• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان عزیز اینجا کسی نحوه خرید زمین مجازی از طریق پروژه متاورس را بلده ؟؟؟ و انجام داده؟ و کجا و چگونه با اطمینان خاطر میشه خرید ...

کار خاصی نداره، بستگی داره کدوم پروژه رو بخواید بخرید، توی سایتهاشون اکثرا مارکت پلیس داره زمین های برای فروش رو گذاشتن، کیف پول که ساپورت کنه (متامسک اکثر شبکه ها رو ساپورت میکنه) نصب میکنید و مبلغ رو انتقال میدید توی کیف پولتون و میخرید.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

بنیان‌گذار اتریوم از پوتین درخواست کرد به مناقشات پایان دهد​

ویتالیک بوترین، خالق روسی اتریوم، از ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه درخواست کرده است به اوکراین حمله نکند زیرا باعث آسیب‌دیدن انسان‌های زیادی خواهد شد. این جوان ۲۸ ساله، در توییتر خود نوشته است: «پایان مناقشات یا وقوع جنگ، اکنون بستگی به تصمیم روسیه دارد و نه زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین و نه ناتو کاری در این رابطه نمی‌توانند انجام دهند. امیدوارم آنها عاقلانه تصمیم بگیرند». به گفته یک سرمایه‌گذار اسرائیلی بلاک چین، پیام بوترین نشان از وخامت اوضاع دارد.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من بیشتر از جنگ اوکراین منتظر cpu جدید اینتلم ببینم چه تاثیری روی بیت میزاره. ظاهرا قدرت ماینش ۱۰۰۰ برابر قویترین ماینرا هست
watermelonsmileyf.gif

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
من بیشتر از جنگ اوکراین منتظر cpu جدید اینتلم ببینم چه تاثیری روی بیت میزاره. ظاهرا قدرت ماینش ۱۰۰۰ برابر قویترین ماینرا هست
watermelonsmileyf.gif
خوب اونوقت پایین میره یا بالا؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خوب اونوقت پایین میره یا بالا؟
فکر میکنم خبر خوبی باشه و بره بالا البته میتونه تهدیدم باشه!!
uy37w17mluf0881bcp6c.gif

cpu یا گرافیک ؟
سی پی یو البته فکر نکنم بصورت جدا بفروشه بصورت ماینر میفروشه یا شرکتای سازنده ماینر استفاده میکنن برای دستگاهاشون

Captive

لایک‌ها
16,664
بیت کوین میتونه از 44500 یا 46800 یک اصلاح قیمتی داشته باشه، امیدوارم نداشته باشه البته و به رشدش ادامه بده :دی

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
watermelonsmileyf.gif
درود.
اینا که فکر میکنم برای عمو جک دورسی زده سفارشی و ماینر های اینداستریال.
خیلی خیلی اسیک داریم که به بازار نمیاد و تماما مخفی و اختصاصی ساخته میشه. linzhi asic نمونش.
اگر بیاد افیشنت هم باشه قطعا تاثیر منفی روی قیمت داره! چون استخراجو راحتتر میکنه در نتیجه عرضه بالاتر میره ولی چقدر تاثیر داره معلوم نی چون 80-90 درصد بیت ماین شده. میمونه tx fee ها...

saate3

Registered User
لایک‌ها
87
سلام وقتتون بخیر
یک مشاوره میخواستم
نظرتون درباره آینده بازار رمز ارزها چیه ؟
الان وقت خرید هست ؟
کدوم رمزارز رو ارزش بیشتری داره که بشه الان خرید و یکی دو ماهه سود خوبی بده ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام وقتتون بخیر
یک مشاوره میخواستم
نظرتون درباره آینده بازار رمز ارزها چیه ؟
الان وقت خرید هست ؟
کدوم رمزارز رو ارزش بیشتری داره که بشه الان خرید و یکی دو ماهه سود خوبی بده ؟

سلام

به طور کلی نمیشه پاسخ دقیقی به تک تک سوال های شما داد اما شما اول باید ماهیت این بازار رو قبول داشته باشی، یعنی بر این باور باشی که مثلا در بلند مدت بازار کریپتو رشد خواهد کرد و نابود نمیشه.

اگر به این باور رسیدید بعد باید ببینید به عنوان یک سرمایه گذار میخواهید وارد شوید یا یک تریدر؟

اگه فقط بحث سرمایه گذاری باشه 2 نکته ی بسیار مهمی وجود داره اونم اینکه نقطه ی ورود مناسب و نقطه ی خروج مناسب داشته باشید، به طور مثال شما از من می پرسید بهترین کوین یا بهترین ارز دیجیتال چیست؟ من میگم بیت کوین، بعد شما میری بیت کوین رو روی 120 هزار دلار میخری 80% میریزه میگی ای داد کریپتو کلاهبرداری هست و ایلان ماسک گولم زد.

در نتیجه شما باید با مطالعه ی اخبار، تحلیل ها و مشورت هایی که انجام میدید در یک موقعیت مناسب ورود کنید و به موقع هم خروج بزنید در غیر اینصورت باشه متضرر می شوید.

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
دوستان ترید از طریق Dex بایننس کیف پول سیف پال امن هست ؟
مشکلی پیش بیاد پشتیبانیش پاسخگو هست ؟
میخوام مبلغ نسبتا بالایی برای ترید اسپات واردش کنم و هیچ صرافی هم به جز بایننس به کارم نمیاد ...

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستان ترید از طریق Dex بایننس کیف پول سیف پال امن هست ؟
مشکلی پیش بیاد پشتیبانیش پاسخگو هست ؟
میخوام مبلغ نسبتا بالایی برای ترید اسپات واردش کنم و هیچ صرافی هم به جز بایننس به کارم نمیاد ...

به نظر من 100% امن نیست ( مخصوصا برای ایرانی ها )

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
پنکیک سواپ که میخواد آی پی ایران رو ببنده با قند شکن میشه باهاش کار کرد دیگه؟

بالا