و رفته بعد صعود به سمت 72000 ..

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اخبار زنده بحران اوکراین و روسیه: وزیر خارجه اوکراین می گوید پوتین "تهاجم تمام عیار" را آغاز کرده است -

روسیه به اوکراین حمله کرد؛ سقوط شدید قیمت بیت کوین و ارزهای دیجیتال

🔸 با حمله همه‌جانبه روسیه به اوکراین، بازارهای مالی جهان به‌سرعت واکنش نشان دادند. قیمت بیت کوین با سقوط ۸درصدی طی ۲۴ساعت گذشته به ۳۴,۰۰۰دلار رسید. قیمت سایر ارزهای دیجیتال هم به‌طور میانگین بیش از ۶درصد کاهش پیدا کرده است. طی روزهای گذشته، اخبار بحران اوکراین و روسیه بارها باعث اصلاح بازار ارزهای دیجیتال شده بود

جنگ آغاز شد
برخی منابع خبری از شنیده شدن صدای چند انفجار در کی‌یف (پایتخت اوکراین) و بسته شدن فرودگاه این شهر خبر می‌دهند

وزیرخارجه اوکراین: 🔹روسیه جنگی تمام عیار علیه اوکراین به راه انداخته است. 🔹شهرهای اوکراین زیر حمله هستند. این یک جنگ تجاوزکارانه است. اوکراین از خود دفاع کرده و پیروز خواهد شد. 🔹جهان می‌تواند و باید جلوی پوتین را بگیرد. اکنون زمان عمل است
افرین به شما گفتم که باهاش هماهنگی خبرش از چند هفته قبل دادی
الان اگر حمله نمیکرد بازم نقل قول میکردی

بالا